Любов и наказание /Aşk ve Ceza/ - тема 27

• 41 193
  • 741
  •   1
Отговори
# 465
Пенде дори и еднакви думи ползваме днес гаври  Joy Joy Joy

# 466
Цитат
но каква тогава е целта му с Ясемин?
-според мен да отмъсти за сестра си той неможе да приеме,че тя е нещастна.Аз затова казах веднъж ,че от тази гледна точка той неможе да бъде положителен герой.

# 467
За съжаление външната красота и излъчване не винаги отразяват истинското състояние на душата. Доста странен начин е избрал, ако иска да спира наркотиците. Ако не е разбрал за сестра си и Саваш, поне подозира, защото винаги гледа Саваш с подозрение и проучвателно, следи всеки негов жест и дори липсата на такъв. Не е изключено и той да търпи промени като образ, както всички в този филм.
А наистина подобна разправа с една жена не му прави чест. Би трябвало като мъж да застане срещу Саваш и с него да решава очи в очи проблемите които има да се решават.

# 468
Пенде дори и еднакви думи ползваме днес гаври  Joy Joy Joy
ами гавра си е  Sick за по-подходяща не се сещам  #Cussing out

# 469
Ari888, в моето съзнание се е загнездила фразата на Явуз към Чичек, която предавам по памет, че Балдарови ще трябва да свикнат с него. Това беше след срещата му с Шахнур.

# 470
Според мен сценаристите са решили , че е дошло времето селните да станат слаби , а славите силни.
Да съжаляваме тези който до сега не съжалявахме , и да не съжаляваме тези  , който до сега бяха съжалявани.  Mr. Green

# 471
  • планетата Земя и по точно до морето
Пенда  Hug аз пък не ти завиждам за песимизма   Grinning Joy

Имаме 4 нови герои - Бешир ага, Явуз, Пелин и Хакан. Не може само Хакан да е в бяло, а всички нови от гадни по гадни.
За да има симетрия с Явуз ще ни подхлъзнат. Така мисля. И се надявам. Няма логика да е събирал омраза срещу тези на които е навредил.
Това което даваха да си спомня веднага след затвора е как баща му го принуждаваше да стреля. Сещам се и за думите му към Китка - " постепенно ще ме приемат " Поне нея няма защо да я заблуждава. Аз поне така се успокоявам до идния вторник.
Не бързам да се качвам на банановата кора на Сабанджъ Mr. Green

# 472
Ari888, в моето съзнание се е загнездила фразата на Явуз към Чичек, която предавам по памет, че Балдарови ще трябва да свикнат с него. Това беше след срещата му с Шахнур.
Точно за това се сетих и аз .   Hug Писали сме заедно

# 473
Ари като каза за песимизъм  Mr. Green ми той и Хакан не е ясен  Whistling Tired
повярвах на Явуз и какво  ooooh! ooooh! ooooh! (а по едно време ме съмняваше, ама ме успа гадината #Cussing out)
ми Китка той я заблуди като игра с Ясемин.. и за всичко останало  Crossing Arms

# 474
Точно за това се сетих и аз .   Hug Писали сме заедно
Не зная как да тълкувам обаче фразата и тона му тогава. Сигурно не е само в черни или бели краски - доста увличащ и силен образ, много, много неясен, като "мъртва" вода. Дано това, което видяхме от него днес не е истинския Явуз.
А дали има връзка с Пелин? При появяването й някой коментира дали тя е момичето на коня от Ван. Вероятно сценаристите и там ще извадят някой скрит силен коз. Досега изграждането на образите им е супер - пълнокръвни, противоречиви, живи, истински. 

# 475
boule-neige   В това което казваш за Пелин има логика . Защото тя също се опита да

навреди на Саваш и Ясемин . Саваш докато мрънкаше пиян  не искам такси , нямам кола  Пелин

каза "Това ме устройва"  . След това Ясемин сама и дойде на крака , как да не и връчи елето.  Thinking

# 476
Вече днес трябва да стана за работа много рано, а аз още се вълнувам от Балдарови и Моранови. Луда работа.
Спокойна нощ на всички след драмите на днешния епизод!

# 477
Не зная как да тълкувам обаче фразата и тона му тогава. Сигурно не е само в черни или бели краски - доста увличащ и силен образ, много, много неясен, като "мъртва" вода. Дано това, което видяхме от него днес не е истинския Явуз.
А дали има връзка с Пелин? При появяването й някой коментира дали тя е момичето на коня от Ван. Вероятно сценаристите и там ще извадят някой скрит силен коз. Досега изграждането на образите им е супер - пълнокръвни, противоречиви, живи, истински
Така е !  Peace HugНяма нищо едназначно и сигурно и затова ми харесва. Не гледам сериали, в които е ясно от самото начало как ще приключат. Днес направо ни разбиха на пух и прах всички илюзии. Най-сигурното е любовта на Ясемин и Саваш. Толкова бурно беше всичко, че останаха в сянка прекрасни любовни сцени. А бяха супер ! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 478
dajoan, ще преживеем явно още доста изненади. Аз също си правя някакви сценарии през седмицата, за които нямам време да пиша. В реакциите на някои се ориентирам добре, с други се провалям. Браво на екипа сценаристи през втория сезон. Засега успяват да бъдат интересни, изненадващи, но в същото време логични. Мисля, че досега нямат големи издънки. Дано така да продължи за наша радост и вълнение.

# 479
Всъщност това съчетаване на любовните сцени, които да ни карат да ни тръпне и на нас под лъжичката, и на супер критичните и драматични моменти е най-доброто и силно постижение.

Общи условия

Активация на акаунт