Първоначално си пуснах ПКК, желязо, инсулин, изследвах щитовидната жлеза. И започнах да си оправям дефицитите на витамини. Имах проблем с цикъла и пак с добавки и витамини го пооправих. Като за начало ще е добре да видиш тези изследвания и да направиш преценка как е организмът. Второто дете родих секцио. Лекарят каза след година може да се виждаме отново. Т.е. горе-долу след година и половина или две да е следващото раждане, ако има такова. Но пак зависи от индивидуалното въстановяване на матката.
И аз загубих бебето си през м .юни,тази година.Приеха ме в болница в 38 г.с. заради лоши тонове ,на следващият ден ме натовариха с окситоцин за да видят дали ще мога да родя нормално,казаха ,че нещата са добре и ме оставят за следващият ден за същинската индукция,но тя завърши със спешно Цезарово сечение и с бебе ,извадено с пулс 60...След час реанимация така и не можа да си поеме дъх😭😭😭...В 30 г.с.бях диагностицирана с коварната Холестаза на бременността, която за съжаление може да доведе до такъв кошмарен край...Ужасна трагедия...Това е най -голямата трагедия,която може да сполети една майка.Чакаш детенцето си 9 месеца,чувстваш го в себе си ,обичаш го и идва деня на раждането и вместо да стане най щастливият ден ,той се превръща в повратен ден в живота ти,в най -големият кошмар...😭😭😭 Кошмар,който остава за цял живот и който, може би ,ще бъде по -лек ,ако един ден имаме нашите бебета на дъгата❤❤❤ .Да имаме нашите ангели, но по друго време и в друго тяло🥺❤.От цялата си душа и сърце го желая на всички...
Мами ,кажете кога сте посъветвани за нова бременност след Цезарово сечение?На мен ми казаха 10 месеца след първото ,че може да почнат да се правят опити.
Прегръщам всички ви с надеждата,че един ден всяка една от нас ще си има своето бебе на дъгата❤❤❤