Спирам да съм дебеланка, вече съм Дюканка - 238

• 31 534
  • 728
  •   1
Отговори
# 450
Страхотно в смисъл вкусно или страхотно действащо за запека ? newsm78 Joy
Щото ако е за вкусно на мене сякак са ми вкусни триците ,въпроса е да действа.

# 451
Тони страхотно действа на запека, за вкус сякаш не го усещам преобладават овесените трици Peace

# 452
Verche, Аз също разсъждавах като теб... "толква усилия да махна 10 кг, никога няма да допусна да си върна и грам!!! даже като ги задържа- ще спортувам!" и какво? сякаш една вечер си легнах слаба... и се събудих дебела... Sad и нежелана... и самотна...и депресирана... и с двойна брадичка..и с паласки...и с Дупе...(от онези дебелите) и нежелана... и гледана отвисоко от "слабите"...
Мъжете спряха да ме поздравяват...и да ме заглеждат...и не можех да си вляза в малките дънчици (онези за малкото дупенце)... и единственият ми приятел беше...един черен квадратен...или млечен...или течен... и...няма какво да си говорим- дори жените гледат на теб с пренебрежение като си по- пълен  и като харесаш някой те гледат със съжаление- "хм...тя пък на какво се надява"...и сменят темата... и...и ти е тежко... не исках да започвам пак режима...не знам защо...първо, не беше минала година от първият опит- а май бях чела, че е хубаво да мине. но аз знам...бях щастлива само с Дюкан! Живеех и знаех, че правя нещо голямо! нещо различно! нещо за себе си!!!и... простете въпроса ми но.... как стоят нещта с ПЗ през зимата?! Прясното зеле докога му е сезона? Туршиите броят ли се?
Няма да ви се сърдя ако ме изритате като мръсно коте...   Cry но ви моля недейте!!! аз няма да започна веднага- защото имам едно кило ябълки и искам първо да ги изям. и разни други дребни забранености, но ви чета да се нахъсвам и... скоро мисля пак да си пия кафенцето с вас... и да съм по силна... този път! и да съм слаба и щастлива защото го мога и го искам и го заслужавам!!!
П.П. Сама си дръпнах нахъсващата реч, дано е нахъсила поне малко склонните към прегрешение.
и в своя защите за бързото напълняване ще кажа- от 01.05.10 съм непушач  Peace

# 453
  • София :(
          Добра ви вечер  Hug
     За трети път си пиша чаршафа и няма да се учудя ако и този път го затрия някъде - днес просто не ми е ден  ooooh! Ама няма значение - няма какво друго да правя, така че... опят с начале  Crossing Arms
      verche   202uu и давщи храна за доста размисли, но точно сега не ми се мисли за начините да се издъни човек, в каквото и да е  Naughty
      blue sky , и утре, и на 6 - ти ще има срещи, така че - когато можеш и искаш. Ще те посрещнем с удоволствие  Hug
     V_M , от най - режимните  Wink
     desitka*, Lucie , що ли ми е толкова позната тази "изпитана схема"  newsm78 Добре поне, че не си позволявам да оставя килцата да си вървят безнадзорно нагоре, че ...
     nush, честита трета Дюки годинка   bouquet Направо си за пример   newsm20
     doby80 , разгледай  блога и рецептите в подписите на miss Marple, TheNMaster, Tumba lumba - има страхотни предложения, както и от много други момичета  Peace
     tqna,  Hug Heart Eyes
     Lady Camellia , хайде накани се да те видим вече, а  Wink
     M5, да връщаш синьото Фтиченце и да си донасяш утре дебелото, дали пък е чак дебело  newsm78, дупе в Дивака, че да не ти пращам протеинче с въже за теглене от черни дупки  Naughty  Hug
     Хайде да свиря последен сбор

Софийска среща утре от 13 часа в Дивака на Гладстон

Хайде елате, искам да ви видя  Hug , че с новата работа се вкарах в гиганско приключение и скоро ще ми трябва и на мен някой да ме вади от черните дупки ако ви няма вас  Hug Heart Eyes
     Уф, май вярно ми е дошло много късането на нерви днес, я да ви пущам една доза свежи петъчни протеинчета за вечеря и козинки - да ви топлят и успокояват

