2 ГОДИНИ БЕЗ ТЕБ МОЕ СЛЪНЧИЦЕ

• 2 196
  • 11
  •   1
Отговори
НЕ СТИСНАХ ТВОЙТЕ РЪЧИЧКИ,НЕ ГУШНАХ ТВОЯТА ГЛАВИЧКА,ОЧИТЕ ТВОЙ КАТ ЗВЕЗДИЧКИ НЕ ВИДЯХ ЗА МИГ ДОРИ,ЛИЦЕТО ТВОЕ СИ ПРЕДСТАВЯМ СУСМИВЧИЦА ПРЕКРАСНА И ТРЪПЧИНЧИЦА ЕДНА  И НИКОГА НЕ ЩЕ ЗАБРАВЯМ ЧЕ СИ МИ МЪНИЧКАТА ДЪЩЕРЯ.                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                      В ПАМЕТ НА МОЕТО СЛЪНЧИЦЕ...............ТЕДИ                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                          изминаха 2 години от ужасният ден в живота ми през който загубих своето първо детенце и макар че се га тази моя малка кукличка ме радва аз не престанах да скърбя за ТЕДИ вечер когато легна до нея винаги правя сравнение с 1 си дете дали ще е толкова хубава дали ще е толккова кротка ,носърцето непрестава да скърби и раната не ще заздравее защо ли толкова боли!!!!!!!!

# 1
  • Талант на 2012,2013 г.
Nene77, Hug Hug Hug
За детенцето: Flowers Rose Flowers Rose

# 2
  Flowers Rose Flowers Rose  За твоята Теди!Да е светло на душицата и! Praynig
 Hug за теб

# 3
 Flowers Rose Flowers RoseЗа твоето слънчице
 Hug

# 4
Сигурна съм,че твоето ангелче Теди ще бди на вас и най вече над своята сестричка Flowers Rose

# 5
За малкото ангелче Теди Flowers Rose Flowers Rose

# 6
  • Варна
Nene77  Hug=
За твоята Теди  Flowers Rose Flowers Rose

# 7
# 8
Nene77, знам че в мислите ти винаги ще бъде и ТЯ.
за Теди..... Cry

# 9
  • на дъното
Nene77 Cry Hugза Теди.Дете не се забравя Cryтя винаги ще е в сърцето ти, в мислите ти

# 10
За прекрасната невинна душичка Теди Flowers Rose Flowers Rose

# 11
 За Теди  Flowers Rose Flowers Rose smile3518 А за тебе миличка една голяяма  Hug

Общи условия

Активация на акаунт