Спирам да съм дебеланка, вече съм Дюканка - 238

• 31 569
  • 728
  •   1
Отговори
# 675
  • София
EmiliT, задържането и/или качването по време на МЦ, или ову са индивидуални особености на всеки организъм. Трябва да се наблюдаваш, и за няколко месеца примерно ще видиш как реагира твоето тяло.
При мен лично, по време на ову и преди МЦ имам задържане, дори качване, но щом ми дойде, си свалям каченото. Други момичета задържат през целия период на М и свалят чак като им свърши, а дори и 2 дни след това... Та с 2 думи: при всеки е различно. Наблюдавай се.
А що се отнася до обезверяването: ти си на диета само от 4 дни, а това е месечен, годишен, доживотен режим... Няма място за обезверяване, най-малкото още в 1-ва фаза  Peace

# 676
     ArhMih, chervenokoska, demi81, desitka*, Lo1, maia_at, neninia, reality, tonnny_bg, vani_nik, zorita, Ивка, Шейн (+ 7 Скрит/и) и 5 Гости преглежда(т) тази тема.
     Ще срутите балконЯ, барем изблейте по една дума  Hug Heart Eyes
Joy Joy Joy

Еми суетни сме ,страх ни е да се регистрираме ,че сме дебели  15 но ти така ме разсмя ,че се издадох !
Аз иначе само си чета набирам смелост.Ама ако продължавам в тоя дух няма да блея ,ами ще грухтя.

# 677
Бях чела, че по време на МЦ се качва малко.На мен днес трябва да ми дойде.На ударен съм от събота и бях свалила 1кг, а тази сутрин съм с 0,600кг над вчерашното.Нормално ли е толкова много.

EmiliT аз бях качила 1,200 кг и на 3-тия ден от цикъла паднаха. Това си е напълно нормално, не се притеснявай.

# 678
Благодаря ви момичета!

# 679
като се върнах ,цяла нощ сънувах разните му вкусотии Joy

То мойто мило затова си ме е кръстил Душко Добродушков / Печената тиква/... Blush Joy Joy
И аз винаги съм се въздържала,ама тогава ми беше преко сили... Blush Пък и кой знае кога ще ми се случи пак да хапна нещо толкова вкусно! Mr. Green

# 680
Забравих да пиша сутринта ама сега се сетих и да си кажа,да не ме гложди ,че не съм споделила. Joy
Аз нали си търсех някакви хапове ли нещо за разкарване,та Николекса ми препоръча псилиум обаче в нашите аптеки го нямаше ,а до дрогерия не можах да стигна да питам и там,понеже ми е малко далечко ,но като се върна ще го открия и ще го проуча.Та купих си от аптеката Лаксатол хапчета.Снощи реших да пия да видим какъв ще е ефекта на сутринта.Та до обед вече 3 пъти ходих  Embarassed.Може да пробвате.Пие се в екстремни случаи ,не всеки ден .Корема боли преди да отида до 00след това вече не. Peace
EmiliT,докато чакам цикъла ,качам цели 2кг ,които за седмица си отиват.Така че не се притеснявай.Ти си карай режимно и всичко ще е ОК. Peace

# 681
Забравих да пиша сутринта ама сега се сетих и да си кажа,да не ме гложди ,че не съм споделила. Joy
Аз нали си търсех някакви хапове ли нещо за разкарване,та Николекса ми препоръча псилиум обаче в нашите аптеки го нямаше ,а до дрогерия не можах да стигна да питам и там,понеже ми е малко далечко ,но като се върна ще го открия и ще го проуча.
Включвам се за малко: имаше го навремето и в БГ, казва се Хуск и почти във всяка аптека го зареждаха. Ако питаш за Psyllium Husk може и да не те разберат. Действа, наистина.
Вземи си Хуск на люспи - може да ти предложат капсули, но, сп. мен, на люспи е хем по-евтин, хем по-действен.

# 682
Привет момичета,днес кантара ме зарадва-0.600кг.много ми е кеф.Бях се настроила за голямо задържане пък той взе че мръдна.Тони приятно пътуване.На всички желая лек и отслабващ ден. Heart Eyes

# 683
..........Освен това твърдо отрича 4/3 който е толкова популярен в този форум.

nikolexa би ли моля те споделила малко повече? Предполагам, че се е дискутирало в този френски форум точно това? Какви са доводите на Дюки - защо отрича точно тази схема? newsm78 Много ми стана интересно - пък от твоите постове има доста неща които научавам и са полезни Hug

И ако някой може да сподели от къде в БГ (по точно от кой търговски вериги) си купувате въпросното животно ТОФУ Laughing че да видя дали ще го намуря у нашо село ooooh!

