Ти какво сготви? Снимай, покажи! - 76-та тема

• 140 187
  • 740
  •   1
Отговори
# 390
Добро утро!
Всички сте представили среднощни изпълнения... докато някои други са спели  Crazy
лулу!, къщичката ти е много хубава - давай ключа да влизам вътре   Simple Smile
labrex, плз, давай рецептата за този сладкиш - изглежда сочен и мисля, че ще се хареса в къщи  Praynig
Сладка Муцунка, гювеча ти изглежда вкусен! Снимай всичко, че аз като не видя снимка и не чета и за какво иде реч  Crossing Arms... а и предполагам, че салатите ти и пловодете са били велики също   chef

т.к. аз не признавам Хелоуин за БГ празник - не го и празнувам и не го отбелязвам по никакъв повод... сутринта сме на пелмени /равиоли/, но снимките по-късно  bowuu

# 391
MG18, Г-жа Нервакова, страхотни питки!!!
Di_Djina49, pure elexir, marabu, супер месца сте спретнали!
Venetta, MG18, Benita, лулу, дес, labrex, възхитена съм от тези сладкарски шедьоври. Чак ми се прииска да съм баба Яга и да имам такава къщичка и езерце Mr. Green
Женя, Цецето, Umbra, много красиво хапване и фотографии!!!
На мен ми се получиха (Party) ароматните мини-питки на marabubouquet) към една крем-супичка от праз:

# 392
Добро утро!

На отчет със снимков маТРиал петъчна вечеря и вчерашната закуска (после бяхме по горите и ядохме пак там). А днес ще правим тиквени фенери и не съм сигурна дали се включват в темата  Mr. Green Та, така: печена тиква, крем супа с тиква и индийско орехче, хляб с овесени трици и баница-бюрек с лапад (в цял ръст и в профил).

;

; и

Lulu, жестока къщичка! А на Умбра и Ilrai78 предварително благодаря за идеите за днес  Twisted Evil  Wink

# 393

неделна закуска палачинки със сладко от череши

# 394
labrex,моля за рецептата на сладкиша от тиква Hug
Гуинет,този тиквен мус е произведение на изкуството. Heart Eyes
Селма,Вени,чудесни бисквити и сладки. Heart Eyes

Сладкиша на Рени Heart Eyes

# 395
labrex, плз, давай рецептата за този сладкиш - изглежда сочен и мисля, че ще се хареса в къщи  Praynig

Benita, delicate, това е един много непретенциозен, доста икономичен и не по-малко вкусен ЯБЪЛКОВ СЛАДКИШ БЕЗ МАЗНИНА. Сочен става, да. Peace Ако си спомняте, pina  bouquet наскоро  го беше превърнала в невероятно красива торта. Crazy Имах останало парче тиква и просто го сложих вместо ябълките, а отгоре му направих много вкусната заливка от ЯБЪЛКОВ СЛАДКИШ по рецепта на Шула Модан - много нежен и сочен. Парченце от тази сутрин:

Страхотни хелоуински творения виждам! Crazy  bouquet  chef

# 396
labrex,и двата сладкиша съм ги правила Hug ще пробвам и с тиква. Crazy
Благодаря ти,мила.  bouquet

# 397
http://rosirai.multiply.com/photos/album/20#photo=8
От вчера приготовленията за днешния празник

Последна редакция: нд, 31 окт 2010, 12:19 от rosirai

# 398
Въй мале мале доста е страшно тук. Едни ръце, пръсти одрязани ако ми ги сервирате тез работи жлъчката ми ще се спука бе момичета! Joy
При мен за закуска едни пърженки от нищо нещо май така ги четох от някъде newsm78

с формички за децата

и една питка от мен, че бяхме на гости

Чудесни майсторки сте всички!!! smile3501 newsm51

# 399
Привет на всички дами,

за съботната вечер имахме:
Агнешко  със зеленчуци
Хрупкав хляб с розмарин

Мързелива ви неделя от мен  Peace , а аз се връщам назад да ви чета, че като гледам доста съм изпуснала  Laughing

# 400
Umbra, много "гадни" мумии   Wink
Лулу, страхотна къщичка   bouquet
Apr ,   много питчици имате  Crazy

От мен полу-дневен отчет, продължението довечера newsm78

бутерохлювчета за закуска

и бутеркошнички с тиква, бекон и синьо сирене

и пилеки хапки със зеленчуци

# 401
  • от точка К до точка С и обратно
Здравейте, момичета!
Вярно, че доста страшничко става днес, но пък и красиво и приказно. лулу и Umbrа са виновни най-вече за тези последствия от празничните приготовления.  Естетика, въображение, чудесно усещане за детайл, креативност - всичко това много ме впечатли, лулу. Искрени поздравления и възхищение и за невероятните снимки!  bouquet
Аз обаче реших, че днес ми липсва хелоуинско вдъхновение и засега направих само едни безобидни

кокосови бисквити

Venetta, малките ръчички на бъдещите големи кулинари са се справили отлично.   chef Поздрави за тях! Hug

Apr, viroglavka, delicate, MG18,  labrex, Umbria,  pure elixir, Цецето, Benita, много е вкусно при вас!  bouquet
Мариета, страхотен тиквеник!  chef
За момичетата, които попитах за тиквения мус, мога да кажа, че бе пълна импровизация, но ще опитам тези дни да кача рецептата.
Благодаря на всички за добрите думи Simple Smile
Хъни - Бъни, това е рецептата на Илрай 78, аз обаче предварително го варих с морков, целина и дафинов лист около час и половина, защото беше доста голям. После в йенска тенджера заедно със зеленчуците и соса от варенето още толкова. Много е вкусен - ще ви хареса.
Ох, пеп-4o, днес мислех да не готвя! Пак ми обърка плановете! ooooh!

Последна редакция: нд, 31 окт 2010, 12:43 от Гуинет

# 402
# 403
labrex, мерси за рецептата - ще я пробвам с тиква   chef

ето ги и моите пелмени от сутринта  Whistling

# 404
В 12, има друг начин да следиш темата - горе има бутонче "извести", пробвай с него.
В първия пост е написано -темата се върти достатъчно бързо ,за да се пълни с мения "запис" или емотикон, кой ли го чете

Гуинет, дай моля рецепта за бисквитите  Praynig

Последна редакция: нд, 31 окт 2010, 18:11 от AnMary

Общи условия

Активация на акаунт