Сърчицата мънички туптят, а АПРИЛските коремчета растат!

• 24 513
  • 723
  •   1
Отговори
# 165
Здравейте майчета!
Вчера гледах много сладко филмче за 4 бебета в Япония, САЩ, Монголия и Намибия. Ето трейлъра:
http://www.youtube.com/watch?v=NBCNgnaFVI8&feature=related филмът го има в замунда
Чудесно е, че ще има среща, много се надявам да дойда и аз, но в събота трябва да ходим на детски рожден ден, а все още не знам от колко часа. Като разбера ще пиша в другата тема.
ani_d, аз моя младеж почти не го вдигам, ако забравя и го вдигна веднага почва да ме боли коремът.
Петя, стискам палци ембриончетата да са се хванали и да станат чудесни бебета.
Хубава вечер и много ритничета да почуствате!

# 166
Здравейте, момичета.
Да ви се похваля : днес ни се видяха СИНИТЕ гащи.
Така че Мони да слага щъркелчето - с термин 23 април.

А за тез момци моми ще има ли?!

# 167
Дано да има,че много мъжаги се заформиха! Wink Аз чак след две седмици ще кажа  Grinning

# 168
Здравейте мами,
честито на новите сини гащи!  newsm44 За моми не се притеснявайте - ще си търсим в майска или юнска тема smile3508 Аз още не знам пола на бебо, но моето вътрешно усещане е, че ще е момче.....а ми се иска момиче, но ще го разбера след месец....чак тогава ми е следващият ултрасаунд.
Момичета искам да ви попитам за нещо, което прочетох в моята книжка - Бременноста по седмици. Там са написали, че от 15 седмица трябва да спрем да спим по гръб и да започнем да спим настрана, защото когато се спи по гръб се притиска една вена и една важна аорта от матката. Чували ли се сте нещо повече или дискутирали ли сте го с вашият доктор. Аз утре съм на преглед и ще го попитам, но исках да чуя и вашето мнение.
Благодаря за тортата  261uu и за линка към предаването на Гала. При мен се зарежда много бавно, но сега имам време и си чакам най-послушно. Предаването е интересно и полезно! А и доктора е сладур. Сега разбирам защо мамите ходят при него  newsm53. В кръга на шегата разбира се:) Не са ме гледали на 4Д и е супер интересно!!! Ако някой е ходил на 4Д ще е хубаво да сподели.
Приятна вечер ви желая!

Последна редакция: ср, 27 окт 2010, 20:26 от tutti frutti

# 169
Аз знам отпреди, че е хубаво да се спи наляво. Като лежах за задържане ми го казаха

# 170
Здравейте,аз днес водих Ивон на лекар...Доки каза,че това е вирус и има много болнички от него сега...Вируса представлява болки в корема,гадене,главоболие,втрисане,кашлица,запушен нос,болки в ушите....Всички тези симптоми ги има и Ивон и днес направо се побъркахме,през 15 минути повръща,само спи,плаче,защото много я боли ухото,корема също....Направо ми изпи силите CryА и ми е много болно да я гледам така SadДано поне не зарази Бела,а и мен де....
Пазете се много,много Hug
На всички други болнички дечица-бързо оздравяване  Praynig   bouquet  Hug
Честито на мамите узнали пола на бебенцата си!   bouquet
Не знам само къде ще си търсим моми за тез момчета....Ама да знаете,че аз съм си харесала момиченцето на Мечтателка,онази вечер съм ги сънувала,та си я преплюваме от сега Mr. Green
Много се радвам,че ще се срещнете момичета,да се снимате и после да качите снимки да ви видим Heart Eyes
Оооо,аз вече доста ясно си усещам бебо,усещам си потупвания отвътре,най-вече вечер,когато легна по гръб,тогава го усещам много.
Веси,ще ти слагам сините гащи на първа страничка,пък после,ако се наложи-ще ги
сменяме Laughing
ani_d ,Бела е по-едричка,14 килограма е,налага ми се да я вдигам често,но гледам да избягвам да я нося....Тежи ми много,много се пазя да не ми ритне корема,а тя и без друго,дори и да сме седнали се катери по мен като маймунка да ме гушка и целува,та ми смачква корема....Обяснявам й,ама колко ме разбира....Но като я вдигам нея,или пък Ивон после ме понаболява корема малко...А пък Бела напоследък само мен ме търси,не иска да стои при бабите,все при мен иска,когато не съм при нея такива крокодилски сълзи рони,че ми става мнооого кофти Confused

