Спирам да съм дебеланка, вече съм Дюканка - 238

• 31 584
  • 728
  •   1
Отговори
# 615
Здравейте мили момичета и момчета  Wink

отдавна ме мъчи някакво чувство и тази вечер реших да го споделя.Все си мисля ,че трябва да вкарам плодовете ,вече.Не мисля ,че ми е дошло времето за трета ,даже напротив имам още 10 кг за сваляне ,но някакво чувство ми вика ,яж плодове.Не знам ,дали си внушавам ,но някакво странно усещане.Мисля да почна поне два пъти в седмица по една порция плод.Искам да ви кажа ,че не ми се преяждат плодове,че съвсем спокойно си изкарвам дните на П и ПЗ,но някакво странно чувство..... Crossing ArmsДаже няма около мен хора ,които да ми повтарят колко е вредна диетата.
Та моля кажете какво мислите,сигурна съм ,че много от вас няма да толерират моят нов дюкански начин на хранене,но аз така го чувствам....Може би ,защото вече  5-и месец съм на П/ПЗ...,може би защото скоро не им се вижда края,нз,но така го чувствам..........
Помагайте, аз ли не съм добре или наистина има такъв период и как да се справя.... newsm78
 Hug Hug  на всички.

# 616
  • Пловдив
Аз вече вдигам ръце. Силите ми бяха до тук.

# 617
# 618
Здравейте мили момичета и момчета  Wink

отдавна ме мъчи някакво чувство и тази вечер реших да го споделя.Все си мисля ,че трябва да вкарам плодовете ,вече.Не мисля ,че ми е дошло времето за трета ,даже напротив имам още 10 кг за сваляне ,но някакво чувство ми вика ,яж плодове.Не знам ,дали си внушавам ,но някакво странно усещане.Мисля да почна поне два пъти в седмица по една порция плод.Искам да ви кажа ,че не ми се преяждат плодове,че съвсем спокойно си изкарвам дните на П и ПЗ,но някакво странно чувство..... Crossing ArmsДаже няма около мен хора ,които да ми повтарят колко е вредна диетата.
Та моля кажете какво мислите,сигурна съм ,че много от вас няма да толерират моят нов дюкански начин на хранене,но аз така го чувствам....Може би ,защото вече  5-и месец съм на П/ПЗ...,може би защото скоро не им се вижда края,нз,но така го чувствам..........
Помагайте, аз ли не съм добре или наистина има такъв период и как да се справя.... newsm78
 Hug Hug  на всички.
ТОВА Е МАЙТАП - НАЛИ??!?!? newsm78

# 619
  • Испания
Малко ме е стрАХ да попитАМ, че сте мноооого злобни, ама може ли маслинки във ВТОРА или от ПЪРВА се започват? Нали са зеленчук, а не плод?  smile3529 newsm43

# 620
  • София
Дамм, и задължително по 100-150 грама водка към маслинките и половин кило плодове за десерт newsm03

Heart Eyes Hug

# 621
  • България
Не е петък, но имаме нужда от много Протеини Peace
има много тигани днес #2gunfire и заслужени
Нашата Феичка поръча да си хапваме само режимни неща, Нелсънче и ти си тук значи Hug
хайде хапвайте http://www.vbox7.com/play:eeb6690f?r=google Embarassed

# 622
 ooooh! ooooh! ooooh! четох, връщах се пак четох..... #Crazy #Crazy #Crazy
Мисля, че всичко е изказано - Сиссс, Падаща звезда, desitka*, Вещи....    202uu  202uu

smileys маслинки ЙОК Naughty то си е кажи речи зехтин

krasiva дано найстина е майтап, но ако не е - явно е някаква криза. Гледай да я овладееш на време Peace. 10килца ще ги сбориш ей сега за нула време и после плодове. Пък то и сега какви плодове могат да те поблазнят, освен ябълки newsm78

Миме...честита ти 2ра годинка Hug Всичко най-най и от сърце Hug

# 623
Благодаря на nikolexa  bouquet
И на всички други стари Дюканки, нещо и аз се поотпуснах.Забравих колко стриктна бях първия път.Не стига, че си позволих да кача килограми, а сега си позволявам сирене.Трябва да се взема в ръце сериозно и по скоро да вляза в трета.
Още веднъж БЛАГОДАРЯ НА ВСИЧКИ СТРИКТНИ.
 smile3525 newsm51

