2880 лв. накуп за майки студентки - 4

• 48 074
  • 753
  •   1
Отговори
# 30
  • Пловдив
И сега какво излезна? Че, се юрнаха майките да записват фиктивно редовна форма на обучение, държавна поръчка в университет и специалност без каквато и да е значение, само и само да се приберат тези 3 хиляди?
После ще се чудим защо държавата се подиграва с детски от порядъка на 30-40лв Simple Smile

Появи се още една праведна майка Flutter
Ми,който може го може!Запиши и ти ,па ги вземи тея 3000 лева.
Той е мъж, Кристал  Mr. Green сигурно затова го е яд, че не му се полагат. А жена му може да няма виШо, че да запише някоя магистратурка  hahaha

# 31
И сега какво излезна? Че, се юрнаха майките да записват фиктивно редовна форма на обучение, държавна поръчка в университет и специалност без каквато и да е значение, само и само да се приберат тези 3 хиляди?
После ще се чудим защо държавата се подиграва с детски от порядъка на 30-40лв Simple Smile

Появи се още една праведна майка Flutter
Ми,който може го може!Запиши и ти ,па ги вземи тея 3000 лева.
Той е мъж, Кристал  Mr. Green сигурно затова го е яд, че не му се полагат. А жена му може да няма виШо, че да запише някоя магистратурка  hahaha

Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Мъж,жена,все там Crossing Arms

# 32
Съгласна съм с Кристал. Това е една от малкото помощи от които не могат да се възползват масово циганите. Разгеле и за нас да има нещо. Защо не седна един да им се кара на циганите защо не работят а живеят от нашите данъци? АААА? Така че ШЪТ. Аз за първа година ще взимам детски, защото вече имаме повече деца. Но дотогава държавата си взима 10 години данъците от мен и мъжа ми /казвам го защото баткото ми е на 10 г./, но аз нямам право на детски, защото съм била много богата. Ще ме извините за това че искам по-добър живот, че съм учила и че ползучавам заплащането което ми се полага. Ще взема всяка стотинка която ми отпусне държава без какпа свян. Мисля че съм си ги заслужила.

# 33
Здравейте,
Аз едва днес чух-недочух за тези почти тр хилядки за учените мами:), таа.. ...се чудя дали ще мога да се възползвам и аз и ще съм много благодарна ако някоя по компетентна мама или с подобен случай ми отговори.
Уча магистратура в УНСС, като защитата на димпломните се очаква да е края на март, а моят термин е началото на април, но тъй като трябва да родя секцио ще съвпадне с димпломирането, таа..... предполагам, че няма да имам проблем с удостоверение и реално няма да съм завършила, нооо.... незнам дали все пак това не е пречка.
Благодаря ви много  Hug

# 34
blumence, в събота ще ти разкажа  Wink Вече съм ги взимала паричките, ще ги взема и пак  Mr. Green

# 35
Здравейте,
Аз едва днес чух-недочух за тези почти тр хилядки за учените мами:), таа.. ...се чудя дали ще мога да се възползвам и аз и ще съм много благодарна ако някоя по компетентна мама или с подобен случай ми отговори.
Уча магистратура в УНСС, като защитата на димпломните се очаква да е края на март, а моят термин е началото на април, но тъй като трябва да родя секцио ще съвпадне с димпломирането, таа..... предполагам, че няма да имам проблем с удостоверение и реално няма да съм завършила, нооо.... незнам дали все пак това не е пречка.
Благодаря ви много  Hug

Ако ти издадат уверение със статус редовна,няма да има проблеми.Имай в предвид обаче,че уверението трябва да е от същия месец,в който подаваш документите в СП.

# 36
  • Sofia
Всичко е объркано в тази държава. Добре, че не я ръководя аз, иначе тези пари щяха да се взимат под формата на субсидиране на самото образование (заплащане на такси, а не пари в брой) и при това, при условие, че имаш определен минимален успех и задължително, че се явяваш и си взимаш изпитите, иначе точно това, което написах ще се получава. Така няма да се злоупотребява.

