колко често правите секс с мъжа си?

• 33 248
  • 257
  •   1
Отговори
# 90
Краси слу4вало се е.......не го смених!!!Не посмях!!!!Не 4е не поисках.

Мира, ти не го обичаш, така ли?

# 91
Краси слу4вало се е.......не го смених!!!Не посмях!!!!Не 4е не поисках.
Е,то ще е още малко...поне от нагласата ти с това впечатление оставам.
Не искам да съм лош пророк,но не виждам ама никакво бъдеще за брака ви...

# 92
Лили-той е първият 4овек в живота ми,създадохме брак,били сме 9г заедно,от дете съм с него.......какво зна4ение има едната гола любов когато има минало.......
Краси бъдещето зжвиси от самите нас,ако си навия на пръста мога и да умра с този 4овек...

# 93
Лили-той е първият 4овек в живота ми,създадохме брак,били сме 9г заедно,от дете съм с него.......какво зна4ение има едната гола любов когато има минало.......

Малко тъжно звучи, но ти си знаеш..  Confused

# 94
Ина4е-омъжена съм и не търся друг мъж!За какво ми е.Моят оби4а детето,гледа ни,не излиза ве4ер,не пие,не пуши,не псува,пари носи бол.....за какво да го сменям!!!
Когато се влюбиш до полуда и правиш наистина качествен секс,пак се сети за този въпрос... "За какво да го сменям!!!"    Peace   
аз лично,изброеното от нея по-горе, не го сменя,м за един гол ... Laughing
всеки си прави равносметка и сам преценява с какво прави компромиси
явно жената е решила ,че на този етап от живота и трябва сигурност, когато реши, че и трябва секс ще направи следващата крачка

# 95
Краси бъдещето зжвиси от самите нас,ако си навия на пръста мога и да умра с този 4овек...

И защо?На инат?Аз също имам спомен от твои постове в друга тема.Там съжаляваше за избора си.Мисля, че и сега съжаляваш, но се опитваш да се убедиш, че това е правилното решение.Ако и двамата изпитвате едно и също, защо се измъчвате един друг?

Пали,въпроса не опира до секса, а до близостта, която дава той.Секса при нужда можеш да си го осигуриш.Едва ли това момиче е редовно гушкано, целувано и галено...или греша?

# 96
Пали към днешното време,в което живеем това са много важни неща!За какво и е на една жена всеки ден секс и след него излизане с приятели,побой пиянски,ходене по кръ4ми и к**ви,никакъв ангажимент към дом и дете......това мисля аз и смятам,4е от тази гледна то4ка съм слу4ила
Мая права си,да.Не е само секс.Всяка жена има нужда да е прегърнат,целунат,докоснат,погледнат...не да я приемат като 4аст от мебелировката на дома!Секса е финалната права на изброеното!
Да,понякога съжалявам за избора си,редовно си поплаквам,но в слу4ая не съм толкова важна аз.Мислела съм за ржздяла,говорела съм с някои хора!И това,което обединява мнението им ме плаши.За жалост нямам нищоо на мое име и ако реша да се развеждам ще ми вземе детето!Думите ми са категори4но ясни и обяснени от адвокати много!!!!Не си рискувам това за единя гол секс или нещастие!!!
Мили дами приемете,4е съществува и подобна действителност!Сред вас-с тролея,в мжгазина или аптеката в градината или у4илището,на пжркинга или сред приятелки....има всякакви слу4аи на всякакви семейства!Нека не мислим,4е сме най-добре или най-зле.....винаги има по и по и по.....

# 97
Ей,затова тези неща се мислят преди да се омъжиш и родиш.

# 98
За жалост нямам нищоо на мое име и ако реша да се развеждам ще ми вземе детето

Не ти е лесна ситуацията.. Изобщо даже!
А преди нали е имало влюбване, чувства, близост.. Как така са изчезнали? Може ли да е временно..?
А той как би реагирал, ако търсиш това, което ти липсва, навън?

# 99
...
Мая права си,да.Не е само секс.Всяка жена има нужда да е прегърнат,целунат,докоснат,погледнат...не да я приемат като 4аст от мебелировката на дома!Секса е финалната права на изброеното! ...

Именно, част от цялата картинка е, но когато липсва тя е непълна и подтискаща.
И не изпадай веднага в крайности - който прави редовно, значи задължително е пияница, не си гледа детето и т.н. ...

Не знам какви качества има мъжът ти, но страхът е това, което те ръководи, щом е успял да породи такъв страх у теб, и светец да е, всичко положително губи значение.

# 100
Мира, той ли те заплашва че ще ти вземе детето, или разни странични хора ти го внушават?

# 101
Щом мъжът и  носи всичко от което има нужда и е потребно към момента  на жената за един по-голям и твърд "Сникърс" да си разваля рахатлъка смисъл няма... Stop Mr. Green

# 102
Щом мъжът и  носи всичко от което има нужда и е потребно към момента  на жената за един по-голям и твърд "Сникърс" да си разваля рахатлъка смисъл няма... Stop Mr. Green
А къде остана щастието в цялата тази картинка? Crossing Arms

# 103
Не се сърди-не съм казала,4е редовните мъже са пияници Peace
аризона-не само той!Били сме и при адвокати!Вси4ко е на негова страна-доходи,местоживеене,държавни служител/и цялото му семейство/.....
Не ям сникърси,а щастието е за детето Peace

# 104
Щом си ходила по адвокати,значи си обмисляла варианта-развод,тоест не си щастлива,а търпиш ,за да не загубиш детето си..............

Общи условия

Активация на акаунт