Спирам да съм дебеланка, вече съм Дюканка - 238

• 31 552
  • 728
  •   1
Отговори
# 660
  • в старата къща на село.(ехххххххххххх мечтииии)
.........
Днес съм -1кг., въпреки, че ме изкарахте толкова грешна..........
ЦЦЦЦ , натри ни носовете.
Давай смело напред,и хич недей гледа кво пишем,нали гледаш нервни сме от режима и от факта ,че имаме да сваляме по 50 кила. Crazy

# 661
Браво Доби! Продължавай смело напред!!! Аз днес видях 73 на кантарчето, голям кеф ... 11 кила в историята. Още 14!

Crazy

# 662
Браво Доби! Продължавай смело напред!!! Аз днес видях 73 на кантарчето, голям кеф ... 11 кила в историята. Още 14!

Crazy

Благодаря! Grinning Браво и на теб, за месец и половина (като ти гледам линийката) е страхотен резултат newsm10

# 663
Добрутру,сладурки и стари муцунки !Момичета,липсвате ,обаждайте се от време на време да кажете как я карате/ Hug Hug Hug
Вчера успях да направя протеиновия ден  Party Party ,въпреки 3-те рожденника  на танцовата снощи  bowuu.Много съм доволна от себе си ,щото просто нямаше кога друг ден да го правя .Днес в 15 часа тръгваме и се връщаме на 9.11.  newsm68 newsm68
Меееегггг ,дишай дълбоко ,живота е прекрасен ,ти работиш усилено за постигане на целта си и съм сигурна ,че ще успееш! Hug Hug Hug
Сутринта кантара рече :60,800  newsm44
В норма съм за Прага ,да видим като се върна кво ще каже . Heart Eyes
Пожелавам ви лек и успешен ден и седмица !Целувки и прегръдки на всички ви !И ...умната   love001  

# 664
тони, лек път и приятно изкарване
внимавай с бирата и сладкишите  Mr. Green

# 665
Момичета, нещо спрях да свалям. Кажете нещо за примерното ми меню:
закуска- овесени трици с кисело мляко(3 лъжици трици)
обяд- пъстърва с горчица
вечеря- две яйца с извара
Пия кафе, чай и по една кола лайт на ден.

# 666
Добро утрооо  Hug Hug Hug
Ех голямо раздвижване на темичката Flutter,раздавали са се тигани и аз съм изпуснала,а вчера имах нужда не от един ами от няколко тигана Embarassed ooooh!.....оф голяма лакомия голямо нещо,за пореден път разбрах ,че без едно мога но с едно НЕ #Cussing out ooooh!,не подлежа на възпитание и това то NaughtyНо то си е на моята глава и на моето дупее  #2gunfire
А днес ако оцелея ще живея дълги години,мн.ми е лошо  ooooh!тц,тц тц почивен ден а мен ще ме убие това главоболие ooooh!а трябва да ходя и в Бургас  WhistlingЕй Бургазлиики да се видим на кафе следобяд ще съм в Бургас

Лек и  успешен ден  bouquet
Момичета, нещо спрях да свалям. Кажете нещо за примерното ми меню:
закуска- овесени трици с кисело мляко(3 лъжици трици)
обяд- пъстърва с горчица
вечеря- две яйца с извара
Пия кафе, чай и по една кола лайт на ден.
А водичка пиеш ли  Rolling Eyes и наистина ли се наяждаш с две яйца,невиждам мИсото,и според мен си стоиш  гладничка на това меню.....

# 667
  • София :(
      ArhMih, chervenokoska, demi81, desitka*, Lo1, maia_at, neninia, reality, tonnny_bg, vani_nik, zorita, Ивка, Шейн (+ 7 Скрит/и) и 5 Гости преглежда(т) тази тема.
      Ще срутите балконЯ, барем изблейте по една дума  Hug Heart Eyes

# 668
Миле-на, пия по 3-4 литра вода, а тази храна ми е повече от дотатъчна, но уви не свалям.

# 669
Миле-на, пия по 3-4 литра вода, а тази храна ми е повече от дотатъчна, но уви не свалям.
Браво на теб,а на мен това ми е само за едно хранене Embarassed,колко кг.си и колко искаш да свалиш(извинявай ако си казвала)

# 670
В момента съм 75, 200. Искам да съм 60 кг.

# 671
Добро утро!
Искам да ви попитам нещо.Бях чела, че по време на МЦ се качва малко.На мен днес трябва да ми дойде.На ударен съм от събота и бях свалила 1кг, а тази сутрин съм с 0,600кг над вчерашното.Нормално ли е толкова много.И също така кога се оправя положението - в края на цикъла ли?И през това време сваля ли се или се задържа?
Ще съм ви благодарна за отговори, защото така като незнам и се притеснявам да не се обезверя.

# 672
# 673
Както винаги един режим-много мнения!
Всеки отговаря за себе си! Няма да се напъвам да променям мнението на някого-чисто и просто защото не ме интересува,че някой се прави на по-умен от мене! Peace
Просто вече от доста време съм дюканка и имам преки наблюдения върху нещата.
Аз както знаете ,съм стриктна до идиотизъм! Не смея дори да близна от нещо нережимно! Появи ли се нещо,което ме изкушава неудържимо,веднагически го изхвърлям в коша за отпадъци-от там няма как да го ям! Mr. Green
Споделих ви,как преди два месеца ходих до Истанбул и там ядох баклава Blush
И ето го резултатът-два месеца лутане между 75-73 кг... ooooh!
Всичко вървеше прекрасно,но от това ми прегрешение загубих ценни два месеца в задържане...
Тази сутрин отчетох -1 кг... Този килограм е най-изстраданият от всичките двадесет и няколко ,които съм свалила...
Но човек се учи от грешките си! Затова никакви прегрешения вече!
Дори и да ми обясняват някои персони,как се прегрешава и се сваля! Peace

Лично искам да благодаря на Мастерчето,Николекса ,Корни ,Кей за напътствията и подкрепата!  bouquet

# 674
Добро утро!
Искам да ви попитам нещо.Бях чела, че по време на МЦ се качва малко.На мен днес трябва да ми дойде.На ударен съм от събота и бях свалила 1кг, а тази сутрин съм с 0,600кг над вчерашното.Нормално ли е толкова много.И също така кога се оправя положението - в края на цикъла ли?И през това време сваля ли се или се задържа?
Ще съм ви благодарна за отговори, защото така като незнам и се притеснявам да не се обезверя.
Разбира се ,че е нормално да имаш +,бъди си стриктна и ще се оправи плюсчето,не се притеснявай

Сис браво ,честито ти минусче ,дано нещата  вече да тръгнат бързоооо надолу  Hug Hug HugОф и аз едвам устоях на тези вкусотии в Турция ooooh!но пък колко се гордеех със себе си ,като всички ми казваха -как ти завиждам че не обичаш сладко Joy(кой не обича бе ,умирам за сладко ,амма как да им кажа  newsm78)като се върнах ,цяла нощ сънувах разните му вкусотии Joy

Последна редакция: вт, 02 ное 2010, 10:26 от миле-на

Общи условия

Активация на акаунт