Любов и наказание /Aşk ve Ceza/ - тема 27

• 41 252
  • 741
  •   1
Отговори
# 450
adi_san, добре дошла в отбора.  newsm51 smile3525  Хубаво, че си решила да пишеш, емоциите не могат да се задържат дълго време, и най-добре да се споделят със съмишленици. Филмите на Сабанджъ предизвикват много размисли и страсти, и се радвам, че много хора го оценят.

# 451
Да има как Китка да бе видяла щастливото семейство Балдар в новата им къща - Саваш и Ясемин прегърнати на тревата, а Омерчо потичва около тях, или щеше да позеленее от яд или щеше да се съжали над Саваш и да му даде развод.

Стефи това с даването на разрешение за развот е чисто синволично проява на възпитание.

Иначе като неще по взаимно съгласие Саваш ще си подаде сам молбата по негово желание . Това

не е некакъв проблем , но така стават много гнусни разводите .  Sad

Нямам представа за законите в турция, но щом е така, Китка какво цели с тези истерични откази? Тя със злобните си изблици губи Саваш като приятел, какво печели, или момичето просто изпадна в умопомрачение , в някаква емоционална дупка, никой от балдарови, не я потърси за тези 10, тежки за нея дни, а така или иначе се държаха с нея като член на семейството, разбра,че подкрепата на Саваш е от съжаление, а не дори от приятелски чувства, както може би си е мислила до него момент. Странно, че като умна жена, не схвана от самото начало, че Саваш иска чрез брака да я спаси от А.М. защото я съжали.

adi_san  Добре дошла!  bouquet  bouquet

# 452
adi_san Добре дошла .

Орхон не работи във фирмата така , че няма как рейса да е редовен . Предполагам , че това са

камионите остана ли от бизнеса му с Шах.

Пенде мерси за инфото . Много ми хареса как игре етози актор , а фимът ми е от

фаворитите това лято.  Laughing

# 453
adi_san,  привет!  Hug

# 454
Благодаря на всички за радушния прием  Hug

hiacint, не съм сигурна дали съм гледала друг филм на Сабанджъ. Но този определено ме грабна. Рядко сериал ми привлича вниманието, особено ако е продължителен. Досега от излъчваните у нас турски сериали ми харесаха "Мелодията на сърцети" и " Гордата Аси". Други не успяха да ме грабнат.

Ще гледам утре 30 еп. с превода и пак ще коментирам.
Отивам да полагам морни телеса.
Лека нощ на всички и приятни сънища Simple Smile

# 455
  • до най слънчевия бряг
adi_san  bouquet  bouquet  bouquet

Само да вметна ,че Чичек има право да се сърди на Балдарови за това ,че 10 дни никой не и звънна даже Най малкото ,за пред родителите и пък и от кумува срама

Аз сега ,от едната крайност стигам до другата ,но вече на Явуз му нямам доверие-та си мисля ,че той няма да се влюбва в Ясмин ,а напротив ,ще я унижава  ,като я постави във финансова зависимост ,ще я накаже ,като я раздели с любимия ,така както и сестра му беше унижена заради нея 

Последна редакция: ср, 27 окт 2010, 10:45 от siren62

# 456
Хич не съм изненадана от събитията.Това се очакваше..... ooooh!
Да видим сега как ще се оправят нещата ooooh! ooooh!

# 457
Уф, все мрачни сценарии ни се въртят в главите. Как ще изтраем до другия вторник, не знам.
 Айде лека нощ на всички, че както сме подкарали, ще осъмнем. Тоя Сабанджъ ни взе акъла.

# 458
emely, използвам цитат от подписа ти
"Трудно е да се промениш,но понякога е по-трудно да останеш същия човек."
Момичета, какво мислите - Саваш ще остане ли с цивилизованите методи на действие или ще подхване и той линията от хладилното с Ведат, с Мехмет от днешната серия, с юмруците и оръжията. На мен не ми харесва максимата, че "целта оправдава средствата" и че с такива противници като АМ и Явуз трябва да се действа с техните методи и оръжия. Това само мултиплицира насилието, а като че ли нещата отиват натам.
Дали Бешир ага ще припознае в Явуз "своя" ага на аширета Моран?

# 459
аз Саваш отдавна го чакам да обърне дебелия край - то се видя, че по неговия начин не става  Crossing Arms Whistling
ама да видим до къде ще стигне  Thinking

а това "Трудно е да се промениш,но понякога е по-трудно да останеш същия човек." и вуйче му го каза  Mr. Green

# 460
Саваш не е замесен от маята на АМ -те . Дори и да иска ще му отнеме много време да се учи да действа като тях. Неговата сила е в неговият начин на жимот , морал , принципи , правене на бизнес  , живот според общо приетите правила . Така , че ще си върви по собственния път най - вероятно.  Heart Eyes

# 461
Проблема "Чичек" ще се разреши когато тя се влюби в новия приятел на Саваш-Хакан,но големия проблем с наркотиците как ще се разреши сигурно и Сабанджъ още незнае.
Ясето дали ще повярва на Саваш,че няма нищо общо newsm78
И как и подари колата точно преди инцидента.
Много мъчно ми стана за детето на Назан Sad
Действията на Явуз определено ме изненадаха.Явно е следял всички из късо,защото се обади на Ясето точно когато имаха нужда от пари.
А относно това дали ще се промени Саваш-ами нуждата принуждава.Вероятно трябва да се промени за да се оправи всичко.

# 462
  • планетата Земя и по точно до морето
Все си мисля, че целта на Явуз не е унищожаването на Балдар. Някак не мога да вържа постъпките му до момента с толкова цинизъм. Не случайно го представиха като пълен антипод на баща си. А и подаръка на Саваш и подадената ръка..... А и актьора няма такова излъчване. Мисля си да не би това да е неговия начин да спре наркотиците. Да е подготвил и оневиняването на Балдар, защото знае, че Орхан е този който го направи зад гърба на Шахнур и Балдар. Може би целта му все пак е да спре баща си, а това ще е само за подгряване на напрежението.
Много ще съм изненадана , ако наистина целта му е унищожението на Балдар. Някак не ми се вързва с образа му досега

# 463
Итересно ми е Явуз , като знае всичко , как не е разбрал , че  Китка и Саваш си живеят като братче и сесриче .
И как не е разбрал , че АМ продаде сестра му два пъти против волята и . Защо не се загрижи за това ами тръгна да следи Саваш. Не Саваш направи Китка нещастна , а АМ . Те и двамата с Китки много умни ама тесногръди , като им зацикли мозакът и въртят в кръг.
Явуз тръгна да тъпче Ясемин . Сигурно , защото много му харесва да мачка беззащитни жени . Едва ли знае за детето , че е на Саваш .

Би било прекалено елементарно ако целта на Явуз е да унищожи Балдар . Но каквато и да е защо тряба да ги жертва тях . И Ясемин какво общо има  , че да се гаври и с нея .  Thinking

# 464
Ари  Hug завиждам ти на оптимизма  Grinning
Явуз изигра всички, изигра и нас  ooooh! ooooh! #Cussing out
може би донякъде бих се надявала, но каква тогава е целта му с Ясемин? Та той знаеше всичко през цялото време и остави сестра си да се гърчи  Sick
Разбра и кой е убил брат му, но за момента не направи нищо!
Що за човек е, с такова самообладание и железни нерви  Shocked
години наред е похранвал омразата си и подготвял отмъщението, сега с един удар унищожи всички  Sick
тепърва ще се гаври с Ясемин  ooooh! ooooh! Tired

dajoan  Grinning Peace

Общи условия

Активация на акаунт