колко често правите секс с мъжа си?

• 33 128
  • 257
  •   1
Отговори
# 30
  • София
Ееее,тамън да отговоря по темата и авторката се разсърди!

# 31
3-4 пъти седмично.
Когато сме отпуска или на почивка всеки ден. Mr. Green
Имало е такива теми но недейте да нападате авторката - темата и е за секс с МЪЖА си а не ВЪОБЩЕ.
Така че любовниците не се броят... Peace

# 32
3-4 пъти седмично.
Когато сме отпуска или на почивка всеки ден. Mr. Green
Имало е такива теми но недейте да нападате авторката - темата и е за секс с МЪЖА си а не ВЪОБЩЕ.
Така че любовниците не се броят... Peace

Виж сега, тия дето много усукват и пишат врели - некипели, или изобщо не правят секс, или ако го правят е извън семейството  Mr. Green

По темата: всеки ден. Grinning

# 33

аз съм от 2008 някъде в бг мама пък чак сега задавам въпрос за секса...

Боже, каква загуба за форума! Аз се чудех какво не му е наред, а то какво излезе...  Laughing

Отговорих честно и по темата. А ти отговори ли в моята?  Crossing Arms

# 34
Тези, които си поотдавна във форума - моля да се замислят сериозно кога им е ред да зададат въпроса.

# 35
Тези, които си поотдавна във форума - моля да се замислят сериозно кога им е ред да зададат въпроса.

И ако обичате, един по един, моля! Naughty

# 36
Винаги, когато имам желание.

# 37
Гласувах с "рядко", което ще рече около 1 път седмично, понякога по - рядко  Tired
В общи линии се дължи на умора и нежелание, а и на присъствието на детето, то се буди често, трудно заспива, аз спя до него и така.
Преди беше по - често - 2-3 пъти седмично.

# 38
Виж сега, тия дето много усукват и пишат врели - некипели, или изобщо не правят секс, или ако го правят е извън семейството  Mr. Green

Явно не си много наясно с настроенията в този подфорум. Ако вземеш и напишеш нещо положително за връзката си, на секундата ще ти кажат, че лъжеш и избиваш комплекси, ако искаш нормално отношение, стискаш зъби и чакаш, пишеш само, ако те бие, напуска или изневерява  Grinning

# 39

Явно не си много наясно с настроенията в този подфорум. Ако вземеш и напишеш нещо положително за връзката си, на секундата ще ти кажат, че лъжеш и избиваш комплекси, ако искаш нормално отношение, стискаш зъби и чакаш, пишеш само, ако те бие, напуска или изневерява  Grinning

Ама то е повече от ясно, че избивам комплекси, а бой ям по три пъти на ден  Mr. Green И сексът е ... само го сънувам  Laughing

Последна редакция: вт, 26 окт 2010, 08:26 от corset

# 40
Такива теми има newsm78 Но нищо де.Понеже съм 4естно,ще си призная-рядко.на няколко месеца веднъж.Сериозно  Whistling

# 41
След като заглавието на темата е от ясно по-ясно  "Колко често правите секс с мъжа си?"    , странно защо дамите,необичащи да им надничат под чаршафите,надничат тук?   newsm78
Не надигат техните си  чаршафи,обаче обичат да воайорстват под чуждите?    Mr. Green
2-3 пъти седмично,по темата.

# 42
  • Най-сетне у дома
Аз недоумявам, какво просташко или обидно има в темата? Може би пък на мен ми липсват първите седем години, знам ли  Laughing, ама какво пък - и аз, като голяма част от българчетата, съм прекарала този период с баби, не с родители...  Laughing

По темата. С мъжа ми правим секс всеки ден. Да подчертая обаче, че с него сме заедно малко повече от година. Няма нищо по-естествено от това, според мен - обичаш някого ужасно много, естествено е да го желаеш и да търсиш близост с него. За да не звуча като ССФ обаче - още щрихи от картината. Последната секс-пауза с бившия ми съпруг беше година и половина, ако щете - вярвайте. Като пълна овца,не правих секс и с други. (Нали се сещате колко неприятен човек бях станала  Twisted Evil).

Та така, секс, любов и прочее - естествени теми от живота.

# 43
Аз недоумявам, какво просташко или обидно има в темата? Може би пък на мен ми липсват първите седем години, знам ли  Laughing, ама какво пък - и аз, като голяма част от българчетата, съм прекарала този период с баби, не с родители...  Laughing

Аз като голяма част от българчетата, пък и много чужденчета, съм възпитана, че това е нещо интимно.  Както и въпросът - Колко пари получаваш.

# 44
(Гласуването приключва: Вторник, 23 Ноември 2010, 13:54)

ще кажа на Немовица да ги брои от днес  Peace и ще ви светна  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт