Ти какво сготви? Снимай, покажи! - 76-та тема

• 140 163
  • 740
  •   1
Отговори
# 480
Лабрекс,много често напоследък не виждам снимките ти,и сега пак така Tired,дали само при мен е така? Thinking

# 481
  • София

Краси.мира, ЧЕСТИТО !!!! Много се радвам  за наградата ти, която си е заслужена!юКакто всеки ден, така и днес всички заслужавате хвалби - без изключение!!!
Лабрекс, името им ми прозвуча като "сърдитите картофи" на Гита.........
У нас днес таратор

и шишчета с кайма

Пожелавам на вскички весела и успешна седмица!!!!

# 482
Богатите узбеки им слагат кайма. Grinning  bouquet
Разсмя ме   Joy
Изглеждат апетитни ( няма ли емотиконка за облизванеRolling Eyes

Alyona, не само изглеждат, наистина са вкусни, особено топлички. То, студени не останаха за проба....... Embarassed А така ги е нарекла авторката на рецептата, от руски форум са!Ето ти емотиконки: , съвсем са подходящи за блините!  bouquet

pure elixir, знам ли, от радикал-ру ги качвам, може би по-късно ще се покажат.... newsm78

рени55, те и сърдитите картофи на Гита са    Grinning

# 483
Благодаря ви ,момичета!    newsm51

Рецептите,които изпратих са следните:
Шоколадово руло с касис
Лесна тарта с малини и ягоди
Крамбъл с праскови
Клафути с нектарини
Галет с ганаш,нектарини и сини сливи

А коя е допринесла ,не знам....    Grinning   Главната редакторка каза,че особено се е впечатлила от рулото с касис и снимките...

Аз отивам да мисля вечерята,че днес от седене пред компютъра май ще останем без вечеря...   Mr. Green

# 484
Спанак с ориз и яйца на фурна

Сладкиш без яйца на Рени

Честита награда на краси.мираbouquet

# 485
  • Варна
Красимира честита награда  newsm51,напълно си я заслужаваш с тези супер прелести,стилни и красиви.Със здраве за си я ползваш.
Мими,Рени,Апр,Илрай,Мартинче,Алхимика,Сун,Цецето и всички прекрасни неща пак сте приготвили. newsm51
Гуинет чудесни тиквени питки ще ги пробвам
Лабрех супер са узбеките ти
Алхимика даже и ревла е страхотна сладурана
Альона много пухкави кифлички
Селма с прекрасен кекс
Зиче върховни кифлички и питка
Деликате много вкусено
Пепи,Аелис страхотно изкусително вкусно
Големи майсторки сте всички
При нас простичко руска салата,пълнени патладжан и пипер

# 486
баница с готови кори

гевреците на Лабрекс

тиква

# 487
  • забравих си мисълта...

Отново е много  вкусно тук   bouquet .

Краси и тук да ти честия наградата, много се радвам.   bouquet

Вчера и днес нали всичко е затворено тук при нас, а съпруга ми искаше непременно Hawaii Toast, е тогава ето му един фалшив Wink

Феерия в лилаво

# 488
  • София
Краси, честита надграда! Да си го ползваш със здраве!
Вени, много добре изглежда Феерия в лилаво!
У нас салата зеле. Още не са ни готови туршиите. Един сладкиш, който беше сух и го "напоих" със сметана

# 489
Селма, само да кажа, за да не става грешка, че кексът е на Марабу и тя го представи в темата.

Praynig Моля за извинение,Марабу!  Hug
     И двете ви виждам в преобладаващо зелено,затова съм се объркала.  Embarassed
     Веднага се редактирам.  Peace

# 490
Гуинет, след канелените кифлички, сега тиквени ще се правят... Тъкмо се бях забързала да искам рецептата и видях, че си я дала - сега сън няма да спя....

# 491
Лабрекс тази закуска на бедните узбеки страшно ми хареса.То всъшност като гледам тестото е като на тези мои пържени банички

Пържени банички.Хич не съм се сещала за друга плънка.

Добра идея ми даде и тъкмо от разрешени при моята диета продукти Hug
Краси Hugбраво за наградата.Много се радвам като видя наше момиче с награда Heart Eyes.Връщам се на разгледам с какво си участвала.
У дома хапваме Свински котлети с праз и ориз под капак

и тиквеник

Джоланчето на Илианка от както го видях не ми излиза от главата Heart Eyes

Последна редакция: вт, 02 ное 2010, 20:43 от Хъни - Бъни

# 492
Браво Краси:)) ще започна и аз да го купувам това списание вече... ако го има тук де  ooooh!

Venetta каква е тази лилавина... давай рецептата  #Crazy

ето го моя боб с джолан и трушия... вече втори буркан отварям Rolling Eyes

и едни бързи бисквити с шоколадови парчета... от някой форум е рецептата, но съм я копнала от доста време и нямам спомен  Sick

# 493

Мноооого вкусно ядене, а аз им се дърпах цяло лято, поздравления за кулинарката която ги е измислила тези ветрила.

# 494
Краси   bouquet поздравления мила, много се радвам за наградата и придобивката. Пък да почерпиш  Wink
 Салатата от снощи Joy тати беше гладен и ми я забърса, добре че предните снимки ми бяха в норма.

и едни мъфини Joy и като ме мързи да си надписвам снимките  hahaha си надписвам чинията

Общи условия

Активация на акаунт