Ти какво сготви? Снимай, покажи! - 76-та тема

• 140 221
  • 740
  •   1
Отговори
# 405
  • забравих си мисълта...
Гуинет, Delicate, Apr, Benita,   Hug  Hug  Hug  Hug благодаря ви много момичета, децата наистина много се забавляваха и смяха при правенето на сладките. Te също ви благодарят много за милите думи.   bouquet  и казаха, че при вас също е много вкусно и ароматно, че се чувства чак през монитора Wink.

Днес отново беше весело вкъщи, защото си направихме гевречета, но не питайте какво чистене падна след това. Децата бяха много внимателни, но сусама се оказа доста "палав" и една част от него "скочи" на пода  Joy Wink.

# 406
Чудни гевречета! Crazy Вени, не можеш се оплака, прекрасно се забавлявате!  bouquet

Кюфтенца с бял сос по рецептата на Гуинет, много вкусни!   bouquet

# 407
  • Torino,IT
Labrex, супер кюфтета, много ми харесаха, извадила съм кайма за супа топчета, как сега ме изкушавате да ги спретна и тях, а нямам толкова кайма и за двете,ще се тича до магазина ooooh!

# 408
Labrex, супер кюфтета, много ми харесаха, извадила съм кайма за супа топчета, как сега ме изкушавате да ги спретна и тях, а нямам толкова кайма и за двете,ще се тича до магазина ooooh!

Тичкай, тичкай, няма да съжаляваш! Peace Grinning

# 409
  • ГОре на черешата...
Пеп-чо, пилешките ти хапки ми викат" Ела, изяж ме" Crazy.
Светлето, разкошна питка  bouquet!
На Лабрекс сладкишът както винаги е убийствен, за тестените вкусотии на Венета да не говорим, Мими, тез бутерки както си ги наредила стоят ли още Mr. Green?, пелмени, кюфтенца, малееей Crazy...

Днес вкъщи е тиквен ден - нямаше как, трябваше да оползотворя тиквата от фенера  Laughing:

Броколи със сметана и кашкавал:

Питки с грис:

Тиквеник:

Мъфини с тиква:

# 410
mari_eta , всичко ти е много вкусно, тъкмо се загледах в питките и съзрях мъфинките. Е, като от картинка са!  Peace Как си направила тая паяжина само..........разкошни! Направо се заплеснах по тях! Crazy  bouquet  chef

# 411
  • ГОре на черешата...
Ами, толкова набързо ги оплесках, че ooooh!...

# 412
  • от точка К до точка С и обратно
Аууууу, labrex, много апепитни си ги направила!    bouquet

пеп-4o, давам веднага  - много са  лесни! Само да те предупредя, че излизат доста - аз направих половин доза и ми излязоха 25 бисквити!

mari_eta, страхотно тиквено меню!   bouquet А Джак, захапал мъфина, направо ме разби! Laughing

# 413
Лабрекс,може ли рецептата или линк към нея. Благодаря, предварително!

# 414
Лабрекс,може ли рецептата или линк към нея. Благодаря, предварително!

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=496534.0 Виж, по-средата  е рецептата! Simple Smile

# 415
Светлето, разкошна питка  bouquet!

mari_eta Много ти благодаря за хубавата оценка , голямо ласкателство за мен! EmbarassedЩе си открадна пък аз да не съм капо от мъфинките ти ,  #Crazyче направо свят ми се завъртя от красота! #Crazy

# 416
Ще си открадна пък аз да не съм капо от мъфинките ти ,  #Crazyче направо свят ми се завъртя от красота! #Crazy

Ето, не съм само аз! Peace Не ми се е привидяло, че са страшно красиви мъфинките, набързо ги била оплескала mari_eta!   bouquet  chef

Гуинет, най-важното е, че са вкусни! Peace  bouquet

Ния* , заповядай! Лесни, бързи и вкусни! Peace  Кюфтета с бял сос

А, Просто Хари, ги е дала!  bouquet

# 417
  • Варна
И неделята изпълнена с прекрасни неща newsm51
Гуинет,Деликате,Апр,Бенита,Вени,Лабрех,Пепи,Мариета,Умбра,
Ирлай,Вироглавка,Ди,Роси,Светлето,Мими всичко ви е прекрасно,красиво и апетитно.
За днес салатка,шницели,картофени кюфтета и едни сиренки.

# 418
от мен салата от червено цвекло  Rolling Eyes

# 419

Benita, страхотна салата! Crazy   bouquet
megansg, много вкусно! Heart Eyes  bouquet

mari_eta , е на това му се вика оплескана работа! Направих половин доза милинки, всичко намалих на две, ама кой да съобрази, че яйцето за заливката е голямо, та стана една рядка, ама аз упорита (хем не мисли, хем действа) Embarassed, заливам, а тя не се задържа отгоре, ами отиде някъде надолу и по нищо не личи, че това са милинки! Добре поне,че има аромат на милинки и пак има вкусна коричка отстрани и отдолу..........иначе, като питка си е! Ама с кюфтенцата на Гуинет Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Grinning

Общи условия

Активация на акаунт