и да ви пожелавам:
          Лека, мека, розова и режимна нощ  Hug Hug Hug

svidni4ka, не се скатавай на балконЯ  Hug

Последна редакция: пт, 29 окт 2010, 22:43 от mimensita

# 454
=) Здравейте , момичета ...
Днес Кантарев ме обикна отново ... зарадваха ме -800гр тази сутрин =)))) Много съм щастлива , че видях цифра , която от мноооого , много време не съм виждала на кантара... Нямам търпение просто да се сбогувам и с останалите =) ... Днес ми казаха , че отдавна не са ме виждали толкова слаба и както вече споделих е ясно защо =)  ... бях и на разходка до Шумен ... прибрахме се с толкова много снимков материал ... Така се радвам , че двойната гуша се поскри и вече я няма по снимките=) Преди както не обичах да се снимам сега ще взема да обикна ... Виждам , че си имаме тук и чат в скайп , само дето ред не ми остава да се включа и аз ... но като ми хващам ще пиша =) ...
Сега ви пожелавам лека и спокойна нощ ...  а утре отново на линия =) 

# 455
Здравейте,
искам да ви попитам нещо относно рецептите за диетата.
В темата с рецептите, с червено за ударния период има пица с доматено пюре,пай с гъби и пилешки дробчета с лук.
Та искам да попитам дали има някаква грешка или наистина тези продукти могат да се приемат в малки количества през ударния период.

# 456
  • UK
  Мименситка как ме спипа! Аз по принцип си вися на балкона, ама май е време да почна и да пиша. И аз съм от поправячките, и мене ме е срам Embarassed. Дойде ми волята  от 2 седмици вече, дано да ми е за последно.
Аз по едно време  със спорт и ПЗ доста се бях поочовечила, но после напуснах работа и трябваше да орежа фитнеса,едно доведе до друго и така. Това пак са си оправдания де, защото Тонито и Верчето са прави, че винаги има начин. За мен ключът е да ви чета всеки ден. Общо взето нещата тръгнаха на зле като спрях да участвам във форума. Та това ми е историята Simple Smile  
  Ще гледам да участвам по-често, дано да имам с какво да съм полезна.
 Hug

# 457
  • София :(
    EmiliT, не че не може, но е по-добре да не ползваш зеленчуци в П дните, освен в крайно ограничени количества, като подправка, което за мене е 1 с.л. общо от всичко...
     svidni4ka, винаги си била полезна, пък колко е приятно присъствието ти е друг въпрос  Hug Вземай се в ръце и чакаме всекидневен отчет  Naughty

# 458
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Лека нощ.

# 459
Добро утро! Hug
Айде да сервирам кафето и да си пожелаем хубав и спокоен ден ,че вчера ми беше отврат деня,дано днес не е така. newsm78

Моя кантар днес каза -300гр и то след протеини . newsm78 Не ми се сбъдна мечтата да видя 60 ама карай ,то от ядовете вчера сигурно .Явно аз от главоболие не отслабвам ами задържам. newsm78
Дано днес е по-хубав деня. Praynig
Предстои ми шопинг-тур по магазините с приятелки ,та се надявам с нещо да се зарадвам. Party Party

# 460
Добро утро.
Аз реших-минавам в трета фаза въпреки ,че имам да свалям още 5 кг.
Искам да попитам,в трета могат да се ядят всеки ден зеленчуци-нали така.А нишестените храни 2 пъти в седмицата по 120 г.,но само един път на ден ли,те как се мерят сурови или сварени.

# 461
А забравих да споделя-аз за запека ползвам чай от майчин лист.Щом усетя проблем веднага си пиивам едно чайче и всичко е наред. Laughing

# 462
vaniq, в трета се ядат всеки ден зеленчуци без деня на П който си определиш ,но задължително 1п. в седмицата .Прави го в четвъртък ,за да не забравиш.Нишестяните са 2п в седмицата ,а количеството им е написано на 1стр. от темата.Мери се в суров вид само едно хранене за деня.Както и галата ти е едно хранене ,не може цял ден да си в гала. Peace
Майчин лист съм го пила,пристрастих се и спря да ми действа.Успех с третата! Peace

# 463
Мерси Тони.
Започвам смело трета макар ,че ме е страх да не се издъня.Толкова време вече съм във втора,не че не съм посягала към забранените неща Embarassed.....,но вече така и така не свалям поне да си задържа тези кг.-дано успея.Исках още малко да сваля,но и така изглеждам добре.Всички ми казват ,че съм супер така,но аз май вече започнах да се вманиачавам ,а това не е добре.

# 464
  • Испания
Нишестяните са 2п в седмицата ,а количеството им е написано на 1стр. от темата.Мери се в суров вид само едно хранене за деня.

Не в суров, а в готов вид. Представяш ли си колко макарони трябва да изядеш, ако си приготвиш 200 г сурови такива? Naughty Малко по-малко от 80 г сурови излизат 200 г сварени.

Общи условия

Активация на акаунт