Любов и наказание /Aşk ve Ceza/ - тема 27

• 41 276
  • 741
  •   1
Отговори
# 405
Добре де, но Орхан може да каже истината.
Защо да я скрие?

Може да я каже, ама може и да не я каже. Ще я скрие, за да се оттърве. Даже може и да каже, че Балдарови са го накарали.

Ние се чудехме как ще издържим до тази серия, а до следващата.....

# 406
Надявам се приятелят на Саваш да застане зад него ,  Peace

оф дано да не е и той като Джем , ooooh!

че Саваш ще навърши столетие докато чака помощ. Whistling

# 407
Кашата стана пълна... Как леко ни успаха, милувки, кекс, балдахини, люлки.. Mr. Green и изведнъж тряясс....Пак ще подскачаме до вторник. Mr. Green

# 408
Добре де, но Орхан може да каже истината.
Защо да я скрие?

Това май е единствената възможност да ги спаси, но пък ще натопи АМ, а той е по-страшен от Балдарови. Особено ако му дадат повече пари, за да скрие истината, а той се разбра, че е алчен и гаден. Как се овикваше на Ендам, като взе да го разпитва. Не ми е приятен от първия момент, като се появи.

# 409
Орхан няма да пропее, той знае да си държи устата за пари..за много пари. Само не знам дали АМ ще му ги даде или му е по-лесно да го очисти  #2gunfire

след тая серия ми е все по-трудно да защитавам Китка  Sick но тя им е единствената надежда.. дано се освести, може би с Лара ще си помогнат.. Но това би означавало да предаде брат си  Sad Sad

# 410
Няма логика Саваш да лежи в затвора, много се надявам сценаристите да не вкарат такава история. Е може и да стои една нощ в ареста, но дано не протакат по-дълго историята.
Целта на Явуз, според мен е А.М., полицията хваща шофьорите, те казват кой е ръководил превоза-мъжа на Ендам, той може и да не си признае от къде е стоката, но Явуз иска истината за А.М. да излезе и заповядва на верния си роб да свидетелства, и така елеминира баща си, или пък Бешир ага го "елиминира" за зле свършената работа Joy Mr. Green

# 411
Кой ли е бил "очите и ушите" на Явуз у Балдарови през тези години? Едва ли той се ориентира толкова добре в обстановката само за няколко седмици или дори месеци, че да нанесе такъв съкрушителен удар.
Остава сега да се яви и в ролята на спасител !!!???

# 412
  • на брега на Дунав
Сега е момента Китка да се прояви като положителен герой. Тя трябва да направи връзка с оня който видя у баща си.
И дакаже истината  Дали ще го направи newsm78

# 413
И сега, за да бъде трагедията пълна, Саваш ще търка дълго време наровете в затвора, бизнеса му ще пропадне, приятелите му ще се отдръпнат от него и той ще отнесе всъщност най-голямото наказание, без да е виновен.  Не искам да мисля, че точно това ще стане.

# 414
sunny67 ,но когато отровиха децата със сухото мляко веднага за назидание,
беше застрелян шефа на завода на същия този площад Тян-ан-мън. Нашите деца си изядоха отровните вафли,защото не казаха кои са ,поне да не се купуват.
Кое е по правилното решение?
В случая ,как решават ,че Саваш е замесен.Камиона може да е откраднат.

# 415
Това вероятно ще отложи за неопределено време развода със "спасителката" Чичек.

# 416
Според мен не Китука може да спаси Саваш , а Явуз ако научи истината за отношения м/у  Сава и

нея .

Китука нищо не може да направи тя не разполага с нищо ,с  което може да им помогне  . Докато

Явуз както видяхме е отличник и със сигурност си е приготвил домашното .   Wink

# 417
Казвах ви аз, че Саваш трябва да си грабне любимата и детето и през девет планини в десета...сега без вина виновен. Sick Не стига, че го принудиха да поеме ролята на глава на семейството и да се ожени за Китка, ами сега и в затвора ще лежи, че да изкупва греховете на другите. Sick

# 418
Какво от това, че китка не желае развод, Саваш да каже три пъти "развеждам се" и готово Joy Joy Joy, не спазват ли това тьоре. Joy Ама голяма демокрация в Балдаровия аширет, агата много им е отпуснал края Joy

# 419
Сега е момента Китка да се прояви като положителен герой. Тя трябва да направи връзка с оня който видя у баща си.
И дакаже истината  Дали ще го направи newsm78

Да. Тя не знаеше за какво става дума. След арестите сигурно ще включи.
Лошото е ,че едва ли ще тръгне срещу брат си.
Дано стане близка с приятеля на Саваш и да разбере ,че има живот и извън сем.Балдар.Тогава може да помогне.

Общи условия

Активация на акаунт