Забременяване след мъртво раждане

• 257 499
  • 1 649
  •   1
Отговори
# 255
bobi123 , искрено съжалявам за това, което си преживала не веднъж, а цели два пъти! newsm45 Немога да повярвам, че има толкова мъка в този свят! Радвам се обаче, че колкото и да ти е трудно, колкото болка и мъка да има в сърцето ти, гледаш напред и не се предваш! Явно си истински борбена жена! Браво на теб! Hug Относно изследванията хубаво е да си направиш генетични и имунологични. Аз след мъртвото раждане ходих при проф. Кременски на консултация, той тогава ми каза да не правя никакви изследвания и аз го послушах. Сега когато пак забременях ме накараха да направя изследвания за тромбофилия и разбира се се оказа, че имам! Сега всеки ден си бия инжекции клексан за кръворазреждане и по-доброто хранене и кръвоснабдяване на бебето. Пожелавам ти успех, бързо възстановяване и успешен 3ти опит, когато си готова з атова! Прегръщам те, мила и знай че когато имаш нужда ние сме на среща!  Hug Hug Hug

# 256
Asselina,мила аз ходих до генетиците на консултация понеже сега бях в Майчин дом с този ми случай,консултирах се не с професора,защото го нямаше а с д-р Ирена Брадинова,бяхме и с мъжа ми даже,тя каза да си пуснем генетични и аз за тромбофилии и така и направихме,аз я попитах за имунологичните,а тя каза да не бързаме за тях,първо генетичните да видим какво ще излезе и така.Сега чакаме да излезнат резултатите и към края на месеца ще се обадя да питам,понеже сме от Казанлък и ни е доста далечко и така.Искренно се надявам с генетичните да нямаме проблем,като бях на 10тия етаж,понеже аз там лежах сега д-р Кръстева каза,че според нея причината ще е на 99% ТРОМБОФИЛИИ,но........ще видим,там знае само Господ Cry

# 257
bobi123, аз като правих генетичните именно в Майчин дом след 5-6 дни ми излезнаха резултатите. Проверих си ги на сайта на Национална Генетична Лаборатория. Там си пишеш 3-те имена, рожденна дата, датата на която са ти взели кръвната проба и влизаш. Можеш да си ги провериш и да си ги разпечаташ няма смисъл да се чудиш. Simple Smile Пожелавам ти много късмет миличка и ако покаже че имаш Тромбофилия не се притеснявай. На мен сега ми го откриха в 5 месец от бременността и сега си бия кръворазреждащ препарат на хепаринова основа - Клексан ежедневно. Така ще съм до края. При следваща бременност и ти ще си биеш инжекции, ако се установи тромбофилия. Прегръщам те и ти пожелавам от сърце бързо физическо и психическо възстановяване и много позитивизъм!  Hug Hug Hug

# 258
asselina благодаря ти,мила,аз така си проверих и резултатите когато пусках за Синдрома на Даун през компа,дали ще е пак на същият сайт Wink На нас ни казаха,че ставали генетичните след 20 дена,затова си мислех,че няма да са готови,но ейсега ще видя дали ще испея да проверя,ако нещо немога да направя ще поискам помощ от теб,надявам се,че няма да е проблем Embarassed

# 259
Не се получи,и знаеш ли какво се сетих,нали те карат да отбележиш как искаш да си получиш резултатите и ни е с мъжо писахме ЛИЧНО,та затова най-вероятно няма да стане през нета,аз направо изключих,но аз така или иначе съм чакала толкова на 29.02 ще звънна да питам дали са готови и на 1.03 ще отидем да си ги вземем и да видим какво ще кажат генетиците.
Благодаря ти все пак ,че се сети да ми кажеш тоя вариант Hug