Същата цигания беше и когато аз учих, но по отношение на стипендиите, за които се подаваха фалшиви декларации за доход, за да се точат пари.

# 37
Всичко е объркано в тази държава. Добре, че не я ръководя аз, иначе тези пари щяха да се взимат под формата на субсидиране на самото образование (заплащане на такси, а не пари в брой) и при това, при условие, че имаш определен минимален успех и задължително, че се явяваш и си взимаш изпитите, иначе точно това, което написах ще се получава. Така няма да се злоупотребява.

Същата цигания беше и когато аз учих, но по отношение на стипендиите, за които се подаваха фалшиви декларации за доход, за да се точат пари.

Е,значи не само майките-студентки са грешни Laughing

# 38

То добре,че не я ръководиш ти! То с такива злобни хора като тебе до никъде няма да стигне ме......голяма злоба,голямо нещо.....

# 39
  • Mediterraneo
Юлиянчо, айде първо стани ръководител на държавата, па после умувай, а!
Нямам никакво намерение да се оправдавам защо съм взела парите( още ги чакам, мамка им)  Stop явила съм се на изпит, издържала съм го, платила съм си таксата, записана съм редовна студентка- всичко е по каналния ред, няма лъжа, няма измама.

# 40
  • Sofia
явила съм се на изпит, издържала съм го, платила съм си таксата, записана съм редовна студентка- всичко е по каналния ред, няма лъжа, няма измама.
Така и трябва да бъде  Peace
Тези които крадат държавни пари ще направят така, че жените които имат наистина нужда от тях да не ги получат, защото управляващите колкото и да са глупави в един момент ще се усетят.
Имах няколко колежки(майки) в университета и за голямо съжаление се справяха много-много трудно. Живееха в общежитие, работеха  на половин ден, за да оцелеят. За такива жени подобни пари са от жизнена необходимост.
Не случайно изискването е за редовно обучение, а не за задочно, защото тези пари са предвидени за жени, които не работят и наистина са им необходими.
Повръща ми се от хора, които говорят за злоба (особено за хора, които не познават грам), но взимат залъка от устата на хората, които наистина имат нужда  ooooh!  Tired

# 41
  • Sofia
Тези за които говоря не са студетнки, а фиктивни лица, на които им е подшушнато, че ако запишат редовно - държавна поръчка, за 200лв на семестър ще вземат 3к без да трябва изобщо да учат.  Peace

# 42
Тези за които говоря не са студетнки, а фиктивни лица, на които им е подшушнато, че ако запишат редовно - държавна поръчка, за 200лв на семестър ще вземат 3к без да трябва изобщо да учат.  Peace
Щом си наясно с какво се злоупотребява значи и ти си го правил. А и още нещо, като ти порастнат гърди и като придобиеш възможност да износваш и раждаш деца тогава ела и пиши. Дотогова ходи и си гледаи "мъжките" сайтчета и не се меси където не ти е работата.

# 43
  • Sofia
Викаш, да ходя по мъжките сайтчета, да си пия биричката с приятели, а жената сама да се оправя, сама да се обучава, сама да си гледа детето.. евала!

Май много ви засегнах - очевидно повечето в тази тема, като са чули за далаверката са си казали - тъй или иначе сме си планирали детето, защо пък да не запиша едно висше, да взема паричките, пък после и на един изпит няма да се явя!

Много ви дразни, когато някои има достойнство, принципи и чест Simple Smile

# 44
Ти май въобще не можеш да четеш Юлиане. Къде е казано жената сама да се оправя, а? Казвам само да не се бъркаш където не ти е работата и да спреш да злобееш затова че едни следват, а други не могат.Ти как разбра кои МАЙКИ имат нужда от помощ и кои нямат в тая "държава", че да определяш коя е добра и коя е фиктивно лице? Мислиш ли че ако бяха добре финансово тези жени щяха да се занимават с куп глупости и да се разкатават по ведомства и да трошат нерви? Не смятам ,пък и това е право на всяка майка-студентка независимо какво мислиш ти за "далаверката".

Общи условия

Активация на акаунт