Ти какво сготви? Снимай, покажи! - 76-та тема

• 140 169
  • 740
  •   1
Отговори
# 465
Зиче,страхотна питка!Макар и по тъжен повод....     Hug
Селма, наистина изглежда лесно....а щом е одобрен от теб,ще се опита....скоро!   Peace
alximika, не й е харесало,но е гушнала тиквата...    Laughing    целувки за мъничето!
А темата пак е пълна с невероятни вкусотии....добре ,че нямам достатъчно време да видя всичко...то не че така има ефект върху фигурата,ама ....    Mr. Green
У дома:
Ароматен киш със сушеница и зеленчуци

домашна торта

И не  мога да не се похваля с наградата....

от конкурса за десерти на Good Food 

# 466
Alyona,пусни, моля те, линк към рецептата за кифличките. Да взема да направя за детето да слагам за училище, че с тези сандвичи не знам как му не омръзна.
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=297129.msg14205166#msg14205166

Заповядай  Hug
Да кажа само, че аз не спазих всичко което написа Лабрекс  Embarassed  Кисело мляко смесих с малко прясно мляко , не затоплих, защото не прочетох внимателно, след като омесих тесто не оставих да втаса, а направо оформих, защото ме притискаше време  ooooh! Но все пак станаха страхотни!
Благодаря Лабрекс   bouquet

Гуинет Кифлички изглеждат страхотно! Я дай рецептата  Wink Обожавам тиква, но май съм преяла от нея тези дни  Mr. Green  . За сега не искам да чувам за тиква , но все пак да имам рецептата  Rolling Eyes
краси.мира Честито мила  Hug

# 467
  • Русе/София
Привет и честит празник на всички празнуващи.Виенски шницел,гъбен сос и картофено пюре.
Лек и приятен ден.

# 468
Ех, mimi P27, много ме зарадва с това, че бутерките са ви харесали, ама питаш ли ме какво ми е като ги гледам толкова натурални, направо да загризе човек монитора.  Heart Eyes Crazy Heart Eyes Толкова много ги харесвам, ама нали уж предколедна диета, ама тя наистина е на уж. Дано се удържа да не ги спретна, че и са бързи на всичкото отгоре! Разкошно изглеждат!  bouquet  chef

Гуинет, наистина много примамливи тия кифлички!   Heart Eyes  bouquet
alximika, стреснали сте сладуранката с тая озъбена тиква!  Да я нацелуваш от мен! bouquet  

краси.мира, честита ти награда, съвсем заслужена е! Ама веднага я видях в комплект с тая разкошна домашна торта! Heart Eyes Crazy   chef  bouquet

Alyona, изглеждат ми много мекички, на пухчета!   bouquet

# 469
Здравейте, вълшебници! Разкошни снимки!
Идвам да ви се наоплача! Както се бях заканила, пробвах да направя попоувърс по рецепта на лулу. Но въпреки точните инструкции, дадени от нея и също точното им спазване от моя страна (от всяка стъпка до температурата и на последния продукт), не ми се получиха. Sad Подозирам формата ми за мъфини като виновник Mr. Green, защото чашките й са малко по-широчки и разлати. Не ми се надуха както трябва и в правилната посока и успях да напълня само две Sad. Останалите ги изядохме във вида, показан по-долу Laughing. Пак бяха вкусни, пък и освен на тях, се насладих на чудесното оформление на рецептата и продуктите и на забавната анкета, които лулу е сътворила в блога си.  bouquet

П.П. краси.мира , честито!   bouquet 

Последна редакция: пн, 01 ное 2010, 12:21 от Apr

# 470
краси.мира, честито, знаех си, че е някой от форума Grinning снимката ми беше позната и ме ядеше, че не мога да се сетя от както си купих списанието

# 471
  • сред люляците
Браво, Краси!

Аз днес забърках лесния сладкиш без яйца на рени55  Mr. Green Много бърз и вкусен.

# 472
Честито Краси.мира. Ти  заслужаваш   bouquet

# 473
Селма, само да кажа, за да не става грешка, че кексът е на Марабу и тя го представи в темата.

# 474
  • от точка К до точка С и обратно
Честито, Краси.мира! Заслужена награда! С мноооого радост и вдъхновение да си я ползваш !   bouquet Домашната ти торта е голямо примамливо изкушение!  chef

Alyona, ето това е рецептата! Сигурна съм, че ще ти допадне! Peace

# 475
  • София
и

Lulu, жестока къщичка! А на Умбра и Ilrai78 предварително благодаря за идеите за днес  Twisted Evil  Wink

Мога ли да помоля за рецептата на бюрека?  Praynig

# 476
Краси.мира,честита награда!Аз не съм в течение с коя рецепта си се представила,но без съмнение ще е нещо красиво,ефектно и вкусно!А домашната ти торта-с толкова мнооого крем и пухкави блатове,мммм...супер е!  bouquet

# 477
Всички сте невероятни... отново     chef
Краси.мира - браво на теб   bouquet... напомняш ми на майка ми - едно време постоянно печелеше конкурси за готварство - браво и честита награда    261uu  txtloves 261uu
Краси сори за любопитството, но с какво спечели конкурса?  baby_neutral

от мен днес сух боб със свински джолан, но още е в тенджерата... снимка по вечеря  newsm78

Последна редакция: пн, 01 ное 2010, 14:58 от Benita

# 478
Много бързи за правене и вкусни за хапване блини на "бедните узбеки" Grinning. Правят се от прясно тесто - вода, сол и брашно, разточват се тънки кръгчета, поръсват се с настърган лук (зрял) или зелен, малко сол и чер пипер. Тестото, преди да се сложи лука, може да се намаже със заквасена сметанка или краве масло, но и без тези екстри са чудесни. Сгъват се като пликчета, от четирите страни и се пържат в загрято олио. За бърза непретенциозна закуска са идеални! Peace Имат вкуса на чебуреките с кайма, ама са без нея.  Wink

Богатите узбеки им слагат кайма. Grinning  bouquet

# 479
Богатите узбеки им слагат кайма. Grinning  bouquet
Разсмя ме   Joy

Изглеждат апетитни ( няма ли емотиконка за облизванеRolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт