Кухните -34 тема

• 72 420
  • 741
  •   1
Отговори
# 570
Включвам се с един може би "тъп" за вас въпрос, но искам да попитам дали обикновените хладилници могат да се вграждат? Обмисляме обновяване на кухнята и с помоща на вашите снимки долу горе ачертахме какво ще прствлява и искам да е с вграден хладилник, а моят е обикновен на 2г и върши чудесна  работа. Ако някои е направил да пише.  Simple Smile

Може да се огради отстрани, като отзад се оставя малко място за циркулация на въздуха. Мебелистите знаят как се прави.

# 571

Може да се огради отстрани, като отзад се оставя малко място за циркулация на въздуха. Мебелистите знаят как се прави.
Всичко е възможно, а точно това не е никак трудно. Исках да наблегна, че не бива!

# 572
  • София
Включвам се с един може би "тъп" за вас въпрос, но искам да попитам дали обикновените хладилници могат да се вграждат? Обмисляме обновяване на кухнята и с помоща на вашите снимки долу горе ачертахме какво ще прствлява и искам да е с вграден хладилник, а моят е обикновен на 2г и върши чудесна  работа. Ако някои е направил да пише.  Simple Smile

Ако е от малките хладилници, те по принцип се водят хладилници за под плот. Така че, можеш да го мушнеш под плота спокойно, но отпред да се вижда вратичката му, отзад може да няма гръб, за да диша. Така според мен няма да има проблем дори и с по-голям размер хладилник, т.е. отпред и отзад да няма дъски, само отстрани.

# 573
мерси за отговорите. хладилника не е малък и явно ше трябва да обсъдя варианта да го сложим в шкаф само, но така пък май ще ми е доста неудобно.

# 574
мерси за отговорите. хладилника не е малък и явно ше трябва да обсъдя варианта да го сложим в шкаф само, но така пък май ще ми е доста неудобно.

http://liubo2.snimka.bg/architecture/g-p.541236.21026870.big
очевидно е къде би трябвало да стои хладилника Wink
Конструкцията се състои от две страници и горен шкаф с намален обем от задната страна за да може въздуха да циркулира свободно.

# 575
И аз исках да вграждам хладилник, но точно заради циркулацията на въздуха се отказах, хората бяха категорични, че не е добре да се прави.

# 576
А може ли хладилник да се препръска или фолира, но така, че да не си личи/демек да не го правя аз, а някой който разбира/?
Нашият е бял, голям, 10-12 годишен вече, но не си го давам.
Но бяло няма да ми се връзва на обзавеждането...

# 577

Конструкцията се състои от две страници и горен шкаф с намален обем от задната страна за да може въздуха да циркулира свободно.

Точно така. Моят е по абсолютно същият начин, само дето и отгоре има шкафове (а не трябва).

# 578

Точно така. Моят е по абсолютно същият начин, само дето и отгоре има шкафове (а не трябва).

Ако между хладилникът и шкафа над него има отстояние поне 10см, машината има достатъчно добра вентилация.Аз ги правя с намален обем от задната страна понеже имам "непоносимост" към големите фуги из между шкафовете на кухните.Пет сантиметра между хладилника и шкафа над него и седем сантиметра между стената и гърбът на шкафа Peace

Последна редакция: пт, 10 дек 2010, 09:38 от liubo3

# 579
  • София
А може ли хладилник да се препръска или фолира, но така, че да не си личи/демек да не го правя аз, а някой който разбира/?
Нашият е бял, голям, 10-12 годишен вече, но не си го давам.
Но бяло няма да ми се връзва на обзавеждането...

Може, нашият го налепихме с иноксово фолио, стана супер. Е, голяма играчка падна с мехурчета и тем подобни, има не съвсем перфектно направени места, но като цяло съм много доволна от ефекта и най-важното, никой досега не забеляза, че не е истински инокс.
А фолио има в толкова прекрасни цветова, можеш да го направиш какъвто ти душа иска!

# 580
Ако между хладилникът и шкафа над него има отстояние поне 10см, машината има достатъчно добра вентилация.

О, има много повече. И аз така реших, че щом майстора нищо не каза, значи не е проблем.

# 581
Пак извинявайте за въпроса, но какво стажа с капака на хладилника? Как ще се отваря? Другото май го разбрахме как ще е.Мерси предварително за информацията

# 582
Пак извинявайте за въпроса, но какво стажа с капака на хладилника? Как ще се отваря? Другото май го разбрахме как ще е.Мерси предварително за информацията

Какъв капак?

# 583
Капака на хладилника и капака на кухненския шкаф заедно ли ще се отварят или отдвлно? или идеята е без вратичка на кухненския шкаф

# 584
Капака на хладилника и капака на кухненския шкаф заедно ли ще се отварят или отдвлно? или идеята е без вратичка на кухненския шкаф

Явно говориш за вратата на хладилника. Щкафа няма врата.

Общи условия

Активация на акаунт