Любов и наказание /Aşk ve Ceza/ - тема 27

• 41 166
  • 741
  •   1
Отговори
# 480
Спомнете си 22 епизод - той беше чиста наслада и ни отложиха трепетите от страх и съчуствие за следващата. Тук решиха да ни вдигнат адреналина на max в час и половина.

# 481
и музиката за любовната сцена беше една такава припряна, задъхана, сякаш да напомня, че това щастие е откраднато, преходно, мимолетно  Sad
зад балдахина ги чака кошмарът на действителността  Sick

http://www.youtube.com/watch?v=JJ47Tc4jDi0

лека нощ  Hug Shocked

# 482
  • планетата Земя и по точно до морето
Всичко беше на макс тази вечер ! Лека нощ !

# 483
# 484
# 485
# 486
Добро утро! Hug

http://www.sabah.com.tr/Yasam/2010/10/27/lubnanli_marianin_hayali_gerceklesti

Доколкото разбрах от Гугъл - реализирала се е мечтата на 7-годишното ливанско момиче Мария / болно от рак / да се срещне с Мурат . Момичето е присъствало няколко часа на снимките на ЛиН. Освен това снимачната площадка е била посетена и от принцеса от Саудитска Арабия, която е пожелала името и да остане в тайна и не е разрешила да я снимат.

# 487
Големи вълнения покрай снощния епизод! Изписахме темата, ще трябва Ари или Ани да пускат нова. Аз лично съм много шашардисана и много неща искам да споделя с вас, но почвам да работя, за да мога след това да върша и другата работа - знаете коя!

Лек ден на всички! 

# 488
Добро утро,дами!

Снощи сте постояли до късно и сега имате нужда
от ободряваща напитка.Заповядайте ,а аз ще Ви прочета
и тогава ще Ви оборвам Peace Mr. Green

Дали ще има някой смелост да каже ,че не е голяма актриса?

Aşk Ve Ceza muhteşemdi. Nurgül afetti. Dünya güzeli. Doğallık abidesi kadın:)Simple Smile Nurgül'ü izlemeye doyamamak:)Simple Smile

sunny67,ние сме търпеливи ,затова постой и при нас. Hug Hug Hug

Последна редакция: ср, 27 окт 2010, 09:13 от pavlinaio

# 489
  • София-Банкя
Sunny67, пожелавам ти споирен и успешен ден! Изпращам ти цялата си обич, както и на останалите момичета от темата.

# 490
sunny67

Много инфарктна серия...и аз не мога да се съвзема още.

Да пием кафе да се освестим малко... Mr. Green

# 491
pavlinaio, ще си позволя да цитирам един пост на emely:

: Неделя, 24 Октомври 2010, 23:48 
Малко финансова статистика

За един епизод Кенан Имризиалъоулу получава 45 000 ТЛ
Джансу Дере-15 000 ТЛ
Къванч Татлъту-30 000 $
А от жените най-скъпо платената е Берен Саат(в подписа ми )-30 000 ТЛ
Нургюл Йешилчай взима толкова колкото взима целия екип на сериала "Öyle bır geçer zaman kı"   Laughing Laughing Laughing

Мисля, че няма нужда от коментар! Joy

# 492
Как започна всичко,

а как завърши

Това е нещо ново. Шахито е без вина виновна.

# 493
  • На юг от тук
Здравейте, на всички които са се вълнували след снощната серия. Аз в анкетата гласува с 4 поз.- друго. И все в подсъзнанието ми се въртеше, че Явуз ще навреди на Саваш и това не закъсня. И на мен ми се искаше да е друго но уви. Да си спомним, че той е живял само във Ван и затвора. Как ще се промени тогава толкова бързо. Може и в края на сериала да е от лщбимите ми герои, но засега не. Все си мисля, че неговото желание да е признат ага и от неговия и другире аширети. И това ще го кара да върши злини вповечето случаи съзнателни. А затова, че иска унижение на Саваш е повече от ясно. Мисля, че когато научи кой е бащата още по-зъл ще стане. Но до края на филма има още много, много време. До тогава сигурно ще имаме повече тъжни отколкото щастливи мигове.

# 494
Добро утро, дами. След снощната инфарктна серия имаме нужда от релакс. И нещо за ободряване.

С красивите любовни сцени ни успаха, повярвахме, че над щастието на Саваш и Ясето тъмните облаци са се поразнесли. Саваш, с това няколкодневно бягство от живота и проблемите на Балдарови доказа на кого повече държи, изживяха с Ясемин много красиви мигове, като истинско семейство. Дано не се окажат последни, защото съдбата от сега нататък не се знае какво му е подготвила.
Явуз прояви истинска азиатска жестокост и коварство, нанесе удара си когато най-малко очакваха. Мислехме, че намеренията му към Саваш са искрени, но той прояви притворство и двуличие, с тия посещения, подаръци, приказки за приятелство успя да заблуди доста народ. Мисля, че Саваш си остана резервиран към него не без основание. Дали ще разбере на кого дължи бедите, които му се стовариха на главата?

Общи условия

Активация на акаунт