Любов и наказание /Aşk ve Ceza/ - тема 27

• 41 265
  • 741
  •   1
Отговори
# 420
Божеее, екипът всъщност ни подсказа още с първите кадри на новия епизод, че историята с наркотиците се подновява. Иначе бихи били ни в клин, ни в ръкав пътуващите камиони на Балдаргъда по шосета и тунели. А накрая съвсем ни ошашавиха.

# 421
И сега, за да бъде трагедията пълна, Саваш ще търка дълго време наровете в затвора, бизнеса му ще пропадне, приятелите му ще се отдръпнат от него и той ще отнесе всъщност най-голямото наказание, без да е виновен.  Не искам да мисля, че точно това ще стане.

Защото малко му бяха до сега наказанията . Майка му го хвърли в лайната и той се чуди цяла

година как да излезне , а всички останали се чудят как по -силно да го натиснат надолу.   Sick

# 422
Какво от това, че китка не желае развод, Саваш да каже три пъти "развеждам се" и готово Joy Joy Joy, не спазват ли това тьоре. Joy Ама голяма демокрация в Балдаровия аширет, агата много им е отпуснал края Joy

Joy Joy Joy Joy

Верно бе защо да се хаби за адвокати и психиатри.  Mr. Green

# 423
Явуз може да поиска Ясемин за съпруга и тогава да свали обвинението от Саваш.
Вчера му казах на Саваш да бяга с Ясето и Омер и да остави Мустафа за АГА ,но не ме послуша и ето сега.

# 424
Кой ли е бил "очите и ушите" на Явуз у Балдарови през тези години? Едва ли той се ориентира толкова добре в обстановката само за няколко седмици или дори месеци, че да нанесе такъв съкрушителен удар.
Остава сега да се яви и в ролята на спасител !!!???

Явуз си има човек сред хората на Балдарови. Показаха го в една от сериите, като му докладваше от двора на къщата какво става, когато вече беше излязъл от затвора. Мисля, че целта на Явуз е отмъщение на Саваш заради Чичек и той ще направи всичко, за да остане Саваш в затвора достатъчно дълго. Коварен излезе много, как успа всички, уж иска да са вече в добри отношения, сабя занесе на Саваш, с Шахи се държа като роднина. Ама не се знае какво има в главата му още, и какви ще ги надроби нататък. Показа, че може да бъде много опасен. Приспа вниманието на всички и нанесе удара в най-неочаквания момент.

# 425
Ние се смеехме, че Мустафа може да стане ага, ама май нататък отиват нещата. Той ще затрие окончателно рода Балдаров. Joy hahaha

# 426
Надявам се наказанието за Явуз да е след като всърши с отмъщението да се влюби истински в

Ясемин  да я принуди да се оженят , за да спаси Саваш и тя като Саваш никога да не стане

негова.  #Cussing out

Май се изказах хаотично , ама карай да върви предполагам ме разбрахте .  Rolling Eyes

# 427
Явуз държи Мустафа ага за топките (не че ги има  Rolling Eyes) с пистолета с неговите отпечатъци..

казах ви аз - Яса с Явуз, Китка с Хакан, а Пелинка ще носи на Саваш салами в панделата  Sick Sick

# 428
Какво от това, че китка не желае развод, Саваш да каже три пъти "развеждам се" и готово Joy Joy Joy, не спазват ли това тьоре. Joy
Е ми така де, абсолютно точно!Значи можа да се ожени Саваш за Китката смрадлива,а тя сега ще му предава фасони- жена му била... и кога е било това,ние бяхме ли там...
Ей това излезе вярно - кръвта вода не става - хвани АМ,после Китка сега и това подло копеле Явуз - цялото им ДНК е сбъркано на тия.
Бясна съм...Не напразна са казали хората - направи добро та да изядеш л--но?!?!?!?!

# 429
Аз до средата на серията си мислех, че нищо не се случва и тъкмо щях да почна като Лейля да мрънкотя. И  #Sniper
Застреляха ни отвсякъде.

Божеее, екипът всъщност ни подсказа още с първите кадри на новия епизод, че историята с наркотиците се подновява. Иначе бихи били ни в клин, ни в ръкав пътуващите камиони на Балдаргъда по шосета и тунели. А накрая съвсем ни ошашавиха.
И аз в началото се чудех тези камиони защо пак ги дават, като обикновено серията почва с кадри от стария епизод, ама то един акъл за всичко ли. А тя каква стана!

# 430
  • София
ПОБЪРКАХА НИ ЕЙЙЙЙЙ!!!!!!

БЗ   bouquet  bouquet  bouquet

Честит вече минал Празник на всички Димитровци, Димитринки и подобни!!!

Не искам да коментирам, защото този епизод определено беше много по-шокиращ от предходните 30!!! Определено моментът с арестите ще бие запознанството между Яси и Шахи (който до сега беше на 2 място)
И смъртта на Ибрахим, изобщо целия епизод със смъртта (удостоен с 1 място) в моята лична класация.

Ила да цитирам просто края на сезона на един друг сериал ШОК! ШОК! ШОК!

Разочарована съм от Китка, Явуз, Саваш, Ясемин и всички!!! То пък в крайна сметка положението напечено - те на почивка отиват! Трябваше да ги прати на почивка и да се оправи с патардията у дома, а не да правят сестричка на Омер 5 дена...
Китка все се стремях да я разбера (и сигурно ще продължа), НО! това беше много гадно. Искрено се надявам да се поправи.
Явуз! О!!!!!! Тоя ако го напъна по някоя магистрала - БОЙ С ТИГАНА ПО КРАТУНАТА! (Сори ама най - опасното ми оръжие е тиган)... Поправка и точилка имам, ама тиквеникът много здрава кратуна има!!!
Това на майтап, но наистина съм много разочарована от постъпката му. Вместо да помогне на сестра си, според мен, той я закопа. Никой няма да бъде щастлив от това положение.
Отделно от това, че вместо да се оправи с татко си взе да подрежда чуждите фамилии. ДРУГ Е ВЪПРОСА, ЧЕ ВСЕ ОЩЕ НЕ СМЕ СЪВСЕМ НАЯСНО ЗА ПРИЧИНИТЕ НА КРЪВНАТА ВРАЖДА!!!

нимание, докато пишехте, в темата бяха публикувани 6 нови отговора.

# 431
Явуз вкара Саваш в затвора ,тук се плюе повече по Чичек.
Не искала развод. Аз ,ако съм на нейно място също няма да искам. Heart Eyes

# 432
То е ясно , че каквото и да става  нито Ясето ще смини Саваш / дори и да има друг законен съпруг 

Mr. Green/  , нито Саваш ще смени нея   Heart Eyes

Но се пригответи ще се въртят пак синджирчета с ангелчета и от двамата  Laughing

# 433
Цитат
ДРУГ Е ВЪПРОСА, ЧЕ ВСЕ ОЩЕ НЕ СМЕ СЪВСЕМ НАЯСНО ЗА ПРИЧИНИТЕ НА КРЪВНАТА ВРАЖДА!!!

До сега Саваш не е споменавал нищо друго ,освен убийството на зет си.
Преди какво е станало ,за да се стигне до убийство  newsm78

# 434
  • на брега на Дунав
Гадничко стана. Май следващата серия ще е по затворите.

Сега на ход са жените на Саваш - тази на сърцето му  и тази на книга.

Ами и те да направят нещо за него. Стига все са му опявали....

Да плеснат с ръце, да се прегърнат и да извадят любимия от топлото място.

Общи условия

Активация на акаунт