Сърчицата мънички туптят, а АПРИЛските коремчета растат!

• 24 505
  • 723
  •   1
Отговори
# 150
  • Червено знаме 11:)
Откъде ви дадоха това ИД и парпла за сайта за проверка на БХСто?И аз бях на 25,10,но никой не ми каза как мога да проверя онлайн newsm78

# 151
ФМ при д-р Корсемов ми излезе 70лв с диск но те мисля че винаги дават диск не е нужно допълнително да си искаш и да доплащаш.

# 152
ФМ при д-р Корсемов ми излезе 70лв с диск но те мисля че винаги дават диск не е нужно допълнително да си искаш и да доплащаш.

Супер! Много ти благодаря за инфото!

# 153
Аз на 26-ти бях на БХС. Доцентката каза, че чакали да се съберат 40 проби и тогава ги изпращали. Та като ходих на 26-ти тя каза-вчера ги получихме предните резултати (демек от 26 започват да събират новите 40 бройки). Но се надявам, че до края на седмицата ще са готови Simple Smile

# 154
  • Варна
Откъде ви дадоха това ИД и парпла за сайта за проверка на БХСто?И аз бях на 25,10,но никой не ми каза как мога да проверя онлайн newsm78
Не ти трябва ИД и парола, малко по надолу в сайта може да си въведеш трите имена, дата на раждане и дата на изследването и излизат резултатите.

# 155
 Hug  Hug  Hug
Днеска гледкахме бебче,много се крие са секунда си разтвори крачката и гинеколога каза,но не на100,че ще съм мъжка майка Simple Smile Само да е живо и здраво,ако е момченце ще има и 3то,ако е момиченце може би ще се поспрем  Grinning Плацентата си е пак така ниско разлопожена,но каза да не го мисля толкова щом се чувствам добре,дори каза да спрем половата диета,но да го даваме много лежерно  Mr. Green разсмя ни.
Направихме и няколко покупки за новото ни жилище и съм много щастлива от днешния ден.
Отивам да ви изчета оле 10 страници какво ме чака  Party

# 156
Здравейте момичета! Да споделя моя опит д-р Максим Яков - мисля, че за него това бяха най-бързо спечелените 65 лева  Thinking Прегледа ми на 4D продължи не повече от 10 минути, през които той мълча, а аз го подпитвах само. Естествено той ми отговаряше с "да" или "не". Добре, че накрая ми направи едно резюме на целия преглед, та не се наложи да си задавам всичките въпроси наведнъж  Grinning Като цяло съм доволна, най-вече от факта, че бебчо е добре, но да се надяваме, че човека си разбира от работата и знае какво вижда и мери докато си мълчи Simple Smile За тези, които ще ходят при него - предварително кажете, ако искате запис на диск. Преди да седне да ме преглежда, той извади един диск и се чудеше дали е празен или не и аз реших, че ще записва върху него. Но не! А и според него сега (в 16 г.с.) бебето било грозничко и нямало смисъл от запис. Към 24 г.с. било по-добре да се направи записа, че тогава приличало вече на себе си Simple Smile Малко дълго стана, но дано е от полза на някого.

# 157
  • Бургас/Пз
Веси, много се радвам, че всичко с бебчо е наред, пък каквото такова!  Hug
Въпреки всичко ти продължавай да се пазиш, доколкото ти е възможно. Знам, че не е от най-възможните неща, но все пак.  Naughty

Аз искам да попитам и другите момичета с малки дечица, как се справяте с носенето. Моят калпазанин вече е 15кг и ми е все по-трудно и ми тежи, въпреки че още нямам корем и не ми пречи. Всяко едно вдигане за обличане, събличане, ходене до тоалетна, къпане и т.н ми идват в повече. А пък да не говорим на улицата , ако реши, че иска да го нося. Случва се рядко, но въпреки това се случва! До преди две седмици изобщо не се замислях и го носех без проблеми, но сега усещам , че по-късно не се чувствам комфортно!

# 158
Ника 81, аз изследванията си ги правих в терапията и от там ми казаха че трябва в понеделник трябва да отида да си ги взема. Христи, аз проверих преди малко, резултатите ми вече са публикувани на сайта на НГЛ. Може да провериш ако искаш.

# 159
  • Пловдив
ani_d - това ми е проблем и на мен от известно време, след като го понося или вдигам през деня и вечер понякога имам едни дърпания и дискомфорт в областта на корема, ама просто няма как, че бабата вече не може да идва да помага и сме окончателно сами през седмицата (няма как, така че пия но-шпато и се надявам да не си докарам някоя беля, а иначе за вдигане навън- тръшка се и го водя за ръка до количката и си решавам проблема)
Сосми- ти да не реши че не си ни липсвала , няма такова нещо  Naughty
sweety_g  - и аз май бях в подобна ситуация с първото ФМ при Даскалов, но поне освен мълчанието нямаше неприятни изказвания  Sick

# 160
Колко пари струва горе-долу ФМ,че чета различни цени,аз знам от една приятелка,която е бременна,че е 25 лв.Това възможно ли е newsm78

# 161
 smile3556   nadeto25 аз поне си мисля че не е възможно.Доколкото аз имам наблюдения цените в София варират някъде между 70 и 100лв

# 162
Да се включа и аз най-накрая. Днешният преглед мина добре, бебето е добре - отговаря на 17-та седмица, а другата седмица ще ми правят БХС - втори. Малко ми е чудно при условие, че при първия резултатите бяха отлични, а за ФМ ми каза чак след 22-рата седмица. Спря ми Дуфастона  newsm44 , но ми изписа да пия Но-шпа заедно с Папаверина, понеже споделих за болките ниско долу и за зацапването миналата седмица. Като цяло ми каза да си лежа.
Някой беше писал за пъпки - мен направо ме влудяват. Излизат ми някакви гадни малки пъпчици по гърба, където никога не съм имала, а за космите дори не ми се говори. Ако продължавам така до края ще приличам повече на маймуна, отколкото на човек.
Лека вечер от мен.

# 163
Във Варна Първата ФМ струва 60 лв., а втората 45 лв.

# 164
ani_d delilah_qk,и ние сме така. Мама и пак мама,но да са живи и здрави,не можем да пренебрегнем вече родените.
рори_,аз днес бях на 4Д и моя гинеколог не ми взе нищо

Общи условия

Активация на акаунт