колко често правите секс с мъжа си?

• 33 204
  • 257
  •   1
Отговори
# 60
Намекваш,4е само когато един мъж изневерява спи със жена си от гузна съвест и за да не си помисли нещо тя newsm78

ни най малко .. друг ми беше намека но нЕма да ви кажа .... помислете малко деееее  Mr. Green

# 61
Намекваш,4е само когато един мъж изневерява спи със жена си от гузна съвест и за да не си помисли нещо тя newsm78

ни най малко .. друг ми беше намека но нЕма да ви кажа .... помислете малко деееее  Mr. Green
Принципно това е един от на4ините милите сладки недокоснати съпруги да се досетят,4е нещо е гнило и за това го предположих.
Пък може и нещо да зоба 4овека,знам ли го Peace

# 62

Принципно това е един от на4ините милите сладки недокоснати съпруги да се досетят,4е нещо е гнило и за това го предположих.
Пък може и нещо да зоба 4овека,знам ли го Peace

глупости  Joy

# 63
Това са ми споделяли много приятелки=> вси4ки с 100% убеденост са разбрали,4е действително има друга жена!
Казвам каквото знам.И аз мислех,4е са глупости,но понякога може и да не са

# 64
може и да има изключения, но общият случай изобщо не е такъв  Laughing

# 65
и за това го предположих.

а не ти ли дойде на ум че са отскоро заедно ... месец , два  Mr. Green Mr. Green

# 66
и за това го предположих.

а не ти ли дойде на ум че са отскоро заедно ... месец , два  Mr. Green Mr. Green
Не се замислих понеже и видях ленти4ката с детенце ooooh! Пфууу каква съм зна4и пък и не вси4ки двойки дори първите месеци правят секс всеки ден Peace
Не говоря конкретно за общият слу4ай,а само и винаги от споделено или преживяно Hug

# 67
ооох ох ох  ooooh! .... лентички .... скрил ги бях да не ме дразнят ...

а то колко инфо имало там (засрам)  Embarassed Embarassed

# 68
Не говоря конкретно за общият слу4ай,а само и винаги от споделено или преживяно Hug

и аз  Wink

# 69
ооох ох ох  ooooh! .... лентички .... скрил ги бях да не ме дразнят ...

а то колко инфо имало там (засрам)  Embarassed Embarassed
Немо тя никъде не споделя от кога са заедно Peace Ти изказваш хипотеза на база своите мисли,а аз на моите!

# 70
Другата лентичка - ние сме влюбени от 2 года и 9 мецсев  Peace

демек правили са секс 1000 пъти  Peace

ще ми е за урок да не крия вече подписите  Embarassed

# 71
Цитат
демек правили са секс 1000 пъти

Това си е за Гинес!!! Laughing

# 72
Това са ми споделяли много приятелки=> вси4ки с 100% убеденост са разбрали,4е действително има друга жена!
Казвам каквото знам.И аз мислех,4е са глупости,но понякога може и да не са
Наистина ли вярвате, че един нормален здрав мъж няма нужда от секс по-често от веднъж-дваж на година?Аз дадох за пример точно 2 семейства около мен.По-често срещано е това, отколкото мъжа да е станал изведнъж "асексуален".

# 73
*Мира*, извинявай за въпроса, ако искаш, не ми отговаряй, но мислиш ли, че това при вас има връзка с голямата ви разлика във възрастта? Не знам колко е, с такова впечатление останах от съседната тема.

# 74
Никакви проблеми нямам да ти отговоря!!!12г е разликата ни Peace
Когато запо4нахме връзка аз бях на 15,той на 27...бях на 17,той на 29 когато за пръв път Embarassed
4естно казано той винаги е бил малко "скаран" с тази тема и действия Peace Даже си помислих,4е е девствен...отговора на върпсоа беше,4е не е бил с жена 2г и,4е е бил с 3 жени/аз съм една от тях/
Не вярвам един мъж в разцвета на силите си да няма желание за секс.......но знам ли може в мен да е проблемът.Не смятам,4е жените имаме право да обвиняваме мъжете до нас за липсата на секс.Прекалено е крайно и меко кжзано самовлюбено!Но това е мо мнение

Общи условия

Активация на акаунт