# 171
Ей,мацки,днес сте изписали три страници.А аз цял ден обикалям София.До работата,до банката,да сменям карта,до УНГ лекаря,до Кауфланд(наистина няма от възглавниците за кърмачки,пфууу,но пък купихме ботушки за мен и детето Mr. Green).
Да ви кажа за моето ухо,което два месеца не мога да излекувам,въпреки 3те вида капки,антибиотика,алоето,клеевата тинктура,компреса с извара и какво ли още не.Та след вчерашния преглед в МВР болница направо бях отчаяна.Първо каза серозен отит,после след,направената тимпанограма и аудиометрия видя  изследванията и заяви "влизам в операция",без да каже колко ще продължи горе долу и т.н.Обкалям града час и половина,връщам се и той ми отсича-"нищо ти няма,продължавай с капките и някакви болкоуспокоителни". ShockedТова го казва виден УНГ хирург.Е не си замълчах,все пак и аз работя в болница.Като не знаеш какво ми е не казвай нищо!Прати ме при друг специалист!Не може 2м да капя капки и пак да ми кажат да продължа със същото!А в крайна сметка болкоуспокоителните не лекуват проблема,а самата болка и то за кратко,докато им трае действието!
Днес ходих при друг лекар(много известни личности са му пациенти)-Др.Фурнаджиев.Той освен УНГ е и отоневролог.Сне анамнезата и докато говорех ме прекасна с думите:"Ти си медицински работник нали?!".Разкре ме веднага  Grinning Направи отново аудиометрия и тимпанограма,прегледа ме с микроскоп.И какво се оказа,че нямам серозен отит и никакъв друг вид отит.Имам възпаление на тригеминуса(троичния нерв,инервиращ и ухото).Даде ми рецепта за  направата на  капки за нос(забележете,но е логично),защото медикамента няма как да стигне до нерва ,освен през евстахиевата тръба(тя свързва носната и ушната кухина).Каза ми да дъвча дъвка от същата страна  и в никакъв случай да не раздувам ухото през устата и носа(нещо ,което задължително ми бяха казали да правя другите СПЕЦИАЛИСТИ).И за завършек не ми взе никакви пари,защото съм бременна и колега!
Да съм знаела щях да го посетя още в началото,да си спестя болките и страданията цели два месеца и да не бях пила антибиотика да си тровя бебето!
Е излях си мъката,но ви сте сродни души,надявам се да ме разберете   bouquet

Последна редакция: ср, 27 окт 2010, 21:11 от petia47

# 172
Здравейте, мами! Сега гледах видеото на Гала. Интересно е, но се наплаших с всичките тези аномалии и прееклампсията. Особено като каза лекаря, че за няколко дни може да се стигне до фатален изход  Cry
Но ще мислим позитивно и ще мерим кръвното Simple Smile
Иначе съм добре, вече съм 4кг нагоре. Почти е в нормата, така че съм доволна.
Хубава вечер от мен.

