Любов и наказание /Aşk ve Ceza/ - тема 27

• 41 159
  • 741
  •   1
Отговори
# 495
  • до най слънчевия бряг
Здрасти ,след снощния шок , и досреднощното писане тук , май още ме държи Joy
Та сега се сетих ами след като арестуваха Саваш ,Шахнур и Пала ,то в къщата остана само Фидан ама тя за ага не става ,не е от рода
 Ей сега удари часът на Назан ,връща се и поема  агатството , що сметки има да си разчиства с родата  #Cussing out а пък Бора пръв финансов директор на аширета  Joy Joy Joy

# 496
добър ден  Hug

чок шашардъ  #Crazy #Crazy #Crazy

люлки, балдахини, чадърчета, спагети... и тряяяяс голямата тесла  smile3511
Кудрет и компания ни проснаха на пода и ни закопчаха  Sick

вчера казах, че бих поверила живота си на Явуз  Banghead Banghead значи съм по-голяма патка от Назан  ooooh! ooooh! Tired

http://www.youtube.com/watch?v=x2KrjqOV7UQ   Heart Eyes Heart Eyes Sad

Саваш може и да отърве панделата, ама ще има пак да виси пред вратата  Sad Sad Cry

# 497

http://www.ayakligazete.com.tr/haber/sok_nurgul_un_dizinin_dibin … en_ayrilmadi_.htm

нищо не разбрах  Joy  Джем гузен за нощните си похождения като 'котка разляла млякото'   Mr. Green и обещал да бъде домакиня  Crazy Crazy hahaha hahaha

# 498
  • БГ
А така Сиренче и Пенде добре ги подредихте Балдарови с този подбор. Close
Аз още съм под въздействието на последните събития в серията от снощи.И ми се струва че частичното повторение на предишния епизод имаше за цел да  направи някакви подсказки за подготвения ни ШОК - особено с погледите,които хвръляше Явуз.Спомнете си как ги мереше всички по време на погребението,постоянно следеше с поглед АМ,после и Саваш,разпитваше Китка постоянно за живота й със Саваш.Все си мисля,че с този си ход Явуз уцели с един куршум два заека и баща си и Балдарови, а косвено може би и чалмосания ага... Ама къде  остана оная мацка на кончето....Дали тепърва ще се включва в събитията .... Ами сега като писне пресата и Мехмед прочете – дали няма да почне отново да атакува Ясето и да вреди на Саваш, ако разбие кодираните файлове....
В трейлъра сцената от затвора ли беше?
Е-е-е,  велики са сценаристите, а Сабанджъ е магьосник направо...Как само ни подложи динена кора с това цуни-гуни , подаръците, сделката на Ясето с Явуз и т.н. и т.н.
И сега ние ще си издевателстваме над клавиатурите,ама пак няма да разгадаем какво и как ще се завъртят нещата...

# 499
Явуз с това си действие печели само време.Саваш няма
да се влюби в Чичек ,а още повече ще се отдалечи. #Cussing out
Все някога ще се разбере истината и дали ще е възможен мир
между семействата Моран и Балдар newsm78
Интересна става Чичек Peace. Дали ще помогне на Саваш ,когато разбере
за цялата далавера или ще си замълчи ,за да не се разведат. ooooh!
Не ми се вярва да е заблудена до толкова ,че да вярва в несъществуващата любов на Саваш. Thinking
В случая ми е интересна реакцията на Ясемин .Тя как ще подходи към случилото се?

Последна редакция: ср, 27 окт 2010, 11:52 от pavlinaio

# 500
  • Дъблин
аз от самото начало не харесах явуз! а не мислите ли че той /явуз/ искаше леко да накаже саваш? може пък после да направи така че да помогне на явуз.
друго -  приятелчето на саваш - той май ще помага на баладарови. така ми се струва.
ясемин май ще я видим като вулкан!!!

# 501
Офф,тия папараци. ooooh!
Джем Озер бил засечен с две дами,които слизали от луксозната му кола.
Веднага плъзнали слухове,че Джем изневерява на Нургюл.В рибния ресторант били на вечеря за да се сдобрят.

# 502
Офф,тия папараци. ooooh!
Джем Озер бил засечен с две дами,които слизали от луксозната му кола.
Веднага плъзнали слухове,че Джем изневерява на Нургюл.В рибния ресторант били на вечеря за да се сдобрят.

Добре е бил с мадамите, Нургюл защо трябва да му прощава. newsm78

# 503
Еми  Hug  bouquet мерси
вчера услужливо ни пуснаха 'изневярата' с дамите, радвам се, че има сдобряване  spoko hug
ако и Нургюл се сдобрява като Ясемин  Wink Laughing

# 504
Добър ден дами  след снощния шок и ужас пожелавам хубав ден на всички
Снощи се изказах за Китка и повече неискам да я коментирам за момента ,но искам да споделя нещо свас  аз смятам,че Явуз няма да спре до тук сега очаквам да се появи съвсем "случайно и пистолета с отпечатъците на МУСТАФА и Халдун".
Дано Ешреф да не е сред арестуваните защото аз не го видях ,но може и да греша не се видя много ясно,но ако не е залагам на него да помогне много също така очаквам Фидан аблата да се развихри по Вански .

# 505
Цитат
също така очаквам Фидан аблата да се развихри по Вански .
Какво ще направи?

# 506
Цитат
Какво ще направи?
Това знаят само Сабънджа и компания ,но аз очаквам да не остане безучастна към случилото се показаха ни ,че тя е жена която държи страшно много на семейството .Смятъш ли ,че ако разбере,че КИТКА И ТЯ ИМА ПРЪСТ В ЦЯЛАТА ТАЗИ РАБОТА МАКАР И ПАСИВНО Фидан ще остане равнодушна ,аз не мисля.
Ако си спомняте в една от серийте в първи сезон лично Китка сподели,че е започнала да учи благодарение на Фидан.

Последна редакция: ср, 27 окт 2010, 12:22 от alians

# 507
Цитат
Какво ще направи?
Това знаят само Сабънджа и компания ,но аз очаквам да не остане безучастна към случилото се показаха ни ,че тя е жена която държи страшно много на семейството .Смятъш ли ,че ако разбере,че КИТКА И ТЯ ИМА ПРЪСТ В ЦЯЛАТА ТАЗИ РАБОТА МАКАР И ПАСИВНО Фидан ще остане равнодушна ,аз не мисля.

Добре де!Няма да е равнодушна . Какво ще направи?

На второ и трето място сме! По-добре от миналия път ,но се иска още.

http://www.ucankus.com/ratingler

# 508
Цитат
Това знаят само Сабънджа и компания
-отговорих ти ,ако пиша аз сценария може да бъда и по-точна ,но не аз съм сценариста.

# 509
  • На юг от тук
Пенда, браво, че бързо си признаваш грешката. Но не си удряй главата защото ще ти трябва и за следващите серии.  newsm10

Общи условия

Активация на акаунт