Кухните -34 тема

• 72 356
  • 741
  •   1
Отговори
# 630

Благодаря! По-малка мощност е и ще трябва да смятаме и обмисляме. Но сега се сетих, че другия проблема е и че дръжката на горния шкаф ще се качи нагоре, а това няма как да се избегне. На мен ми харесва идеята за декоративната лайсна и се надявам да се спогодим с проектантите.
На сестра ми кухнята я направихме без дръжка на този шкаф, а с пуш.

# 631
здравейте!и аз вече успях да събера малко "финанси" за ножа кухня и съм ужасно радостна, но и както предполагате имам милиони въпроси? Ще Ви пусна проекта на кухнята ни и ще ви помоля да ми кажете ако смятате, че има нещо не на място. Главно искам да ми е удобна и единсеното ми притеснение е с котлона и фурната, че са много близо до прозореца? Дали би ми създало проблеми?

http://neshi.snimka.bg/daily/kuhnq.450149.21767698

а цветовете ще са тези       http://neshi.snimka.bg/daily/kuhnq.450149.21767756  ' като долния ред  е кафяв, а горния бял. Въпроса ми е какъв цвят да е плота.
 маи стана объркано, но....
мерси  Hug

Neshi , проекта ти е хубав .  Simple Smile

За фурната не виждам проблем , но от котлоните има доста зацапване по задния панел и това ще те кара да бършеш постоянно  стъклото .
 Но пък и не виждам място по другата стена , за да ги местиш там  newsm78 ... Особено ако са ти фиксирани изводите за водата .
За плота - не знам колко " кафяво " е долната част . Дай някакъв примерен цвят по каталог .
Аз също съм пред същата дилема ... Комбинацията ми е подобна на твоята .
Може да се придържаш към близък или производен до подовите плочки  цвят , може да е бял с бял ,  или панел от дървесния цвят .
Тази комбинация съм я вижала и в черен плот .

# 632
Долния ред ще е като на снимката, която съм изпратила, а горния чисто бял, като двата шкафа ще са стъкло, Нензам какъв да напрявя рабптния плот - като цжят. Честно казано харесвам черното, но се притеснявам от почистването ми.
а за място за котлоните явно не се разбира от проекта. Ето една скица чертана от мъжа ми:
 http://neshi.snimka.bg/daily/kuhnq.450149.21773358
Плота щ е на по малката стена, като няма да заема част от кухнята ми, защото имам едно малко сводче което е 30см и там ще е плота.  Фактически ще имам място на шкафа които е 80см да сложа печката и котлоните. дали ще  е по-добре отколкото до прозореца? как  ще  е по-удобно според вас?
Дано ми се разбира от обясненията  Embarassed

# 633
# 634
Благодаря много.Още не се бяхме разбрали за ъгъла с проектанта, но твоя ми допдна много. Ще попитам дали може да се получи и при нас, защото имам една много лека чупка в ъгъла. Отново мерси.
А относно мястото на котлоните - помогнете ми. *Къде ще е по-добре да бъдат. Искам освен да е "красива", но и удобна, а така като нямам не мога да преценя. Дайте съвет

# 635
Долния ред ще е като на снимката, която съм изпратила, а горния чисто бял, като двата шкафа ще са стъкло, Нензам какъв да напрявя рабптния плот - като цжят. Честно казано харесвам черното, но се притеснявам от почистването ми.
а за място за котлоните явно не се разбира от проекта. Ето една скица чертана от мъжа ми:
 http://neshi.snimka.bg/daily/kuhnq.450149.21773358
Плота щ е на по малката стена, като няма да заема част от кухнята ми, защото имам едно малко сводче което е 30см и там ще е плота.  Фактически ще имам място на шкафа които е 80см да сложа печката и котлоните. дали ще  е по-добре отколкото до прозореца? как  ще  е по-удобно според вас?
Дано ми се разбира от обясненията  Embarassed

Ако цвета на долния ред е такъв ми се струва , че ще си е добре с бял плот .
Шарката на маслината е едра освен бяло или черно нищо друго не ми стои добре . Това по лична преценка .  Wink
Сега от чертежа се вижда , че котлоните ти не са под прозореца . При триизмерната не си личи добре .
За мен по-добре да си останат там , отколкото в близост до мивката .  Peace Simple Smile

# 636
Saura  мерси много. Маи ще е бял, че имам малко страх от черното  Hug

# 637
  • София
Най-накрая след три месеца ходене по мъките с последният шкаф мога да ви се похваля със завършена кухня.  Grinning

http://eva23.snimka.bg/other/kuhnyata.524566.20029298

Трябват ми мнения за някои неща и идеи. Надявам се да помогнете.
Първата снимка е още с водобрани цвят алуминии после сложих черни, но не съм убедена,че си пасват кажете си мнението  Praynig Шкафа беше на рекламация доста време(този в който е микровълновата) и пак не е точно това, което трябваше да бъде, но хем ми допада хем и аз не знам на вас как ви се вижда? Дали защото свикнах с дупката там сега ми е странно. Другото вижте на печката долу съм сложила фолио при цоклите за да не белее, а все едно има цокъл грозно ли е така? И не на последно място дайте ми идеи за декорации обичам кухнята ми да е "гола" т.е. без да има на вън боклуци,но някак така ми се струва прекалено "гола" или аз си въобразявам  newsm78, но няма да са ми излишни идеи за разкрасяването и. Предварително ви благодаря. Дръжките на стъклата черните са ми ги боднали доста по-нависоко много ли грознее според вас? Писна ми да се разправям и честно казано не ми се сменят искам просто да  я ползвам вече  Whistling