# 624
  • Испания
smileys маслинки ЙОК Naughty то си е кажи речи зехтин

Благодаря! Ще ги хвърлям, значи. Но щом Несъл разрешава, ще си пия водката, че съм я виждла каква е Убавица, от водка ще да е. Хлъццц! smile3504 Popcorn

# 625
И аз се нареждам на опашка за тигани, че...

Hug Hug Hug

# 626
# 627
  • София :(
         Добра ви вечер  Hug
     Днес си е било за  Popcorn и  beer3, но гледам има и положителен ефект - появили са се куп любими муцунки, явно провокирани от нережимните изкушения  hahaha
     Да ви се оплача - сантиметъра ми се е покрил някъде, не мога да си тегля чертата на мерките  Cry
     foli, искам и аз прашец, днес баш си ми е ден за ръсене  Wink Hug
     И baci се появила  Hug Heart Eyes
     И Nelina  Hug
     Даже потъналата в дън земя TheNMaster   love001
     А rivela пита за среща  hahaha
     ЦвеTи, ти още ли вършееш по... Лондон ли беше  newsm78  Hug
     Въх и nelsun изгряла  Heart Eyes
     smileys  hahaha Joy Hug
     ANNAFACE, smileys е стар кадър, а маслинките - стара шега  Wink Пак добре, че veneras не се е появила да пита дЪл може препечени хилийки с мас и пръжки  Joy Joy Joy или zorita да обяснява, как муа свински трътки hahaha Joy hahaha
     zorita, армаган те чака на 6-ти, да не забравиш да дойдеш  Wink
     Момичета, благодаря на всички за милите думи и подкрепата ви  Hug Без вас, без съветите, тиганите, усмивките ви, без задружния дух тук, нямаше да го има този ден, а аз още щях да си се търкалям и да обеснявам как е невъзможно да се отслабне.

Благодаря ви!

Като съм почнала да шаря, да напомня

На 6.11 извънредна софийска среща със специални гости - zorita и ФИЛЮДКА
     За сега няма да бързам с място и време, да не се налага да ги променям без време, като кажат гръЧките девойки кога и къде им е удобно - ще свиркам.
     Раничко е сякаш малко, но не пречи от сега да ви заредя кожухчетата, пък вие си ги гушвайте когато искате  Wink

Лека, мека, розова и режимна нощ от мен  Hug Hug Hug

Последна редакция: пн, 01 ное 2010, 20:49 от mimensita

# 628
да се разпиша и аз!

нищо че не съм за отчет! Laughing

Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

абсолютно Аби!  Heart Eyes

Последна редакция: пн, 01 ное 2010, 21:53 от tatianka

# 629
Хахаха, не е истина просто - да се смееш ли, да плачеш ли...

Виси си компютърът ми на балконЯ, Шуши, за да не забравя да чета като приключа ритуалите с коритото, млякото и слагането на г-ца Буболечкова в леглото.  Hug

Обаче Фоли ме разби! Къде ти е ефирната лИлава роклА? К'ва е таз' греховна премяна? То, вярно, че човек те асоциира с петъчните протеини, ама нали само мъжки?  newsm78

Смайлис, в ПЪРВА, миличка - иначе мартинито е ааадски сухо.  Mr. Green

Красива, ако искаш да останеш красива, или по-бързо да станеш още по-красива, забрави ги тия чувства, дето даже и гладни напъни не са. Зорлем искаш да си забавиш забавящото се отслабване.

Undisclosed Desires, поздравления! Точно така се прави.

Вещи, а от теб искам публично да се оплача - що не беше така добра и търпелива едно време? Що тогава не обясняваше по 100 пъти? Що не даваше да си слагаме картинки и само мрънкаше на кафетата? И триеше. Та трябваше да си пишем на лични, вместо да си чатим в темата? Помня аз, помняяя. Сега се чувствам дискАрминирана и, ако ми остане време, шЪ наваксвам.  Mr. Green Даже мисля в петък да почна с една специална доза за Фоли.  newsm65

И за да е спам като спам, един призив към Славка да се яви.

П.П. за Татянка
Ей това е - веднъж годишно може да пишем, ама ще се уцелим.  Joy

Последна редакция: пн, 01 ное 2010, 21:01 от Abrakadabra

Общи условия

Активация на акаунт