Любов и наказание /Aşk ve Ceza/ - тема 27

• 41 343
  • 741
  •   1
Отговори
# 360
alimima, Allegro, Ari888, azor1, blagoeva_sh, boule-neige, boyana2009, br58, bubule4e, cezar, danet8, di-ni, didiasp, Dinah, dobi-57, Doki2008, Eldo, ELIDNA, flo04, ganeva56, geri iv, gery2852, hiacint, I.Ivanova, iva19690, Josefina_L, keii, KKATINNA, kotakova-48, LACSHI, lirio, me4ence25, mimi123456, nelka, panterovats, pavlinaio, rei461, reni1961, Richi, rrare, samoti, soledad-5, Stefok, sunny67, susuir, Tanya_M, van4eto_f, vania_e, VANIA_VT, yana.a, адиклифорд, зули, _Magi (+ 14 Скрит/и) и 61 Гости преглежда(т) тази тема.

# 361
Bz Благодаря! newsm51

Мисля, че целта на Явуз е А.М., следствието ако работи добре, трябва да докаже, кой е поръчителя и кой изпълнителя, т.е. че Саваш не е намесен.

# 362
Не знам за какво говориш в множествено число ,но аз говоря за това.
В любовта всичко е позволено.
[/quote]

Mr. GreenТрябва да го носиш лошото в себе си,за да правиш мръсни номера любовта е само оправдание,тя си заслужаваше мъжа да я мачка и да седи в къщи ама нейсе той взе че умря

# 363
B Z благодаря !!!

Обещах

но май няма да има за всички при този край ........ #Crazy #Crazy #Crazy

тежко и горко на нашия любимец

# 364
Лека нощ дружина  Hug Wink. Шах и мат ... но според мен совите не са това , което са  Whistling Thinking Crazy Mr. Green ... да видим Crazy

# 365
Цитат
А Китука много доре знаеше какво става , видя съпругат на Ендам прибаща си , какво може да

прави слугата на Балдар при АМ да си пият кафето ли  ,  айде стига това просто е смешно .  35

Тя го видя и Явуз й каза да не се занимава.
Сигурно е подозирала нещо,но  не е била съвсем наясно.
Тя не знаеше ,че първия път той е превозвал наркотиците.
До сега Чичек не е направила лошо на  Саваш.
Тя мрази Ясето ,а е влюбена в Саваш.

# 366
какво каза Саваш в трейлъра?

# 367
Чичек не е предала Саваш. Тя не знаеше за наркотиците ,но Явуз
наистина е син на АМ.

Кой ти говори за това? Говорим за друго - че си прояви гадния характер и злобата спрямо всички и Саваш. Имаха уговорка с него! Каквото и да кажем повече, ще е излишно.

За някои може би всичко е позволено, но лично аз не смятам, че е така.
Аз не бих се чувствала добре, ако съм на мястото на Чичек и Саваш се откаже от Ясемин. През цялото време ще я мъчи дали той не мисли за Ясемин. А и, ако не се разведе с нея, но не последва друго /имам пред вид секс и любов/, какво? Пък, ако правят секс дали няма да се чуди с кого спи той - с нея или с Ясемин? мога да продължа в този дух на мисли, ама не ми се занимава с Чичек.

# 368
Съни можеш ли мила да преведеш какво казва Саваш в трейлъра

# 369
Чичек не е предала Саваш. Тя не знаеше за наркотиците ,но Явуз
наистина е син на АМ.

Кой ти говори за това? Говорим за друго - че си прояви гадния характер и злобата спрямо всички и Саваш. Имаха уговорка с него! Каквото и да кажем повече, ще е излишно.

За някои може би всичко е позволено, но лично аз не смятам, че е така.
Аз не бих се чувствала добре, ако съм на мястото на Чичек и Саваш се откаже от Ясемин. През цялото време ще я мъчи дали той не мисли за Ясемин. А и, ако не се разведе с нея, но не последва друго /имам пред вид секс и любов/, какво? Пък, ако правят секс дали няма да се чуди с кого спи той - с нея или с Ясемин? мога да продължа в този дух на мисли, ама не ми се занимава с Чичек.

Всичко е въпрос на личен избор. Аз не бих се омъжила още за брат му на Саваш ,но никой не ме пита.

# 370
Абе Чичек забрави първия и мъж как я подбра от университета, забрави шамарите и ритниците на баща си, забрави как Шахнур и гореше дрехите. Единствения , който и протегна ръка и се държа човешки с нея беше Саваш, а сега се дърви като кактус! ooooh! Sick

Но какъв ли е замисъла на Явуз ми е по-любопитно в момента?! Саваш я втаса съвсем, Ясемин само за наркотиците не знаеше, но го научи по най-гадния възможен начин. ooooh! Не ми се мисли Лейля какви ще ги измрънка.... #Crazy

# 371
Саваш е умен и интелигентен,учил в чужбина няма да си остави магарето в калта те са невинни ще се оправи ама ще мине време ще застанат един срещу друг Саваш и Явуз и тогава ..........войната трябва да е наша сега спечелиха само битката Явуз и Чичек

# 372
БЗ, благодаря ти, че пак беше с нас   smile3525 newsm51 smile3525 и разбрахме какви ги надробиха пак Сабанджъ и компания.  newsm48 smile3515 smile3511
До следващия вторник ще си чупим мозъците в догадки и сценарии. Но най-лошите се сбъднаха. Макар че нищо не се знае, може да има и по-лошо.  newsm78
Пав, вярно, че на война и в любовта всичко е позволено, но тук любов м/у Китка и Саваш липсва, има само едностранни чувства на една озлобена жена, която си показа истинския образ. Китка заслужаваше мъжа й да не беше умирал и да я мачка до последно, щеше да види диплома и работа през крив макарон.
Сега Саваш ще го отнесе заради любовта си. Не ми се мисли Явуз на какво е способен още.

# 373
Моля в трейлара Саваш в затвора ли беше или навън на мен ми се стори като чи ли беше навъл?

# 374

Общи условия

Активация на акаунт