# 638
  • Тракийка в Софийското равно поле....
Привет, Евка, и честита кухня. Само вкусотии да готвиш в нея

Първата снимка е още с водобрани цвят алуминии после сложих черни, но не съм убедена,че си пасват кажете си мнението  Praynig
На мен сивите повече ми харесват!
Шкафа беше на рекламация доста време(този в който е микровълновата) и пак не е точно това, което трябваше да бъде, но хем ми допада хем и аз не знам на вас как ви се вижда? Дали защото свикнах с дупката там сега ми е странно.
Според мен си е много добре. Полуюило се е така!
Другото вижте на печката долу съм сложила фолио при цоклите за да не белее, а все едно има цокъл грозно ли е така?
На снимката не си личи дали е фолио или какво е. Но защо всъщност. Всички други уреди са си бели до долу, защо и печката да не се белее?!
И не на последно място дайте ми идеи за декорации обичам кухнята ми да е "гола" т.е. без да има на вън боклуци,но някак така ми се струва прекалено "гола" или аз си въобразявам  newsm78, но няма да са ми излишни идеи за разкрасяването и. Предварително ви благодаря.
Мисля, че не ти е гола. Имаш си фруктиерка, едни червени бурканчета. Според мен е прибрана и хубава кухня. Много хубава  Whistling
Дръжките на стъклата черните са ми ги боднали доста по-нависоко много ли грознее според вас? Писна ми да се разправям и честно казано не ми се сменят искам просто да  я ползвам вече  Whistling
Мен не ми направи впечатление, преди да ми кажеш  Peace

# 639
  • София
Привет, Евка, и честита кухня. Само вкусотии да готвиш в нея

Татитче благодаря! Значи май ще си слагам сивите водобрани щото и мъжът ми така каза. Как е Маринка още ли си е с буйни коси  Wink малко спам ама щото не пиша в др. тема. Идват рожденни дни скоро пак ще има веселба. Дано и ти скоро имаш мечтаната кухня виждам те, че редовно пишиш във кухните и мн. ми харесва замисълът ти (чета те аз под прикритие)

За печката реших така, защото тя не е развна до долу а точно седеше все едно съм сложила част бял цокъл, а другите уреди вървят равни до долу ( ако го обясних добре и ме разбра)

# 640
Еvка , честита кухня и със здраве да си  cook  в нея !

Saura  мерси много. Маи ще е бял, че имам малко страх от черното  Hug

Няма за какво ! Черното не е чак толкова трудно за поддръжка .Все пак е плот и се бърше всеки ден .
Но някак за да не " затваря " ми се струва , че седи по-добре в големи и светли пространства .  Simple Smile

# 641
  • Тракийка в Софийското равно поле....
Как е Маринка още ли си е с буйни коси  Wink малко спам ама щото не пиша в др. тема.

Ох, и не само косите са и буйни  Laughing Mr. Green .... Лудичка ми е тя, ей ............

Щом има разлика в печката, значи е добре така. Аз лично не забелязах дори, че не е част от останалия цокъл!  Hug

# 642
Момичета,дайте съвет.
Камината ни в хола е такава ,сега се колебая каква да кухненската част-от масив-класическа,в преобладаващо светъл цвят с елементи на череша/заради настилката,дограмата и цвета на вратите/ ,примерно нещо такова или само в един цвят-така.
Много ми харесва по-модерен стил,за основа нещо такова като цвят,или този вариант,който показа Neshi ?Тази стил обаче никак не ми се връзва с облицовката на камината.

Помагайте с идеи Praynig!От избора на цвета и материала ще зависи и каква ще е масата със столовете.Иска ми се каточели да се придържам преобладаващо към по-светла гама.

# 643
Момичета,дайте съвет.
Камината ни в хола е такава ,сега се колебая каква да кухненската част-от масив-класическа....
Момиче, имаш разкошна камина  bouquet
Трябва обаче да се съобразиш със стила и. Камината според мен е си е център на помещението, както и на вниманието и всичко останало трябва да е съобразено с нея. Мисля, че кухнята е хубаво да е едноцветна (цвят на дърво) и поне с вратички от масив. Ето идейки:

http://www.evrika.bg/Kuhni/kuhni.html

Успех   bouquet

# 644
  • София
Момиче, имаш разкошна камина  bouquet
Трябва обаче да се съобразиш със стила и. Камината според мен е си е център на помещението, както и на вниманието и всичко останало трябва да е съобразено с нея.

Аз съм на същото мнение, според мен ето такъв тип трябва да ти е кухнята
http://www.lacasabg.com/mebeli.php?room=1&style=3&mebel=51&photo=142

Общи условия

Активация на акаунт