Ти какво сготви? Снимай, покажи! - 76-та тема

• 140 218
  • 740
  •   1
Отговори
# 420
Здравейте на всички кулинарни магьосници! Надявам се, че не сте ме забравили  Blush. Готвя, но повечето са "прости" манджи, нали си обичам наш`та традиционна кухня, а съм и по мръвката....
питките на Марабу - двойна доза  bouquet благодаря ти мила, спести ми един ден готвене, защото изядоха питките  Mr. Green и вареното остана.
телешко варено

супа топчета

мазна пита, мисля беше на Цецето   chef

свински ушенца с масълце, чесън и червен пипер, за първи път ям, голяма вкусотия  eat
След малко ще ви покажа и другите снимки, че много станаха.
Докато се натуткам Лабрекс и Бенита ме изпревариха. Бенита как прави цвеклото, супер изглежда. Лабрекс, ако не ти харесват, пращам ти куриер мила bowuu

# 421
Тиквеник

Пепика,уникално меню,но ушенцата.... Crazy
megansg,при теб винаги е вкусно.  bouquet

# 422
  • София

Браво момичета! Страхотни менюта!
Пак ми се иска от всичко да си взема по малко.....
У нас днес пиле каша с фантастична долна коричка, мммммм.....

пръсти с духче

шоколадовите духчета

Предварително се извинявам за спама, но не мога да  не ви покажа кой ми звъня за лакомства......

ВЕСЕЛА   ВЕЧЕР !!!

# 423
  • ГОре на черешата...
Лабрекс, оплескана, неоплескана работа - вкусотия е пак, виждам аз Wink.
Пепика, какво меню само Crazy...изчезвам, че ще ми изгорят пържолите на скарата на терасата  и комшиите ще викнат пожарната Mr. Green...

# 424
# 425
Абе и аз се извинявам за спама, може модератора да ми изтрие поста, ама да питам откога в България се празнува Хелоуин  newsm78?

# 426
  • Варна
Мале...Лабрех супер милинки
Пепика всичко ти е прекрасно,а ушенцата са перфектни
Деликате чудесен тиквеник
Рени,Росонера много вкусен празник
За последно днес сандвичи с филе и кашкавал/и биричка/

# 427
  • София
Пепика, бива ли такова нещо, да не си опитвала досега свински ушенца  Shocked Joy Много блажно и вкусно при теб!   Laughing Питката с горещо олио ли я заля? Как ме сещаш, отдавна не съм правила такава   bouquet

При мен нищо ново, което да не съм показвала, напоследък нямам желание за експерименти и залагам на прости и изпитани нища. Следобедната ни закуска-

Добруджанска кавърма

# 428
Мале...Лабрех супер милинки

megansg, те са си супер, ами аз ги пооплесках, но все пак поносимо! Joy  Peace Много апетитни сандвичета с тоя разтопен кашкавал! Heart Eyes  bouquet

Пепика , ще си ги ручам, ама да имаше и от тия ушенца Crazy Heart Eyes, фантастично изглеждат! Peace Имаш ли някъде точна рецепта или е това, което си написала на око и вкус?   bouquet

Marieta, напоследък, мисля, защото е забавно. Peace Само дето аз още се стряскам от хелоуинския вид на манджите и още не се решавам да пробвам да направя нещо подобно. Laughing

Хайде и Цецето с кавърма! Crazy Heart Eyes  bouquet

# 429
Пепика, бива ли такова нещо, да не си опитвала досега свински ушенца  Shocked Joy

и аз това се чудя  Wink

Цецето, Лабрекс, Мари_ета, Меганс, Пепика, delicate, чудни баници, сиренки и питки  Peace но до петък мисля да не готвя  Crossing Arms
Рени, rossonera,  Benita,   bouquet вкусно е и при вас и призрачно  Peace

Гуинет, благодаря за рецептата, точно голяма доза ме устройва   bouquet

продължението на днешното готвене е грах със заек и супа пиле без снимки  newsm78 чак се чудя как пропуснах.

Печено пиле с картофи

много вкусния печен джолан под фолио по Илиански     bouquet

и Дроб с чесън и лимон

Хубава и успешна седмица, момичета   bouquet

# 430
Пепика, бива ли такова нещо, да не си опитвала досега свински ушенца  Shocked Joy Много блажно и вкусно при теб!   Laughing Питката с горещо олио ли я заля? Как ме сещаш, отдавна не съм правила такава   bouquet
Ушенцата с твоята "Мазна пита" беше  за вечеря. Дойдоха и едни наши познати и като видяха яденето  Shocked Shocked ей така се облещиха. Така се наплющяхме, че цяла вечер неможех да дишам. И за да ми е още по-мазно я залях с горещо олио и мас, едно към едно. Да си жива и здрава, знаеш ли откога и се точа, съжалявам че съм отлагала.
mari_eta да вземеш да ме поканиш на пържоли, мога само тва да ям Blush даже без салата
rossonera  менюто ти е стршноооооо супер. delicate, тиквеник, мнооого обичам, такъв жълтичък като твоя, Меганс, това са любимите сандвичи на малкия  Crazy Рени, духчето е супер, лакомниците също.

Мари Пеп-чо, точно такъв джолан обичам да си хапвам, маазничък..... ааааааа отивам да ям, че останах без дъх.

Последна редакция: нд, 31 окт 2010, 20:14 от Tatti

# 431
Скромният ми принос за днешния празник с наистина божествения тиквеник на Селма Peace

Е,надявам се сега са достатъчно намалени!

Последна редакция: нд, 31 окт 2010, 20:17 от sladurka

# 432
  • Пазарджик/Лондон
Страхотни сте Hug.

От мен броколи със сирене и масло :

Много вкусна салата с моркови и сладка царевица:

На другият ден ме помолиха за същата салата, направих я в компанията на ряпа :

Страхотната Норвежка гъбена супа на Винцето  bouquet:

Закуската от остров Крит със сложното име Joy, по рецепта на Лабрекс   bouquet, само където доматите не ги рендосах, а ги нарязах, че по- лесно ми се видя Rolling Eyes:

Ябълков сладкиш  без мазнина, отново по рецепта на Лабрекс , много ни допадна :

И Канелени рулца с карамел - рецептата е от сайта на Вероника, страхотни :

И същите, в компанията на топка сметана Heart Eyes:

Извинете ме за дългият пост Embarassed.Готвя, снимам , но не остава време да показвам Embarassed.

Приятна вечер   bouquet!

Последна редакция: нд, 31 окт 2010, 20:23 от Аелис

# 433
  • забравих си мисълта...
Къде се губи отново Леля Ог.    Със сигурност, е приготвила невиждани красоти за Halloween.   Naughty Нетърпелива съм, да ги видя.

Аелис,   bouquet Wink.

Последна редакция: пн, 01 ное 2010, 12:16 от Venetta

# 434

Закуската от остров Крит със сложното име Joy, по рецепта на Лабрекс   bouquet, само където доматите не ги рендосах, а ги нарязах, че по- лесно ми се видя Rolling Eyes:

по-лесно е, но с настъргани е по-вкусно, вярвай ми  Peace Друго поема препечената филия така  Crazy

Общи условия

Активация на акаунт