# 260
bobi123 миличка немога да си представя как се чувстваш, но се възхищавам на смелостта ти  Hug По въпроса за цикъла на мен лохиите ми бяха доста кратки защото на 9ти ден след раждането ми се наложи кюретаж и лохиите спряха за 10 дена и на 35 ден след раждането ми доиде цикъла ама после беше едно зацапване през ден през два...ходих на лекар и той каза че е хормонален дисбаланс ама въпреки това си забременях след тоя цикъл...ама за редовността на цикъла немога да кажа нищо че аз дочаках само един...ама явно може нещата да се върнат към нормалното доста бързо...Сега остава да си направя само генетичните изследвания и да видим нещата там как са...надявам се всичко да е наред, че не искам да се бода всеки ден с игли ама в името на бебче ще го правя ако се наложи...пожелавам на всички в тази тема скоро да се радват на живи и здрави бебенца  Hug

# 261
ro6li4ka ти за тромбофилии ли ще пускаш?Мила,желая ти една успешна бременност без никакви примеждия и само положителни емоции Praynig Flowers Four Leaf Clover Praynig Flowers Four Leaf Clover
Нашите за кариотипа не са още готови,пък уж беше до 20 раб.дни Cry Аз си чакам още сикъл,айде да идва вече

# 262
bobi123  за тромбофилия ще си правя изследванията ама дълбоко се съмнявам че е било това ама все пак предпочитам да проверя...дано ти излязат скоро изследванията...ще стискам палци всичко да е наред   Hug

# 263
Благодаря ти,миличка Hug дано и при теб всичко да е ок,а ти каква се съмняваш,че е била причината?

# 264
Ами то е голяма мистерия защо е станало така...Един лекар ми казва едно друг лекар друго...Но ме съмнява да е тромбофилия тъй като няма данни за хронично страдани на плода и в аутопсията пише остро настъпила асфикция,...а и аз изкарах до един ден преди термин пък и в 5 месец ходих на ФМ при един от най-добрите лекари в Пловдив и там нямаше никакви проблеми а той обстойно гледа плацентата и кръвоносните съдове...а три дни преди да почине бебето имаше сърдечен ритъм 140...Иначе и плацентата има пръст в цялата работа защото имах и много малко околоплодни води..и една лекарка предположи че е била притисната пъпната връв или усукана и при раждането се е развила, защото при раждането не забелязаха нищо такова...Ама няма как да се знае със сигурност какво се е случило и затова гледам да си изследвам каквото мога за да знам ако има проблем да го решаваме на време...Дано да се окаже че на всички ни няма нищо и скоро всички да си имаме здрави бебчета  Hug Hug Hug

# 265
Здравейте всички момичета!Не съм писала досега.Досега не съм си и представяла,че ще пиша по тази тема,но.....На 26.02.12г и аз родих мъртвото си момиченце в 33г.с.Всичко беше наред до 23.02.когато отидох на преглед и докторката ми каза,че бебето няма сърдечна дейност...аз вечерта преди прегледа я усещах да рита.Прати ме в МД където трябваше да ми предизвикат раждане."Предизвикването"на раждане продължи 3 дни и вечерта на 26.02 родих мъртвото си момиченце.Минаха вече 2 седмици,но не мога да спра да плача.Толкова много я исках и я чаках и сега тази мъка направо ме убива.За пръв път го споделям тук с вас защото само който го е преживял може да ме разбере,не да ме успокоява с думите,че ще имам друго дете или ''случва се''или ''млада си ще имате други деца"все едно че едното може да замени другото само ме ядосват.Затова реших и аз тук да си излея мъката пред хора които могат да ме разберат.И сега ме е страх дори да си помисля да забременея пак.Само мисълта,че може пак да преживея този ад ме ужасява,ако и следващия път се случи същото...Завиждам на смелостта на всички ви,да забременеете отново.Аз се страхувам да го направя пак,а толкова искам детенце!     

