колко често правите секс с мъжа си?

• 33 192
  • 257
  •   1
Отговори
# 150
С колко лека ръка давате съвет да напусне мъжа си!
При колко от вас всичко е ОК, м?
Или си затваряте очите, защото преди всичко брака е низ от компромиси
Кой какви прави и какво не прощава е отделна тема
М, дали да не пусна една?

# 151
С колко лека ръка давате съвет да напусне мъжа си!
При колко от вас всичко е ОК, м?
Или си затваряте очите, защото преди всичко брака е низ от компромиси
Кой какви прави и какво не прощава е отделна тема
М, дали да не пусна една?
Никога не може всичко да е ОК!
А компромисите имат полза и държат връзката,когато са двустранни и не тежат.
Когато са насила,в името на някакво имагинерно спокойствие,всеки ден е ад.
И колко хора оцеляват психически в подобен живот?
Защото,доколкото аз схванах ,при тях не е само "Е,няма секс често,какво толкова!"
Има и заплахи,и манипулация ,и някакъв вид психотормоз от страна на мъжа й...

# 152

Краси, погледни на нещата от другата страна. Той си обича детето, нещата между тях са охладнели и казва "Тръгвай, но без детето."
На мен тези манипулации и тормоз не ми станаха много ясни... Може би са споменати в други теми..

Мира, ако имаш желание, можеш и да споелиш, дали отношенията ви винаги са били толкова хладни и дали не сте мислили за семеем психолог. Безнадеждно ли е положението? Все пак сте решили да имате детенце, чувства трябва да е имало...

# 153

Краси, погледни на нещата от другата страна. Той си обича детето, нещата между тях са охладнели и казва "Тръгвай, но без детето."
На мен тези манипулации и тормоз не ми станаха много ясни...
Ако мъжа си обича детето,би трябвало да приеме,че едно дете на две-три годинки има нужда преди всичко от майка си.И след като тя не е щастлива с него,най-гадното е да я поставиш пред избора "Или детето ,или ние заедно!"
Не приемам такава бащина любов.Прилича по-скоро на издевателство на по-силния върху по-слабия.Което е отвратително...лесно е да риташ паднал човек!

Колкото до заплахите,точно този вид ултиматум приемам като заплаха.Т.е. "Ако ме напуснеш ,ти взимам детето!"
Тя пише ,че и често плаче,което значи ,че не е щастлива...

# 154
Ако той няма никакви провинения като алкохол или разни махленски драми, добър човек е, мил със съседите, имотен, има стабилни доходи 

Да, но ако въпреки изброеното е куку, а?

Бащата и майката по равно са родители на децата, приемливо е да останат или при единия или при другия в случай че и двамата са адекватни и няма да им навредят по един или друг начин и че мислят преди всичко за тяхното добро. Обаче точно този психически тормоз - изнудването и въобще ненормалните отношения там ме карат да се замисля....
Но от друга страна защо въобще приемате, че със сигурност ще оставят на него детето, какво точно значи държ. служители е-а си?

# 155
Да, но ако въпреки изброеното е куку, а?

Ама той такъв ли е? Май съм пропуснала нещо... Аз виждам един охладнял брак и баща, който иска да задържи детето при себе си. Нищо друго..
Не съм следила други теми и постинги на Мира. Само това, което съм прочела тук, знам..

# 156
Само аз ли видях педофила в тази история?  Rolling Eyes

# 157
  • Насред хаоса
Стига де, како! Настръхнах направо ...  Confused Close

# 158
Лили -Лу, казала съм АКО. Постовете на М. от тази тема само са достатъчни за да се види колко много куцат нещата и за какъв натиск става дума....това е ненормалното за мен.

Последна редакция: вт, 26 окт 2010, 13:34 от Arizona

# 159
Само аз ли видях педофила в тази история?  Rolling Eyes
Това ако не е майтап, е супер гадно.
Дори и като майтап е гадно...
Защо реши,че е педофил?

Пп:Или вече ни липсват такива теми?    Thinking  

# 160
Аз като гледам момичето е с доста разклатена психика и само това й липсва-да си внуши,че мъжа й е педафил.............

# 161
От една нейна публикация в друга тема аз останах с впечатлението, че не се е омъжила по любов.Било е навик, приятелство и т.н и не е имала смелост да го прекрати.Явно е било взаимно.Ей това е гадното-че сърцето й е казвало да не създава семейство с този мъж, а тя не го е послушала.

# 162

Това ако не е майтап, е супер гадно.
Дори и като майтап е гадно...
Защо реши,че е педофил?

Дано да греша, но не написа ли тя, че е била на 15, а той на 27, когато са станали гаджета?  Thinking
Ако имах дъщеря на тази възраст и край нея се завъртеше някой такъв "батко", който явно няма шансове с връстничките си, а преследва малките, невинни момиченца, сигурно щях да му стъжня живота. Но това - аз. За други може да е изгодна партия, де да знам.  Rolling Eyes
Разлика от 12 години не е фрапантна, ако тя е на 30 или 40 години, да речем. Но, когато е на 15, поне според закона е педофилия. И според мен.

# 163
Цитат
Но, когато е на 15, поне според закона е педофилия. И според мен.
И според мен.... а нали се сещате че покрай моята 15 годишна щерка завърти ли се подобен.... ще го преследвам докато диша!!!! Twisted Evil

# 164

не, но не посмях да го напиша

Общи условия

Активация на акаунт