Кухните -34 тема

• 72 382
  • 741
  •   1
Отговори
# 600
  • Пловдив
 Rolling Eyes Ако кухнята ще е снежно бяла, акцент ще пада върху дървените плотове. А на мен нещо не ми се възва дървен акцент с иноксови уреди. Ако има как да вземеш мостра от шкафовете и да сравниш с бялото на уредите, че ако се разминават май няма да е приятно Peace

# 601
Обаче ми идват и идеи да си купя само бели уреди, просто не съм убедена, че ще стоят добре, понеже кухнята ще е цялата снежно бяла, само с дървени плотове.
Ами тогава си вземи бели уреди - не виждам къде е дилемата щом кухнята ти е бяла.  newsm78

# 602
Това звучи добре, по-добре от фолио дори.
Аз съм малко предубедена към фолирането, понеже не съм виждала досега нещо поправено в домашни условия, което да изглежда като фабрично направено.
А уплътнението така или иначе си е за смяна,
Аз също съм предубедена.Преди боядисване е най-добре да се свалят уплатненията.
На границата /ламарина-пластмаса/ се облепва с хартиено тиксо и тогава боядисване.
Аз как бих процедирала:  newsm78
1.Избирам си цвят /каталог автомобилни бои/
2.Демонтирам вратите - автобояджия да ги пръсне с пистолет.
3.Корпуса на хладилника си го боядисвам сама/валяк/.
4.Монтаж на уплатнения и боядисани врати

УСПЕХ !
Rolling Eyes  Ако има как да вземеш мостра от шкафовете и да сравниш с бялото на уредите, че ако се разминават май няма да е приятно Peace

Последна редакция: нд, 12 дек 2010, 11:09 от Анонимен

# 603
  • София
Може ли да си изпрося снимка на контраста, може и на лични  Blush
Няма проблем, но в момента не сме там. Когато отида, ще направя снимки и ще ти пиша ЛС.  Hug

# 604
  • София
Здравейте момичета!
От няколко месеца чета темите за кунхните. Изчетох всичко от край до край. Отдавна планирахме в къщи да направим ремонт и да сменим кухнята, тъй като беше вече доста старичка. Вашите теми ми дадоха голям стимул. И така, запретнахме ръкави с мъжа ми и в много кратък срок, без много да се задълбочаваме, ето какво се получи в къщи. В албума има снимки от началото и почти от края на монтажа на кухнята. За съжаление на тях  все още не са монтирани щорите на прозорците. Так че - ето я и нашата кухня. Благодаря ви още веднъж, че ме направихте част от вашата тема!

http://tintin333.snimka.bg/daily/kitchen.556512

# 605
Нашата кухня вчера казаха че е почти готова, тези дни ще ни се обадят да я видим преди да монтират. Много бързо стана- за около 10 дни, ще видим каква е работата.
Надявам се другата седмица да показвам снимки.
Сега трябва да си харесаме дръжки, но откъде, моля за идеи Simple Smile

# 606
  • София-в сърцата на моите деца
Нашата кухня вчера казаха че е почти готова, тези дни ще ни се обадят да я видим преди да монтират. Много бързо стана- за около 10 дни, ще видим каква е работата.
Надявам се другата седмица да показвам снимки.
Сега трябва да си харесаме дръжки, но откъде, моля за идеи Simple Smile
В Мосю Бриколаж има най-голям избор Peace

# 607
  • София
  Моята кухня ще е готова уж 21 -ви при краен срок 20 -ти и обещание, че в никакъв случай няма да стане по-късно, а най-вероятно по-рано. Срокът беше 40 дни изработка. И разбира се се получи точно по празниците да е, нещо което исках да избегна и спокойно щях да го отложа за след НГ, ако знаех че така ще се получи и без това заради бързането не доизкосурихме някои неща.
  Все пак отказвам да се ядосвам и ще се примиря, че точно за Рожданият ми ден на 24-ти ще се ляпят отново плочки най-вероятно и вкъщи пак ще е строителна площадка  Simple Smile
  А да имам и проблем с хладилника за вграждане и или ще го връщам или сменям, ще видим какво ще се получи и там. Ако е предвиден шкаф за вграждане, може ли да се приспособи после за обикновен шкаф временно?

# 608
Искам мнение...
 Проекта ми е готов, но за едно нещо се колебая. Дали аспиратора да е напълно вграден в шкафа или частта която е от инокс и се дърпа напред да виси под него.
Проектантите твърдят, че е по добре да виси под шкафа защото имам всичко на всичко 2 чисти горни шкафа и е кофти да развалям линията им (ниво на МДФ-а, дръжки и т.н.)  

Сега аспиратора ми е напълно вграден и не ме дразни. И много се колебая.

Ето проекта:
https://docs.google.com/viewer?a=v&pid=explorer&chrome=t … ;authkey=CLn8nuMN

https://docs.google.com/viewer?a=v&pid=explorer&chrome=t … ;authkey=CIW0-80D

Последна редакция: ср, 15 дек 2010, 15:48 от Анонимен

# 609
Искам мнение...
 Проекта ми е готов, но за едно нещо се колебая. Дали аспиратора да е напълно вграден в шкафа или частта която е от инокс и се дърпа напред да виси под него.
Проектантите твърдят, че е по добре да виси под шкафа защото имам всичко на всичко 2 чисти горни шкафа и е кофти да развалям линията им (ниво на МДФ-а, дръжки и т.н.)  

Ами това зависи и от кухнята и от аспиратора. Избран ли е вече? Той може да не сапарви с предна част от материала на шкафчетата, за да не се разваля линията. На повечето могат да се сменят предните панели (не знам дали точно панели се казват).

# 610
Уред създаден за вграждане трябва да се вгради, това е съветът ми.

# 611
Искам мнение...

Ами това зависи и от кухнята и от аспиратора. Избран ли е вече? Той може да не сапарви с предна част от материала на шкафчетата, за да не се разваля линията. На повечето могат да се сменят предните панели (не знам дали точно панели се казват).

Не става. Избран е. Евролукс - 900W. С иноксово чело е.

Любо те явно са го правили и друг път този номер, ама мен ме притеснява, че ще се вижда страничната пластмаса и ще се скапе цялата визия с естествен фурнир, техн. камък и лакобела за гръб.

# 612

Любо те явно са го правили и друг път този номер, ама мен ме притеснява, че ще се вижда страничната пластмаса и ще се скапе цялата визия с естествен фурнир, техн. камък и лакобела за гръб.

Ще се вижда. Няма как да не се вижда.

# 613

Ще се вижда. Няма как да не се вижда.

Ще се вижда разбира се.Аспираторите за вграждане в шкаф имат декоративен преден панел но тялото им не е оформено естетически понеже се предполага че няма да се вижда.Та за това съветът ми беше да се вгради.Лично на мен и не ми харесва идеята "нещо" да виси под кухненските шкафчета само и само за да се спази линията на две вратички.Мисле приоритетно е да се спази линията не на двете вратички а линията на цялата кухня Wink

# 614
  • Пловдив
Аз пък съм за варианта да виси под шкафа. Така и така се вижда, че е аспиратор и е различен материал от този на шкафовете, за мен е по естествено да е извън линията на шкафовете, отколкото шкафовете да изглеждат разкривени  Mr. Green
Нашия аспиратор е купен преди доста време и е прибран на склад докато дойде момента на монтажа и не помня как точно изглежда отстрани. Но ако е нещо неприемливо, мисля да тушитаме разликата с едно дървено чело, с размера на аспиратора, което да опасва всички горни шкафове. Ще видим крайното изпълнение как ще изглежда Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт