Любов и наказание /Aşk ve Ceza/ - тема 27

• 41 262
  • 741
  •   1
Отговори
# 435
Но се пригответи ще се въртят пак синджирчета с ангелчета и от двамата  Laughing

синджира сега го върти Бешир ага.. ангелчета йок

# 436
  • София
Цитат
ДРУГ Е ВЪПРОСА, ЧЕ ВСЕ ОЩЕ НЕ СМЕ СЪВСЕМ НАЯСНО ЗА ПРИЧИНИТЕ НА КРЪВНАТА ВРАЖДА!!!

До сега Саваш не е споменавал нищо друго ,освен убийството на зет си.
Преди какво е станало ,за да се стигне до убийство  newsm78

Ами точно това е. Само за това знаем и то до колкото си спомням заради това убийство е била подновена!

# 437
До сега Саваш не е споменавал нищо друго ,освен убийството на зет си.
да затъркват и тоя зет и да приключват  Peace Mr. Green

# 438
Явуз вкара Саваш в затвора ,тук се плюе повече по Чичек.
Не искала развод. Аз ,ако съм на нейно място също няма да искам. Heart Eyes

Ако някой  влюбен мъж изнасили жена, да му простим ли че го е направил от любов?! На Китка постъпката си е същото, чисто изнасилване, само дето не е физическо! Sick Трябва да си загубил цялото уважение към себе си, че да се натискаш на мъж, който хиляди пъти ти е казал и показал, че няма да те допусне до себе си... Това не е любов.

Но мен продължава да ме гложди Явуз за момента, Китка ми е ясна - нареди се в ятото при големите бели птици. А какво всъщност е замислил Явуз, очаквах, че ще отмъщава на баща си, а не на Балдарови?! newsm78

# 439
Няма ненаказано добро. Саваш протегна ръка на Китка в най-критичния за нея момент, когато беше вече сложена за курбан и баща й щеше да я гръмне ей така, за нищо, щото беше останала вдовица. Той се пожертва за нея, за да я спаси, с уговорката, че ще са само снаха и девер, приятели,  демек с тьорето ще се борят, със старите традиции. И сега Китка как му се отплаща за всичко - със злоба, омраза, инат, отказ да се разведе. Защото го била обичала, жена му била. Хайде холан, кога му стана жена, легло ли си му постелила, дете ли му роди, като той даже не те е помирисал като жена. Ех, Саваш, що ти трябваше да се правиш на добър, трябваше с големите шамари да караш наред, и Китка най-напред.

# 440
Полицията от къде знаеше ,че Саваш е в къщата на Ясемин и  къде е
тази къща?

# 441
Да има как Китка да бе видяла щастливото семейство Балдар в новата им къща - Саваш и Ясемин прегърнати на тревата, а Омерчо потичва около тях, или щеше да позеленее от яд или щеше да се съжали над Саваш и да му даде развод.

# 442
Ако наиснина решат да го правят реалистично  адвокатите на Балдар ще трябва да докажат , че

камионът не извършва редовен реис т.е. няма документи за извършването на спидиция което ще

докаже , че фирмата няма пръст в нарко трафика.  Thinking

# 443
  • София
Ако наиснина решат да го правят реалистично  адвокатите на Балдар ще трябва да докажат , че

камионът не извършва редовен реис т.е. няма документи за извършването на спидиция което ще

докаже , че фирмата няма пръст в нарко трафика.  Thinking

Това дори и да стане ще има да се друсаме поне 4 серии с тази история.
Иначе начини за измъкване сигурно има доста!

# 444
Да има как Китка да бе видяла щастливото семейство Балдар в новата им къща - Саваш и Ясемин прегърнати на тревата, а Омерчо потичва около тях, или щеше да позеленее от яд или щеше да се съжали над Саваш и да му даде развод.

Стефи това с даването на разрешение за развот е чисто синволично проява на възпитание.

Иначе като неще по взаимно съгласие Саваш ще си подаде сам молбата по негово желание . Това

не е некакъв проблем , но така стават много гнусни разводите .  Sad

# 445
  • до най слънчевия бряг
тази къща?

Предполагам ,от там откъдето разбра и за камионите ,от Явуз
Като си помисля , какви надежди възлагах на тоя човек,едва ли не се надявах двамата със Саваш да тръгнат срещу тьорета ,традиции и най вече срещу наркотиците ,а то какво излезе ?

Дано баш агата да разбере кой му е  провалил   плановете ,та той да го подметне от друга страна  #2gunfire #2gunfire #2gunfire  Не ,че съм за наркотиците ,моля моля

Последна редакция: ср, 27 окт 2010, 10:30 от siren62

# 446
тази къща?

Сигурна съм, че Явуз е пуснал хора да следят Саваш и Ясемин и много добре знае къде живее тя. И нанесе най-жестокия удар. Само не знам дали знае за детето.
Как бързо отпрати Ясемин и Севги от срещата, те останаха като гръмнати. Точно тогава неговия човек му каза, че камиона е тръгнал и той задейства нещата. Много е коварен, не се знае и какво ще прави с пистолета с отпечатъците. Така държи всички ор фамилията в ръцете си.

# 447
Здравейте  Hug
Още една почитателка най-после се реши да се присъедини към вашите редици Simple Smile
Изумена съм - много пишете, едва смогвам да ви изчета.

тази къща?
- Вероятно е наясно с цялата история, може би е имал информатори и в затвора. В предните серии забелязах, че много съсредоточено наблюдаваше как се отнася Саваш със сестра му. Направило му е впечатление, че е доста резервиран. Със сигурност е имал и хора, които да следят Саваш и Ясмин.
Още не съм изгледала 30 епизод с превод, но останах с впечатлението, че Чичек много се обиди от нещо, което Саваш каза по телефона на Ясмин, докато бяха в къщата във Ван след погребението. По изражението и разбрах, че Саваш ще бере ядове, а после в тейлъра на 31 епизод като я видях как крещи и чупи...Тъжна му майка, де' се вика...

# 448
Всъщност убийството на Музафер е последното в кръвната вражда, която вероятно започва отново.

А какви са възможностите за Ясемин? Вероятно милионите аванс от Явуз са само кукичка за едра риба. Рекламната агенция пропада. Явява се на трудовия фронт отново Бора с новата си агенция, основана със златото от Назан, която му го предаде в немалко куфарче в 28 серия, и Яси и Севги трябва да работят отново за него.
Или Ясемин пърси помащ от Явуз?  Ако това стане и тя не свърже фамилии, произход и т.н. за мен тя ще се присъедини към ятото на големите бели птици. Надявам се да не стане това.

# 449
да докажат , че камионът не извършва редовен реис

ми той рейса може да си е редовен, само малко допълнителен товар..

следователят от трейлъра  Uğur Yücel  

с Езелко в "Драконовски капан"  Mr. Green  

баш такъв капан спретна Явуз на Саваш  Sick Sick Sick

Кудрет бей е събрал тежката артилерия, евала  Peace

adi_san   Hug идеш тамам навреме за екшъна  #Crazy #Crazy

Общи условия

Активация на акаунт