# 266
Анелия, още е рано да забременяваш... Но, и това ще стане...  Hug Praynig
Съжалявам, за това което ти /ви/ се е случило....
Имаш много път да извървиш, много чувства да почувстваш и много сълзи да изплачеш....
Аз лично още не мога да го преодолея, а минаха 8 месеца почти...
В сряда ще видя за 1ви път психолог, защото усещам, че случилото се много лошо влияе на живота ми в момента.. Днес, когато си вземах среща, казах на мъжа ми, че е ако бях послушала сестрите и докторите още тогава и бях видяла психолог, може би днес нямаше да се чувствам така....
Кураж и пиши и тук и в *днес ми е мъчно, защото* ще намериш само момичета, които знаят какво преживяваш...  Hug

# 267
ane_lia мила разбирам точно как се чувстваш в момента...Наистина има още много път да извървиш и много мисли да ти минат през главата особено докато се изясни какво точно се е случило и каква е причината...за мен това беше най-трудното време да чакам за някакви отговори...но трябва да знаеш че всичко с времето ще става по лесно и живота малко по цветен...При мен беше обратното няколко дена след като се случи всичко и осъзнах реално какво е станало разбрах че само една нова бременност може да ми помогне да продължа напред и да си осмисля живота по някакъв начин...въпреки страха и притесненията както се вижда от лентичката ми сега пак съм бременна и реално забременях два месеца след като родих въпреки приказките на докторите да чакам половин година аз реших че съм готова и се чувствам добре и го искам...ти сама ще усетиш за себе си когато желанието за дете стане по голямо от страха...Сега е много важно да правиш каквото чувстваш че ти е по силите...ако ти се плаче плачи ако ти се говори говори...тук винаги ще има кой да те изслуша и да ти отговори с разбиране.... Hug Hug Hug

# 268
...Завиждам на смелостта на всички ви,да забременеете отново.Аз се страхувам да го направя пак,а толкова искам детенце!     

Съжалявам за загубата ти мила - миналата година в 32 г.с загубих близначките си по същия начин ... те просто спряха да дишат, но за това до ден днешен ще обвинявам лекарите ... защото можеше сега да съм с тях. Ще имаш много въпроси, но с малко отговори ... Рано е още за много неща ... поплачи си, излей мъката за да се почувстваш готова един ден да продължиш напред. Живота понякога наистина е несправедлив, но когато човек желае нещо истински, той трябва да е готов да го постигне с цената на всичко. Както виждаш аз също отново съм бременна ... натрапчиви мисли винаги ще има, но гледам да са повече положителни!

Пожелавам ти бързо възстановяване и скро отново да си в редиците ни  Praynig Hug

# 269
ro6li4ka при кой лекар в Пловдив ходиш,и аз сега ходих там затова ми е интересно кой е newsm78 Интересно защо на мен ми пуснаха само хистология,а не му правиха аутопсия,аз исках даже генетичен анализ,но.......няма,да ти кажа честно аз си мисля,че въобще не ни ги изследват а си пишат заучени фрази,типични за седмиците newsm48. Успех  Praynig Praynig Praynig
ane_lia,миличка,какво да ти кажа и аз незнам,сигурна съм,че думите не биха те успокоили по никакъв начин,но искам да ти кажа,че те РАЗБИРАМ ИЗЦЯЛО,затова нямам думи да опиша колко много съжелявам,че си изпитала същия този ад,който и аз на 07.02 в МД.Прегръщам те силно,вярвам,че ще успееш,защото ние сме устроени колкото и да ни боли да продължаваме напред.Болката е огромна и никой неможе с магическа пръчка да я премахне,тя просто отбледнява,но никога не се забравя,все пак сме майки и това бебче е било част от нас,нашата плът,нашата кръв txtloves Продължи напред колкото и да те боли,вярвай в доброто и то ще се случи,сигурна съм,миличка HugОх,как искам да те прегърна силно  smile3525
Пиши когато и каквото ти тежи,ние сме на линия newsm10 Не се затваряй в себе си,мисли за нова бременност когато го усетиш вътрешно,че си готова и спокойна,макар,че няма как да е така на 100%

Общи условия

Активация на акаунт