# 173
Лелелелелел sweet_monii направо ме уби,15 мин не мога дъх да си поема-така искрено ме разсмя и развесели,ако ми кажеш и какво си сънувала  Hug  Целувкииииии

# 174
Лелелелелел sweet_monii направо ме уби,15 мин не мога дъх да си поема-така искрено ме разсмя и развесели,ако ми кажеш и какво си сънувала  Hug  Целувкииииии

LaughingАми сънувах,че вече всички сме родили,помня,че разглеждах някакви снимки на бебоците,но другите не си ги спомням,а помня,че ти имаше момиченце,което се казваше Ема и беше русо,синеоко и ние си го преплюхме за снаха,ама после ти ми каза,че вече е заета...Та побързах от сега да си я преплюя Laughing Laughing Laughing
Толкова много сте ми в ума,че вече трети сън свързан с вас сънувам...Първо беше Мореин(дано съм го написала правилно),че ни идва на гости,после сънувах,че една от нас е родила бебе 750 грама и то сега Rolling EyesА сега пък сънувах бебето на Мечтателка LaughingЛуда работа Mr. Green

# 175
  • Пловдив
леле, искам и аз такива хубави сънища  Party
Абе на мен ли ми се струва или пловдивското присъствие не е от най-редовното- момичета, я който не се е отчитал скоро да се разпише  Naughty
пък за пловдивска среща не смея да повдигам въпроса, че с това време и тоя малкия щурчо хич незнам, още се чудя как ще се замъкна на ЛЛЛ срещата в събота с него, пък за друга организация хич не се виждам  ooooh! - браво наорганизиралите се за среща мами, весело да си изкарате, раднищете и за останалите бременските теми  Whistling
Maminka66  - честити ви сини гащета   bouquet

# 176
Влизам да се похваля.ЧХГто на сестра ми се е увоило(от 29 на 57)!!!!!!Във вторник е другия тест.Ох не смея много да се радвам,но умиииирам от радост!!!!! Ииии продължавам с палците! Praynig

# 177
tutti frutti,за първи път го чувам това със спането,ако беше повдигнала въпроса по рано днес щях да дам отговор. Все пак момичетата,който са скоро на преглед могат да попитат  Hug
Мони,скорошно оздравяване на Ивон,дано скоро и мине и вие с Бела не се заразите  Hug май наистина много сме ти влезнали под кожата Simple Smile
Петя,дано вече този доктор ти помогне  Hug и ние сме с нея  Praynig  Hug

# 178
  • Пловдив
Петя, стискаме палци и ние със теб, това са чудесни новини!!!
И аз за спането не го бях чувала - дано не забравя да попитам, мисля да ходя другата седмица , дано се сетя в кабинета ,а не както напоследък като си изляза  ooooh!

# 179
Добро утро!

Снощи бяхме на много вълнуващ преглед заедно с тати. Нашия щурак заемаше най-различни пози. Прегледа продължи цял час, понеже позирахме и беше трудно да ни снемат мерките  Laughing Доки каза, че според нея си имаме мъж на 200%. Таткото попита сигурно ли е, а тя като отговор му даде снимков материал  Mr. Green За сега всичко ни е наред, даже вървим малко по-едрички, така че раждането със сигурност ще е преди термин, поне от видяното до сега. Малкия човек много е пораснал, а ние сме на 7-мото небе, че го видяхме.

tutti frutti, за спането на ляво и аз бях чела, че е препоръчително. Пишеше го тук във форума, доста момичета бяха споделили, че именно техните доктори са им обяснили за това. До колкото си спомням така кръвоснабдяването е най-добро и бъбреците работят без да се натоварват. Аз обаче се усещам, че спя и по гръб  Whistling
Петя, много хубави новини за сестра ти. Дано ушето спре да те наболява възможно най-скоро. Доста се изтормози  Hug
Мони,скорошно оздравяване на Ивон  Hug Нашия татко май хвана същия вирус и сега е разтревожен за нас. Ние сме си добре, но ми е криво да го гледам така бледичък  Tired

А аз продължавам още 20 дни със Магнерот 3х1, въпреки че нямам болки, но това е предписанието на доки.

Хубав ден   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт