Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво представлява 'вампиризмът' в контекста на обсъждането?
Как можем да идентифицираме „вампиризма“ в междуличностните отношения?
Как можем да се справим с "вампиризма" в междуличностните отношения?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво представлява 'вампиризмът' в контекста на обсъждането?
-
Как можем да идентифицираме „вампиризма“ в междуличностните отношения?
-
Как можем да се справим с "вампиризма" в междуличностните отношения?
-
Какви са някои начини за защита от вампиризъм?
-
Какво представлява "Селестинското пророчество" и как може да помогне в контекста на дискусията?

а не той ни я взима насила 
Имах една колежка, която направо ме изцеждаше особено като се вторачи в мен. Но кой знае може и аз да действам на някой така. Старая се да стоя далеч от интригите защото преди известно време си изпатих много като се забърках, от това пострадах най-много аз и ми трябваше време да разбера, че на злобата трябва да отвърнеш с прошка и да се отдалечиш от човека за извесно време докато успееш да погледнеш на ситуацията трезво. сега отново се опитват да ме въвлекат, но си зная урока и
не допускам.
с едничката Надежда да се зареди
ма то толкова енергия ще изхаби , че има ли смисъл
и аз така 
/
не сте ли срещали "добрички" и държащи на всяка цена да ви помогнат за нещо си вампирчета , да ви налагат техния си мироглед и съвети на всяка цена