Тонинце лек път, приятно прекарване в Прага, много танци и веселие, умерено с храната и много, много да се фотваш, че иние да намажем една виртуална екскурзийка после Hug

# 684
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
аз от вчера следобед съм в МЦ.И естественно днес +400г. ама айде от мен да мине.По-важното е че коремът ми не е подут.Ще го преживеем.

# 685
Вещи, Вещи, Вещи-  Hug!
Добре си е мечето, почти проходило, много гушкаво и умно, ще става на годинка скоро... Благодаря ти, че ме помниш!

Тука по повода на МЦ-то, не че четох задълбочено, ма и на мен ми се отразяваше покачващо първия път, пък сега не влияе хич барем. Да се притеснявам ли...  Thinking. Абе втория път не е като първия, все това си повтарям. Така педиатърката на децата все ми се кара, като кажа: "с баткото - така и така, с нея- друго...". Нямало две еднакви деца, та и сега все- първият път - така, пък сега - иначе...
Лошото е, че не ми се яде, даже и нережимно Whistling

# 686
 ечее , разглеждах ти до сега албумчето ... ехх какви снимки има там .... какви хубави хора  Heart Eyes Hug

ПП незнам колко милиона пъти съм го писала това , но пак : преди МЦ качвам до 3 кг , а преди овулация 1-2 кг , така че това си е нормален процес на тялото , не се плашете !

# 687
Мда, МЦ. Това се оказа и причината за моето триседмично задържане.Днес ме изненада една седмица предварително.Пак се бръкнаха тия хормони мама му стара, тъкмо преди месец и половина виках ура, че всичко е в норма.Сега съвсем трябва да се настроя психически за чести задържания. Хем хормоните не са уред, хем няма да мога да се възползвам от намаляващата луна поне 6 месеца с новата дата на МЦ. Защото при мен тя наистина имаше ефект.

За 4/3 - вредна е , за дълъг период от време броя на П дните надвишава значително ПЗ дните,което може да доведе до сериозни проблеми със здравето.Това че днес сме ОК ,не означава че след време няма да има последствия .Ако ти се наложи едната седмица 4П/3ПЗ другата е добре да компенсираш с 4ПЗ/3П, но дали ще го направиш си решаваш единствено ти.

Това дето се плюе постоянно по режима Дюкан( французойките му викат Дюдю Simple Smile )- той режимът не е никак лош ако не насилваме тялото си за максимум резултати.Аз съм за по-щадящата му версия, все пак искам да поживея повечко в добро здраве в комплект с по-хубава фигура.Иначе,за какво ми е хубавата фигура ако не мога да и се порадвам поне още 20-30 години Simple Smile

Последна редакция: вт, 02 ное 2010, 16:29 от nikolexa

# 688
Николекса, имам молба/въпрос (едва ли ще се справя с френския достатъчно добре): на Дюсайта някъде мернах нори и конджак спагети (японските shiirataki noodles, ot глюкоманан). Аз открай време си ги дъвча тайно (всякакви водорасли де) в ПЗ дните, но ми се стори, че присъстваха и в списъка за атаката. Имаш ли представа отскоро ли са вкарани в списъка на разрешените (или само толерираните?) храни и има ли някакви отзиви или препоръки?
Само ако не ти отнема прекалено много време, разбира се!  Hug

П.С. Като съм подхванала екзотиките - някой спомена кимчи? Аз си го правя със стевия (имам още запаси от руската), просто ферментацията е по-бавна (това е единствената функция на захарта) или, ако се наблюдава, се оставя малко по-дълго на стайна температура. Аз си го държа в гладилника да узрява.

# 689
Николекса, имам молба/въпрос (едва ли ще се справя с френския достатъчно добре): на Дюсайта някъде мернах нори и конджак спагети (японските shiirataki noodles, ot глюкоманан). Аз открай време си ги дъвча тайно (всякакви водорасли де) в ПЗ дните, но ми се стори, че присъстваха и в списъка за атаката. Имаш ли представа отскоро ли са вкарани в списъка на разрешените (или само толерираните?) храни и има ли някакви отзиви или препоръки?
Само ако не ти отнема прекалено много време, разбира се!  Hug

http://www.dukanaute.com/fiche_dukan/vermicelles_de_konjac-324.html

Разрешени без ограничение в ПЛ дните от втора фаза ,19/05/2010 Дюкан е отговорил на зададен въпрос в чата на сайта му.

Супер,ще мога да си хапвам и спагети вече Simple Smile . 3 калории на 100 грама си е направо върха.Това означава под 1 грам въглехидрати на 100 грама.Направо Топ.Мерси за идеята.

Сега прочетох една дискусия,че някои си ги ядат и в П дните, защото наистина нямат никакви въглехидрати нито пък мазнини.Действат на транзита.При теб действат ли?

Последна редакция: вт, 02 ное 2010, 16:14 от nikolexa

Общи условия

Активация на акаунт