Кухните -34 тема

• 72 574
  • 741
  •   1
Отговори
# 405
здравейте, момичета!
аз пак се включвам с новини покрай нашата кухня, този път не особено добри.
след разговор с архитекта вчера се оказа, че някои неща (дълбочината на работния плот най-вече) не пасват в жилището, заради тръби и т.н. истории, така че се наложи да сторнираме договора за кухнята. така че оставам за още няколко седмици поне при вас, защото решението за кухнята така или иначе ще трябва да го вземем скоро, но поне вече знаем какво искаме. знаем какъв тип уреди, какви врати и чекмеджета искаме и съм убедена, че ще намерим нашата кухня. е, може би на малко по-висока цена от тази на кухнята, която сторнирахме, но поне всичко ще пасва идеално, без да се примиряваме с готови решения. не съжалявам кой знае колко, защото наистина е по-добре като даваме толкова пари да за една кухня, та изцяло да отговаря на очакванията и на изискванията ни.
дано скоро пак да имам повод да се хваля  Blush.

# 406
  • Бургас
Включвам се и аз. От доста време следя форумите  за обзавеждане и мога да кажа, че много ми помогнаха вашите съвети.

# 407
  • Ямбол
И аз искам такъв смеситеееееел, ако някой намери по-евтини варианти да праща линк.
И въпрос към тези който имат такъв, доволни ли сте?
Нашата кухня вече много се забави и се изнервям, майстора видя, че още имаме доста работа по апартамента и ни заряза на половината кухня, още не били готови вратичките ала бала, то вече ми се изчерпа търпението.

# 408

Благодаря! Ще го имам предвид. В интерес на истината май в Каталога на Лаги, който ми прати Ненуто на лични има подобен за 215 лв, доколкото помня.  Може и да помня грешно, че вече къде ли и какво ли не гледах. newsm78

# 409
Момичета да ви попитам как една кухня излиза по-евтина?

Поръчана във фирма или при майстор  Thinking
И какви са плюсовете на единия и другия начин?

# 410
  • Тракийка в Софийското равно поле....
Записче да ви следя, чета и крада  Mr. Green

Аз още не съм почнала истински да си правя нова кухня, но събирам идеи и слухтя!

Госпожичке Клавел  Flutter  Heart Eyes  Hug

# 411
# 412
Момичета да ви попитам как една кухня излиза по-евтина?

Поръчана във фирма или при майстор  Thinking
И какви са плюсовете на единия и другия начин?

о, това е ужасно труден въпрос, ама щом е отправен към момичетата...
http://www.napravisam.bg/forum/viewtopic.php?t=29060
все пак прочетете това... Simple Smile

# 413
  • Някъде на път....
Много полезно четиво наистина!  Peace
Точно такава, за съжаление, е картинката - некоректност и лошо отношение в подобни ситуации.....  Sad
Добре, че на пазара все пак и и коректни, лоялни фирми!  Peace

# 414
  • Тракийка в Софийското равно поле....
Като добро момиче прочетох цялата тема от край докрай и ще подхващам старите!

Мнооого сте полезни  Hug

При нас ситуацията е следната - ще се местим в апартамента на свекърите, но в по-далечно бъдеще. (панелен, 90-95 квадрата  newsm78, стандартен, с усвоен балкон).
В момента те са зпочнали да "оправят кухнята". Т.е. изкъртили са плочки и т.н. Решението за нашето бъдещо ползване се взима сега и сметнахме, че е по-разумно да направим ремонт на кухнята ние, поне да си е по наш вкус.
На този етап трябва да решим за стени, плочки, паркет и т.н. А самата кухня ще поръчаме после, като му дойде времето.
Но за да решим тези въпроси, трябва да решим цялостния вид на кухнята, за да имаме концепция........

Аз си представям кухня от този тип - като цветово и стилистично решение

Та засега имам следните питания.........
1. мислите ли, че бялата кухня ще е по-трудно за поддръжка (струва ми се, че няма да се стичат сосове  Naughty)??? Т.е. толкова трудна, че да ме откаже от либовта ми към нея  Mr. Green
2. Много ми харесва на картинката, как се вижда синия цвят между горните и долните шкафове. Мислите ли, че липсата на гръб ще е проблем. Котлоните, разбира се, ще са обезопасени, но зад работния плот????
П.С. като гледам май всъщност има гръб в абсолютно същия цвят като стената?!?  Thinking

# 415
Мисля, че цветът няма общо с поддържнето.
Ако спазваш някаква елементарна хигиена, няма значение бели ли са ти шкафовете или черни...
Колкото до гърба, смятам че е добре да го има. В една кухня винаги има с какво да се изцапа, дали ще бъркаш нещо с миксера или ще отвориш нещо, което ще пръсне, винаги можеш да оцапаш стената.

# 416
  • Ямбол
1. мислите ли, че бялата кухня ще е по-трудно за поддръжка (струва ми се, че няма да се стичат сосове  Naughty)??? Т.е. толкова трудна, че да ме откаже от либовта ми към нея  Mr. Green
2. Много ми харесва на картинката, как се вижда синия цвят между горните и долните шкафове. Мислите ли, че липсата на гръб ще е проблем. Котлоните, разбира се, ще са обезопасени, но зад работния плот????
П.С. като гледам май всъщност има гръб в абсолютно същия цвят като стената?!?  Thinking
[/quote
Здравей и моята кухня ще е бяла и аз като теб много се притвснявах и слушах упреци, но просто това ми харесва а и мъжо каза, че ако не ми хареса после или ми омръзн да и слугувам ще ми смени вратичките. Аз минах през 20 други цвята и в крайна сметка все за бялото се хващах, ами това ми харесва. Като влезе в употреба ще споделя мнение.
2. Има същия цвят гръб, виждала съм бяла кухня със син гръб, много е красива а може и стъкло с такъв цвят да сложите.

# 417
Стъкло вместо гръб?
Има ли я нагледно тази идея?

# 418
Змейковица има стъкло. Ето http://zmeikovica.snimka.bg/other/b-deshtiyat-ni-dom-proekti.204184.11554504
Татит, кухнята която си показала е страхотна.

# 419
  • Добрич
Змейковица имате страхотен дом.Позволих си да разгледам целия албум-невероятно,много добри идеи,страхотни светове и комбинации.

Общи условия

Активация на акаунт