Ти какво сготви? Снимай, покажи! - 76-та тема

• 140 092
  • 740
  •   1
Отговори
# 570
PEMY, да беше ги показала в неделя, веднага пишех адрес и по куриерите, никаква махна нямаше да ти намеря! Grinning Като гледам снимката, не бих казала, че е неуспешен опит. Виж, вече за харесването........въпрос на вкус! Peace
Smiley* , пак на сладкото залепнах  Embarassed, рулцето ми хвана окото!  bouquet
Берина и Г-жа Нервакова, как замамват с тия арменски сладости! Heart Eyes  Г-жа Нервакова, добре изглеждат топченцата, ама както си сложила три рецепти, задаваш ли си въпрос какво ще последва! Grinning  bouquet
ditsan, хубаво и здравословно джобче! Peace  bouquet
Benita, правила съм ги от какви ли не теста с мая. Все стават, то при тях оформянето е интересно. Отгоре също може кашкавал да се настърже по желание, кетчуп, майонеза, каквото си решиш. Ето два начина на оформяне на такива закусчици:

Цветенца и гъсенички. Гъсеничкте ги има на много места в рунета, и в български сайтове са ми попадали.

Ето ти и един вид тесто, но спокойно можеш да си ги правиш с твое тесто с мая:

200 мл прясно мляко
2 с.л. захар
1 с.л. суха мая
1 ч.л. сол
20 гр олио
300 гр брашно

А тези на снимката са с тесто от мая, сол, лъжица-две олио, топла вода и брашно.  bouquet

# 571
  • сред люляците
Малеее, тоя бюрек изглежда страхотно. Иде ми да заръва монитора...  Сабина, нямам думи!!!   bouquet

Г-жа Нервакова , страхотни сладки. И аз ще пробвам някои  Hug

При нас само едно кисело зеле със свински ребра в гювеч. Простичко, но пък вкусно :Р

# 572
Г-жа Нервакова ти по коя рецепта ги нарави и как ти се получиха,като ги сравниш с купешките. Thinking
По първи вариант с бирата - нищо общо с купешките, но бяха пак вкусни и ронливи и сякаш по брашнени стояха, а купешките са по маслени.
Мисля че вариант три или на майка ми варианта по биха се доближили до купешките гледайки съставките  Thinking

Момичета и аз от известно време съм в размисъл за тези купешките арменски сладки, но според мен им слагат и нещо тайно и предизвикващо пристрастяване  Laughing  или само на мен така ми действат  Embarassed...

Леля Ог, голяма красота са тези твои мъфини и сладки...

# 573
  • Den Haag
Леля Ог големи красоти си показала  Peace

И ние сме на кисело зеле с ориз и свински ребра

# 574
Леле Илиянка умирам за зеле мммм Heart Eyes

Иначе смятам да се пробвам с манджичката на Бъни със свинските котлети, праз и ориз - много добре изглежда! Бъни, може ли да споделиш как я приготвяш?
Заповядай Свински пържоли с праз и ориз под капак
А за тази вечер у дома
Вратни пържолки в плик

печена тиква

Арменските сладки дето коментирате едната рецепта е без яйца и мляко и тъкмо като за мен Hug
Олеее и diana lobodova с кисело зеле.Ще ме уморите ей Heart Eyes

# 575
Леля Ог,изумяваш ме как имаш търпение да направиш такава перфектна украса ,и този път си се справила страхотно! Peace
Фреза,и твоята каручка не отстъпва по майсторство,браво! Peace
Пепи,наскоро показа св. дроб с чесън и ми припомни как бях преяла до пръсване с тази твоя чудесна рецепта,наистина беше станал невероятно вкусен и сочен дроба!   bouquet
Мадла,Мариета,рени55,меганс,Бенита,Хъни Бъни,Илрай-вкусни менюта показвате!

хляб на балончета на Танита   bouquet за рецептата

яйца по панагюрски

Пепи,подхванах да ги правя в МВ по твоята рецепта,пък нещо ме хвана шубето да не се разкипят или разхвърчат вътре  Embarassed,ама др. път трябва да се престраша Wink Hug.Все пак,благодаря,че ме подсети да ги направя   bouquet,у дома не бяхме яли такива яйца от  newsm78  има няма 100 г. Laughing

# 576
diana lobodova, ilrai78 ще ме карате да отварям буркана с кисело зеле  chef
Леля Ог, прекрасни мъфини! Протежаваш невероятен талант и необятна фантазия!  bouquet

От мен Печени картофки с масло, подправки и сирене и Краставици с катък

За малко картофките да останат без снимка, но успях да ги щракна 1-2 пъти преди да бъдат изядени  Laughing.

# 577
labrex, мерси за инфото - не съм мислела, че стават така лесно  newsm78 ще ги пробвам тези дни:)
pure elixir, ама питката ти наистина е като елексир за окото... представям си я на вкус как е  Crazy
Хъни - Бъни, diana lobodova и ilrai78... с тези свински месаци...  Shocked Shocked стахотни манджи сте направили  bowuu
 ето и разрез на тортата ми... не дочака до утре Rolling Eyes

# 578
# 579
Добър вечер, момичета  Hug
Тези дни нямам време да ви следя и бях решила на бързо да пусна някои снимки само, но любопитството надделя и нямаше как да пропусна всичките невероятно прекрасни вкусотии, които сте направили   chef За всички вас  bouquet  bouquet  bouquet
масленки                                                                              баничка

настъргани картофи на фурна                                           салата

меденки                                                                                помощник  Laughing

# 580
  • Den Haag
viv-miv тези меденки  Crazy, може ли рецептата  Praynig

# 581
Днес мислих да не готвя, но все пак набързо спретнах принцески с кайма и пържени картофки за гарнитура към тях, също и салата от краставици. А и доизяждаме гювеча от по-предния ден.

Лека вечер на всички.

# 582

Страхотен се е получил!

От мен Азиатска лютиво-кисела супа  и спагети с доматен сос и моцарела за децата

# 583
ditsan, рулото е с какаов блат Kuchenmeister, пълнежът е сметана и замразени вишни, украсата - сметана, ядки, вишни и настърган тъмен шоколад.
Така правя и тортите. Много ни харесва букета от вкусове, който се получава - сладостта на блата и сметаната, леко киселия вкус на вишната и горчивия - на шоколада.  Hug

labrex, благодаря   bouquet
pure elixir, чуден хляб!

Последна редакция: ср, 03 ное 2010, 07:58 от Smiley*

# 584
pure elixir, слагай смело яйцата, само не забравяй мощността да намалиш  Peace това е най важно.  Много ти е хубав хлюба  Peace
Юле, много апетитна снимка  Peace пък и снощи пълних наденици  tooth
Леля Ог, добре си се завърнала,  разгледах ти украсите, страхотни са   bouquet
Цитат
Хъни - Бъни, diana lobodova и ilrai78... с тези свински месаци...
  Crazy Crazy и аз ставам разногледа с тези месца вече.
Смайли, рулото е страхотно   bouquet

При нас закуска отново страта 

и парченце

Снощи имаше и тиква, но неудостоена със снимки.

Общи условия

Активация на акаунт