Какво, къде , кога 1

• 140 621
  • 754
  •   1
Отговори
# 60
В НДК. Като попиташ на входа ще те упътят.

# 61
  • Sofiq
 Hug  bouquet Много си бърза densi

# 62
Програмата на Киномания включва много детски филми.
http://kinomania.bg/bg/movies/

# 63
  • София
Мерси за линка, набелязах няколко Simple Smile

# 64
Мерси за линка, набелязах няколко Simple Smile
И аз си харесах!Благодаря! Peace

# 65
Днес бяхме при динозаврите. Още са там. Като площ е малко, но е много ефектно. Макетите са доста големи движат се  и издават звуци. Впечатляващо е.

# 66
Бяхме в зала Мати. Моето дете определено беше много малко за показаната приказка по картинки и си тръгнахме бързо. Иначе беше много хубаво и много топло вътре.

# 67
  • София
Днес бяхме при динозаврите. Още са там. Като площ е малко, но е много ефектно. Макетите са доста големи движат се  и издават звуци. Впечатляващо е.
За по-малки деца е ок. Мояра дъщеря беше леко разочарована, защото очаквала... нещо живо Simple Smile Е, хареса й Simple Smile

# 68
Още нещо относно Киномания: свалихме "Малкият Никола" и го изгледах. Който очаква емоциите от книгата, ще бъде разочарован. Sad
Филмът е с абсолютно различен сюжет, леко хумористично-истеричен.

Купих билети за други три филма.

И още веднъж да кажа, смятам системата за купуване на билети за абсолютно допотопна, няма едно място, където да си вземеш. Ако прожекцията е в "Одеон", само там се продават. Не може от НДК. ooooh!

Детските билети са по 4 и 6 лв.

# 69
Бяхме при Динозаврите. Очаровани сме цялото семейство. Много е интересно и забавно. Heart Eyes
Ще са там до Февруари месец. Специално попитах за вас. Hug
Носете си по-добре пастели от вкъщи, защото тези там не рисуват много, а е интересно рисуването върху медните плочки.

# 70
Действително,що за допотопна продажба на билети?!!!
Каква е цената за възрастни?В сайта е отбелязано 5лв.,но щом
детските са по 4 и 6 .....

# 71
Красива белла, аз основно детски билети купих. Единият за възрастни го платих 8 лв.
Нямам представа какви са цените на билети за останалата част от програмата - извън детската.
Ако имаше кой да гледа децата, ех, как щях да взема за два филма и за нас. Whistling

# 72
  • Sofiq
Динозаврите бяха разочарование както за дъщеря ми (6г), така и за мен. Също и за момченцето, с което бяхме (на същата възраст)

# 73
  • дядовата ръкавичка
Още нещо относно Киномания: свалихме "Малкият Никола" и го изгледах. Който очаква емоциите от книгата, ще бъде разочарован. Sad
Филмът е с абсолютно различен сюжет, леко хумористично-истеричен.

Купих билети за други три филма.

И още веднъж да кажа, смятам системата за купуване на билети за абсолютно допотопна, няма едно място, където да си вземеш. Ако прожекцията е в "Одеон", само там се продават. Не може от НДК. ooooh!

Детските билети са по 4 и 6 лв.

Люлин, много полезна информация    bouquet.  Добре, че сподели за "Малкия Никола" -  беше един от набелязаните. Вие кои филми си харесахте? Аз засега клоня към "Вълшебният стол", японската анимация, келтските приказки ....   може би  делфинчето ....  Sunglasses. А дали ще са само със субтитри филмите?

# 74
Айяла, за келтската приказка и делфинчето сме на една мнение.  Sunglasses
Третият е анимацията "Фантастичният господин Фокс" по Роалд Дал, но него май го бяха сложили при филмите за възрастни.

Впрочем и за мен динозаврите бяха полу-разочарование.
На фона на цената на билета преживяването е, хм, доста изкуствено. Confused
Не е да очаквам жив динозавър, но все пак...

Общи условия

Активация на акаунт