колко често правите секс с мъжа си?

• 33 209
  • 257
  •   1
Отговори
# 135
Немо, стига, бе! момичето е на 23, не е на 33
Адри, много разумни съвети!

# 136

именно именно  Peace

# 137
  • София
Find_NEMO - Какво ти е толкова странно, в моята лентичка. Да така е от толкова време сме заедно и нямаме проблеми в секса. За това писах в моя пост че се чудя до кога ли ще продължи така. И преди съм имала гаджета, но не е било така със секса. И все си мисля че всичко ще е до време. Колкото явно и да не ти се вярва има и такива хора. Явно съм улучила точния човек. Ще видиме до кога ще е така, че аз съм човек дето никога негледа положително на нещата.

# 138
  • София

именно именно  Peace

Е, именно, де. Тя докато се изучи, докато започне свестна работа ще минат още няколко годинки. До тогава вече сигурно ще й е дошъл друг акъл в главата. И ако някога наистина реши, че иска промяна е някак си друго да има вече нещо зад гърба си вместо тепърва да започва да действа по въпроса, не мислиш ли  Rolling Eyes Пък и дори за това време семейните отношения да се променят към добро това не пречи да има работа, контакти с хора и някакъв вид разнообразие в живота си. Все пак детенцето един ден ще порасне и ще гради собствен живот, а тя тогава ще е на 40-45 - в разцвета на силите си.

Мира, извинявай, че говорим за теб така в трето лице, но коментарите ми не са насочени само директно към твоя случай, а и като цяло в подобна ситуация   bouquet

# 139
Има жени, които позволяват мъжете им да ги мачкат. newsm78Детето може да тръгне на градина, тя може да почне каква да е работа...Какво като той и роднините му са държавни служители?Средностатистическите такива са на около 500-600-700 лева заплата.Ако става въпрос за някой горе във властта, жалко за нея, защото тогава вероятността да няма любовница е просто 0!Плюс това къде е гаранцията, че няма в един момент той да си намери друга?Щом нещата между тях не вървят....

# 140
ОФФ!
Find_NEMO - Какво ти е толкова странно, в моята лентичка.

Първо не знаех че имаш лентичка - бях активирал опцията да скривам подписите на другите ... та за това си мислех че сте отскоро заедно  Laughing
За странното - мисля че и Со беше впечатлен от факта че сте правили секс 1000 дни без прекъсване - толкова са 2 години и 9 месеца - а ти казваш че го правите всеки ден - тва си е подвиг  Peace Даже можеш да напишеш книга 1001 нощи за възрастни  Peace матр'ял има  Laughing Ще има успех - гарантирам  Sunglasses

# 141
  • София
Да бе да чак и книга да пиша нещо се бъзикаш с мене. Еми може и да бъркам, но мисля че ти беше писал точно за мойта лентичка. Ако бъркам извинявай.

# 142
По случая на Мира -  потресена съм, най-разумен ми се вижда съвета да се консултира самостоятелно с адвокат или няколко такива.
NovemberRain - как се живее още неизвестно колко години по този начин, според теб?

# 143
  • София
Аризона, не мога да си представя как се живее и затова предлагам варианти за промяна. Доста по-лесно минава ежедневието когато имаш интереси и извън домакинстването за мъж, който не те прави щастлива  Rolling Eyes
А колкото до консултация с адвокат без присъствието на съпруга и аз мисля, че е уместна. Просто не знам кой безумец е успял да я убеди, че който и да било съд на света би отделил малко дете от майка му само защото тя не е достатъчно имотна  ooooh!

# 144
  • Насред хаоса
Пали към днешното време,в което живеем това са много важни неща!За какво и е на една жена всеки ден секс и след него излизане с приятели,побой пиянски,ходене по кръ4ми и к**ви,никакъв ангажимент към дом и дете......това мисля аз и смятам,4е от тази гледна то4ка съм слу4ила
Мая права си,да.Не е само секс.Всяка жена има нужда да е прегърнат,целунат,докоснат,погледнат...не да я приемат като 4аст от мебелировката на дома!Секса е финалната права на изброеното!
Да,понякога съжалявам за избора си,редовно си поплаквам,но в слу4ая не съм толкова важна аз.Мислела съм за ржздяла,говорела съм с някои хора!И това,което обединява мнението им ме плаши.За жалост нямам нищоо на мое име и ако реша да се развеждам ще ми вземе детето!Думите ми са категори4но ясни и обяснени от адвокати много!!!!Не си рискувам това за единя гол секс или нещастие!!!
Мили дами приемете,4е съществува и подобна действителност!Сред вас-с тролея,в мжгазина или аптеката в градината или у4илището,на пжркинга или сред приятелки....има всякакви слу4аи на всякакви семейства!Нека не мислим,4е сме най-добре или най-зле.....винаги има по и по и по.....
Confused  Hug Ето защо една жена винаги трябва да бъде финансово независима. Никога не се знае как ще се обърнат нещата. Ужасно е да те приемат за част от мебелировката, аз не бих могла да живея така. А сексът, когато е с човек, когото обичаш и който те привлича и знае как да те предразположи и да ти достави удоволствие, е нещо незаменимо и няма начин да не искаш да се повтаря. Може би никога не е подхождал към тебе така, затова и смяташ, че сексът няма значение. Не можеш ли да започнеш работа някъде, да придобиеш поне някаква финансова независимост, за да не може да вземе детето, ако си тръгнеш? Леле, като прочета или разбера за такива мъже, изпадам в ярост.  Close

# 145
Много хубави неща сте написали на Мира, но ще трябва да ви разочаровам. Познавам три случая, при които децата остават при бащата. Тя няма за какво да се хване.. Без особена перспектива и финансова сигурност как се гледа дете? Ако той няма никакви провинения като алкохол или разни махленски драми, добър човек е, мил със съседите, имотен, има стабилни доходи и най-важното- има влияние в определени среди, няма как да получи пълни родителски права. 

Peace

# 146
  • Насред хаоса
Стига, бе, Лили.  Confused Та това е ужасно за жената.

# 147
ОФФ!
Confused  Hug Ето защо една жена винаги трябва да бъде финансово независима.

веки път като чета за финансово независима жена се сещам за Лили Иванова ... е как пък не се намери един мъж-сребролюбец да я търпи бееееее  newsm78 newsm78

# 148
Стига, бе, Лили.  Confused Та това е ужасно за жената.

Ужасно е, да. Тя затова си стои в този брак... Да не мислите, че не разбира колко и сериозно положението.
Аз в началото мислех, че има някакъв шанс да си оправят отношенията, да е само фаза... Но май не е така. Ще трябва да почака малко.
Аз също бих казала поне да използва времето и да учи нещо, да започне работа.. Покрай собствените финанси ще добие и малко повече смелост. Аз винаги съм признавала, че не съм фен на теорията за общите финанси и всичко в една сметка... Хора сме все пак, стават всякакви неща..

# 149
  • Насред хаоса
ОФФ!
Confused  Hug Ето защо една жена винаги трябва да бъде финансово независима.

веки път като чета за финансово независима жена се сещам за Лили Иванова ... е как пък не се намери един мъж-сребролюбец да я търпи бееееее  newsm78 newsm78
Е, щом се сещаш само за нея ... Ти какво сега, пак ли ще кажеш, че жената не трябва да има финансова независимост? Или, ако я има, то задължително е кисела стара мома, с академичен вид и мъжемразка?

Общи условия

Активация на акаунт