колко често правите секс с мъжа си?

• 33 187
  • 257
  •   1
Отговори
# 45
(Гласуването приключва: Вторник, 23 Ноември 2010, 13:54)

ще кажа на Немовица да ги брои от днес  Peace и ще ви светна  Mr. Green
Немо, въпроса е към жените... не се издавай ще ти завидят.... аз за това ще пасувам!!! Laughing
Никъде не пише колко пъти с жените си.....

# 46
Той Немовица ще доведе да даде отчет, няма да е той  Simple Smile
Немо, тя пише ли във форума?  Simple Smile

# 47
Аз недоумявам, какво просташко или обидно има в темата? Може би пък на мен ми липсват първите седем години, знам ли  Laughing, ама какво пък - и аз, като голяма част от българчетата, съм прекарала този период с баби, не с родители...  Laughing

Аз като голяма част от българчетата, пък и много чужденчета, съм възпитана, че това е нещо интимно.  Както и въпросът - Колко пари получаваш.
И след като е толкова интимно,защо си в темата?
Броиш секса на другите?    Mr. Green
Подминавай я,щом ти навлиза в интимността!    Peace

# 48
  • София
Ами засега всеки ден, но докога ли ще бъде така все се чудя.

# 49
Аз недоумявам, какво просташко или обидно има в темата? Може би пък на мен ми липсват първите седем години, знам ли  Laughing, ама какво пък - и аз, като голяма част от българчетата, съм прекарала този период с баби, не с родители...  Laughing

Аз като голяма част от българчетата, пък и много чужденчета, съм възпитана, че това е нещо интимно.  Както и въпросът - Колко пари получаваш.

Много ми е интересно другите колко пъти правят секс.

# 50
  • Най-сетне у дома

Много ми е интересно другите колко пъти правят секс.

Пък, като заговорихме за чужденчета, тук, където съм, чужденчетата доста свободно си говорят по тези статистически  Wink теми  Laughing

# 51
Еее айде сега,нормални хора сме.Не вярвам,тези,които смятат,4е въпроса е завиране под 4уждите завивки,никога,ама никога да не са разговаряли с приятелки на тази тема #Crazy
Ли4но аз бих се допитала,не за да нахалсвам,а за да разбера дали ние с половинката си имаме проблем Peace И ако се съмнявам в положителният отговор-да-ще си задам въпроса.Пък било то и във форум.ако той кжтегори4но отказва да говорим,не желае да посетим специалист или да пие медикаменти....какво да н аправя?!?Да се разведа на мига!Ще попитате "и с какво ще помогне 4естотата на половите ни контакти?"Ще кажа.Ще му запазя мненията и споделеното нж други-непознати,4ужди хора,от моито няма да го е срам.Или ще потърся вината у себе си-не съм достатъ4но привлекателна,не го възбуждам,не ме желае....Мнението на всяка би ми било полезно.
Щом авторката пита,зна4и има при4ина.И който смята,4е темата е излишна,нахална,невъзпитана...да не влиза.Да не 4ете.
С това не искам да ви убидя,ни най-малко.Просто обяснявам своите доводи,защо аз ли4но БИХ пуснала подобна тема Peace
Харесвам 4естните хора,отговорили нж въпроса.Възхищавам се и на онези/дори леко завиждам/които правят любов всеки,през или през 2-3 дни Peace

# 52
*Мира*, ти имаш голям проблем. И не знам до кога ще го търпиш.  За теб не е нормално секс на 3 мес. За него е.  Отговорът - Да, ние правим секс на 3 мес., ще те направи ли по-щастлива?

# 53
  • Най-сетне у дома
Аз пък се възхищавам от хора като *Мира*, които си сверяват часовника и не ги е страхот онова, което ще открият за живота си и отношенията си. Много хора не се оглеждат около и в себе си просто, защото може би няма да харесат онова, което ще видят. Но по какъв друг начин човек ще знае къде се намира, ако не сравни?

Извинете за спама!

# 54
Аз пък се възхищавам от хора като *Мира*, които си сверяват часовника и не ги е страхот онова, което ще открият за живота си и отношенията си. Много хора не се оглеждат около и в себе си просто, защото може би няма да харесат онова, което ще видят. Но по какъв друг начин човек ще знае къде се намира, ако не сравни?

Извинете за спама!

Ами например, тя има нужда от секс.  Много я грее, че сдъседката или съфорумката няма.

# 55
*Мира*, ти имаш голям проблем. И не знам до кога ще го търпиш.  За теб не е нормално секс на 3 мес. За него е.  Отговорът - Да, ние правим секс на 3 мес., ще те направи ли по-щастлива?

Не съм казала,4е е на 3 месеца,....може и на 6-7-8-9...да е Peace Не съм конкретизирала Peace
Не,не ме грее,4е съседката ми няма нужда от секс и понякога не ме грее,дали някой/в това 4исло аз/има
Просто споделих мнение.Не искам да ми казваш нещо,което знам.Просто смятам,4е постинга ми е достатъ4но красноре4ив,4е да знам какъв и защо е МОЯТ проблем
Сауле Hug

# 56
Ами тогава се радвай на такива постове.  И се опитай да се убедиш, че си мръсница, щом искаш секс по-често от 6 месеца.

# 57
 Много често - всеки ден или почти всеки ден.
Но по-важното лично според мен, не е количеството, а качеството на акта - аз поне на второто, много държа. Та при нас - качеството се подобрява постоянно  Blush

# 58

по-интересно е 'от кога е така'   Wink

# 59
Ами тогава се радвай на такива постове.  И се опитай да се убедиш, че си мръсница, щом искаш секс по-често от 6 месеца.
Нищо ли4но,но ти защо реагираш толкова настъпателно на всяка подобна тема???Защо постовете ти са толкова агресивни?Да не би да правиш секс по-рядко от 6м и да си го изкарваш по този на4ин Embarassed Не искам да те убидя,но ако е така просто не иронизирай останалите,а дори да не е...мненията ти не говорят добро за теб като жена.Жените сме не за да се изяждаме една друга,а за да се покрепяме до колкото ни е възможно!

по-интересно е 'от кога е така'   Wink
Намекваш,4е само когато един мъж изневерява спи със жена си от гузна съвест и за да не си помисли нещо тя newsm78

Общи условия

Активация на акаунт