Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво представлява 'вампиризмът' в контекста на обсъждането?
Как можем да идентифицираме „вампиризма“ в междуличностните отношения?
Как можем да се справим с "вампиризма" в междуличностните отношения?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво представлява 'вампиризмът' в контекста на обсъждането?
-
Как можем да идентифицираме „вампиризма“ в междуличностните отношения?
-
Как можем да се справим с "вампиризма" в междуличностните отношения?
-
Какви са някои начини за защита от вампиризъм?
-
Какво представлява "Селестинското пророчество" и как може да помогне в контекста на дискусията?

Подкрепям Andariel, просто някои хора са ти неприятни, не сте на една вълна и затова общуването с тях е по-добре да се преустанови. Това е. Не се вкарвайте в разни филми. И аз познавам хора, с които ми е тягостно да общувам, даже ме боли глава от тях точно по тази причина, но не ги мисля за вампири, а за неприятни личности и гледам да ги отбягвам. Не мисля, че някой може да ми пие енергията.
аз знам че и други хора поне 4 ма чувстват това, което и аз към въпросния човек, но така е, не може да си приятел и всички да ти пасват. Но как да дадем игнор е това не ми е ясно, чувствам се все едно ме изпитват по Химия в 7 клас.