FrontierVille 4

• 35 928
  • 750
  •   1
Отговори
# 540
  • София

По 50  #Crazy ooooh! !
Много беееее!

# 541

То ясно, че има къде да се види, въпроса беше риторичен  Mr. Green
Разбира се не може да мине и без бъгове - при мен на условието Have 5 Friends Babysuit си седи на 4/5

# 542
  • МАРС
Не съм играла отдавна, по някое време бях влизала и сложих едно като гробище да строя, та нещата които се пращат сега ги събрах за него, но другите са от някакви Хелоуински мисии и бих искала да знам ще се появят ли, за да мога да си довърша строежа или са били за определен период и сега ги няма?

# 543
Само като уточнение. 50 подкови се получават само веднъж. Няма никакво значение колко пъти ще се минат мисиите. Може и 100 пъти да се минат и пак ще даде само веднъж 50 подкови. Въпроса е всички мисии да са минати до 31 Януари.

П.П. Упсс ти си говорила за 50 броя животни. Много сори. Казваше ми мама да помисля върху някоя глупост най-малко 20 минути преди да я кажа, ама аз.....таковата.....пак мислих 5 минути. Embarassed

Последна редакция: сб, 08 яну 2011, 19:06 от rostan

# 544
  • в една мансарда точно под звездите ..........
Мен пък тези  продажби на животни хич не ме плашат в сравнение с материалите от новата колекция! Как ли ще ги събера  newsm78

# 545
Аз да питам за значката за мисии
Complete N repeatable missions
Значи не се броят всички мисии, така ли  Rolling Eyes

# 546
здр някой знаели как се сабират от мисия family fun collect 20 daily bonuses with your child

# 547
  • София
здр някой знаели как се сабират от мисия family fun collect 20 daily bonuses with your child

С детето трябва да обереш 20 пъти дневния бонус от сградите.

# 548
Kally May  благодатя   bouquet

# 549
  • варненка от София
Сега ми стана ясно на мен, защо днес като минах мисията с плодовете ми даде два бонуса, а то автоматично съм минала втората част.

И мен ме притеснява това с новогодишната колекция. Имам един календар и това е, нищо друго от никъде не пада...

# 550
# 551
  • варненка от София
Трябва, ама за сега нищо не се е паднало а две мисии ми висят така недовършени, заради елементи от тази колекция.

# 552
  • София
От няколко дни се опитвам да продам пътечката, но не става, само успявам да я местя. Идеи? Само да кажа, че се изпълнява цалата пpоцедуpа по пpодажбата. На въпpоса дали съм сигуpна, че пpодавам, потвъpждавам иии нищо  Confused

# 553
  • варненка от София
От няколко дни се опитвам да продам пътечката, но не става, само успявам да я местя. Идеи? Само да кажа, че се изпълнява цалата пpоцедуpа по пpодажбата. На въпpоса дали съм сигуpна, че пpодавам, потвъpждавам иии нищо  Confused

Ох, всеки втори пост е мой май, ама за днес приключвам. При мен е същото, не мога да продам, само ми пречат.

Иначе новогодишните елементи тръгнаха, вече имам 4 от тях. Минах и две от мисиите. До сега ми дава като храня животните. Успех и на вас.

# 554
Да се похваля падна ми се четвъртия елемент от новата колекция при обиране на каисиево дърво Sunglasses

Общи условия

Активация на акаунт