Раждане в АГ"Света София"(бившата Тина Киркова) - 4 част

• 101 319
  • 1 786
  •   1
Отговори
# 1 650
Според моя док ресекциото се води по мед причини,но....каза ни,че накрая може да си платим и 1400 за по желание всичко зависи от...незнайно от кой
450 е абонамента/пакета за проследяване при определен лекар/независимо кой е!И според мен е супер решение.Аз търча на 100 места и накрая не се знае как и дали ще ми бъдат издадени всичко документи за раждане...абе по-добре с абонамент.

# 1 651
Здравейте,

Момичета, имате ли информация за раждане с избор на акушерка в ТК? Видях че има такава опция с цена 300 лв, но все пак има ли минали с такъв избор или поне кандидат-родилки?

# 1 652
gundie радост да видя тази лентичка! Успех ти желая! Hug
Hug Hug Hug HugМнооогооо благодаря!

# 1 653
  • Sofia
Еее, gundie, честито! Лека и успешна бременност!  Simple Smile

# 1 654
Еее, gundie, честито! Лека и успешна бременност!  Simple Smile
Hug HugБлагодарско!!!!!

# 1 655
Здравейте момичета имам въпрос за мамите раждали наскоро в ТК какви чехли искат?Благодаря предварително Simple Smile

# 1 656
Преди няколко страници коментирахме, че джапанките са задължителни, защото едва ли с чехли ще ти е комфортно да се къпеш, да си вземеш душ след клизмата и т.н. Аз си носех джапанки и отделно чехли, защото беше зима.  Peace

# 1 657
Дъгичка благодаря за бързия отговор Simple Smile сега ще сложа и едни джапанки и сам готова Simple Smile

# 1 658
Преди няколко страници коментирахме, че джапанките са задължителни, защото едва ли с чехли ще ти е комфортно да се къпеш, да си вземеш душ след клизмата и т.н. Аз си носех джапанки и отделно чехли, защото беше зима.  Peace
Да си вземеш душ след клизмата?? Хмм дори не съм се сетила за това....
Кажете ми, моля ви 450 лв ли е пакета за проследяване на бременност и вярно ли е, че се плаща на етапи????

# 1 659
Да, аз го платих на два пъти. Включва ти прегледите и стандартните изследвания.
Допълнително се заплащат: ФМ + кръв за биоскрининг 80 лв  в 11-13 гс
Само ФМ 60 лв около 20-та седмица май беше
Запис на тонове - 20 лв всеки път
Тест за алергия към упойки - 50 лв

# 1 660
Здравейте

Аз съм мама с термин чак август, но ми се иска да се ориентирам къде да следя бременността си. На този етап съм се спряла на Тина Киркова, с оглед че бървото ми раждане беше в Шейново и имам доста забележки. Можете ли да ми препоръчате лекар за следеното и при който евентуално мога нормално раждане да мина?
Всъщност ходя на гинеколог до момента но на платен прием при шефа, доц. Рачев и съм много доволна, но не мога да си го позволя за редовни приеми.

# 1 661
За тонове допълнително ли се плаща, в Шейново се включваше.

# 1 662
Да, аз го платих на два пъти. Включва ти прегледите и стандартните изследвания.
Допълнително се заплащат: ФМ + кръв за биоскрининг 80 лв  в 11-13 гс
Само ФМ 60 лв около 20-та седмица май беше
Запис на тонове - 20 лв всеки пъТест за алергия към упойки - 50 лв
Много ти благодаря- малко са прекалили със записите на тонове- чак пък 20 лв, че мен накрая ме караха да ходя всеки ден Shocked Но др. цени без последните 50 лв(не разбирам какъв тест за алергии, но вероятно ще вляза в час) та всичко др. знам, че струва толкова- така че явно не са им прекалени цените, а само две фетални ли правят,че четох, че вече правят 3- последния към 28 седмица?

# 1 663
Ами и аз не знаех. И никой не ме е карал да го правя. Прочетох го  в отчетната на месеца. Вчера питах доки, каза, че е хубаво да се направи. На регистратурата ми казаха, че е 50 лв, и другия вторник ще го пускам, че мойто секцио вече наближава.
Аз съм при Ралица Василева. Ако изчакаш да родя, ще има и други отзиви. Засега съм много доволна.
Направи ми впечатление като ходя на консултация, че картоните на браменните са сортирани според доктора, който води ЖК. Горе-долу по равно са като брой на всички. Това ме навежда на мисълта, че няма някой от тях с фрапиращо по-добри отзиви.

# 1 664
Здравейте,
може ли да споределите какви са ви впечатленията от неонатологията и грижите за бебешоците в ТК?

Общи условия

Активация на акаунт