Ти какво сготви? Снимай, покажи! - 76-та тема

• 140 214
  • 740
  •   1
Отговори
# 375
Наде,страхотна креместа торта,точно в този момент би ми легнала на небцето и-де-ал-но! Crazy
Дитсан,голяма красота си спретнала за рождения ден на баба,да ти е жива и здрава още мнооого години! Hug
Алхимика,много сладък бебо! Heart Eyes
Джемма,да ти е живо,здраво и обичано кръщелничето!Чудесни пъстри бисквитки!
Селма,Гуинет,Apr,Мариета-изкусителни сладости показвате!
Di_Djina49-усетих аромата на това месце! Wink

От мен - пилешко бон филе в сметанов сос

Хубава вечер на всички!

# 376
  • София
Три традиционни неща от днешното ни меню:

Гръцка салата

Шкембе чорба

Свинско със зеле

Мариета, тиквеникът ти е един път!  newsm10 Утре ще се ходи за тиква  Crazy

# 377
Здравейте. Нали знаете- постоянно ви чета, ама не публикувам снимки, защото не мога да правя хубави.  Mr. Green
Много си харесах днешната вечеря и реших да се представя за първи път с нея.

- Пиле с ориз, гъби и стафиди в гювеч.
Има и шопска и млечна салата за десерт плодове, които не ми се сториха интересни и не ги снимах.
  bouquet  Невероятни сте всички!

# 378
# 379
  • София
Здравейте, кулинарни майсторки,   bouquet  bouquet  bouquet

Ето нещо и от мен:

Сладкиш Дамски капирз http://petyyaa.snimka.bg/cooking/ot-kuhnyata-na-petya.509832.21229426
Торта вишневи тръбички http://petyyaa.snimka.bg/cooking/ot-kuhnyata-na-petya.509832.21229454
Царевица с майонеза http://petyyaa.snimka.bg/cooking/ot-kuhnyata-na-petya.509832.21229455
Тарталети с крем маркиз и сметана http://petyyaa.snimka.bg/cooking/ot-kuhnyata-na-petya.509832.21229457
 Мини тортичка Таралеж-албинос http://petyyaa.snimka.bg/cooking/ot-kuhnyata-na-petya.509832.21229460
Руло стефани с гарнитура картофи соте http://petyyaa.snimka.bg/cooking/ot-kuhnyata-na-petya.509832.21229463

Хубава вечер  chef  bouquet

# 380
  • забравих си мисълта...
Г-жа Нервакова, подстрекавай ме, подстрекавай ме ти с тази великолепна питка, пък после като се оплаче някой, че кантара бил развален, ще го пратя при теб Wink.
Apr, много апетитно при теб.  
Delicate, така да обичам супа топчета, но и на останалите неща не бих отказала.
Viv- Miv, благодаря ти! Аз като гледам баклавата и чийзкейкa, познай какви мисли ми се въртят в главата Wink.
Megansg, вълшебнице! Тутманик, питка, голям мъфин, постоянно ни радваш очите.
Ditsan, да е жива и здрава баба ти, направила си ѝ най-красивата торта. Сигурно е много щастлива с внучка, като теб.
Пеп-4о, чаках влака, но сигурно ще с другия Wink, познах ли Wink. Искам от всичко Simple Smile.
Alhimika, много е вкусно при теб, но аз хвърлих око най-вече на сладкия бонбон на последната снимка. Да го изхруска човек, малко ще е Wink.
Lindita, неустоимо е!
Ilrai78, благодаря много за рецептата. При теб наистина е страшно Wink.
Marieta, този тиквеник, така боде в очите, че ако сега е тук, ще му видят сметката за секунди Wink.
Pure Elixir, вкусно!
Labrex, ами навъртях  я питката аз, но виж кръстницата тук как ме подреди мен Wink Wink Wink.
Кръстнице (Джемма), да си жива и здрава ти и кръщелника ти също. Ясно е вече, че много се радваш за утрешния ден и затова толкова силно си излъчила любовта, с която си приготвила меденките, че  моите сладури явно са те почувствали (нали ми трябва виновник Wink ) и изведнъж започнаха, да искат, да направим меденки. Ти си виновна, да знаеш Wink.

Да ви представя сега меденките от вчера и Vanille-Kokos-Mandelnkipferl от днес, направени изцяло от Vivien (на 7 годинки) и Laurent (на 4 годинки) (аз само помогнах малко за омесването на тестото). Всичко останало е тяхно дело. Така че не бъдете твърде строги към вида на сладките. Надявам се също, че ще успеете, да различите розичките, охлюва, сърцата и усмивките Wink.
Със сигурност ще има поправителен. До Коледа има още време, да тренират и да измайсторят за празника наистина красиви курабийки.
Надписах снимките с техните буквички, така де,  аз като гледам само, за гледане не се дават авторски права.

Оказва се, че и двамата са сериозни кандидати за членове на нашата вкусна тема Wink.

# 381
Джемма – като дойда лятото на Балчик ще правим купон с твоите сладки Simple Smile
ilrai78… тая ръка ще ме е страх да я ям…
портокал, Di_Djina49, пеп-4o, Г-жа Нервакова, MG18, Marieta, рени55, Apr, megansg, Селма, Гуинет, pure elixir, Цецето, Сладка Муцунка, marabu, Петяя, Venetta и всички които правят, четат или само ядат… направо сте страхотни   bouquet
от мен днес една бисквитена торта

пиле с картофи

зелен фасул с праз, моркови и много магданоз и чесън

пилешка супа за бебока:)

# 382
Само красонти виждам. Не мога да изброя поименно защото са толкова много и толкова апетитно изглеждащи...

Само ще помоля за рецепта на тиквения мус на Гуинет.   bouquet

Аз една скромна крем супа от тиква с кашкавал

# 383
Аз съм на тема Хелоуин Mr. Green

Медена къщичка на Баба Яга и Пай от тиква. Ако ви е интересно, в блога съм качила още снимки Grinning

Последна редакция: нд, 31 окт 2010, 08:40 от лулу!

# 384
Ехо Hugпривет.Страшно вкусно е отново тук.
Аз горкана Mr. Greenкато не мога всичко да консумирам си набелязвам подходящи за мен рецепти.
Та в този ред на мисли да помоля Цецето да сподели как приготви Свинското със зеле - искам да остане така на мазнина само пък моето все с много сос стои.Цеце на фурна ли го прави и как точно Praynig.По напред видях Патладжан Бюрек ама на кой беше - май на Късметлийка .Може ли рецепта, май и други хора питаха за него Praynig
Гуинет ще споделиш ли за Джолана на Илрай Praynig
Аз готвя, но не снимам, че много ми е еднообразно менюто Sad

# 385
  • София
Хъни - Бъни, само кисело зеле правя на фурна, това е прясно и съм го готвила в тендежера по най-проста технология. Слагам зелето и месото, настъргвам един домат и задушавам под капак, като гледам водата да не е повече от 1 пръст на дъното /и аз не обичам много сос  Mr. Green/. Само доливам от време на време по една кафена чашка. Накрая запържвам червения пипер в мазнина, заливам и оставям да поври още, докато се изпари водата. И подпарвям с копър.  Peace

Лулу, страшно красиво и хелоуинско! Поздравления!  bouquet

# 386
Madla, *smile* утре ще ви пусна рецептите, че сега нямам никакво време  Embarassed. Седнах само за малко да видя всички вкусотии, които са били сготвени и изядени последните 1-2 дни.

# 387
Едни среднощни меденки с пълнеж по страхотната рецепта а  Ванчето от Гответе с мен:

За зелето и аз да се изкажа(не че някой ме пита Mr. Green)  вода не слагам никога,само олио и сол,капака на тенджерата и като е почти готово махам капака да се поизпари водата.Толкова много вода отделя зелето ми винаги,че не съм си помислила да доливам

# 388

И аз с един среднощен тиквен сладкиш, нетърпеливо разрязан още горещ. Кой да чака до утре, пък и Хелоуин е. Grinning

# 389
лулу!, страхотна къщичка и пай!

И аз със среднощно печене по Хелоуински:

Хот-дог мумии

и "окървавен" с кетчуп, готов за консумация  Mr. Green

Рецептата

Последна редакция: нд, 31 окт 2010, 14:58 от Umbra

Общи условия

Активация на акаунт