Раждане в АГ"Света София"(бившата Тина Киркова) - 4 част

• 101 315
  • 1 786
  •   1
Отговори
# 1 665
Аз като раждах си бях платила за абонамент,но тонове не съм плащала допълнително.Дори с абонамент ли те карат да плащаш?Егати.
Misence /jenny/ аз се записах при Р.Василева в кабинета и на Бачо Киро.Четох в ценоразписа им,че тоновете са 10лв.Дори в частните клиники не са повече от 15лв.В ТК са се надскочили newsm78

# 1 666
Да, и за видях, че в частната клиника, където тя работи, са 10 лв. И мястото ми е много по-удобно, когато се придвижвам сама с градски транспорт... То мойто не остана вече, другата седмица няма да ми правят запис, защото тоновете са все хубави, плацентата ми е все още на 2-ра степен. Само ехографа ми остава за другата седмица.

Интересно ми е, като те приемат да раждаш, в предродилна не включват ли пак тонове? И как стои въпроса със заплащането там?

Първото дете го родих в Сливен. Там ми следяха бременността по здравна каса в поликлиниката, ходех в Родилното на Окръжната болница за запис на тоновете. Никой за нищо не ми е поискал една стотинка.

Варненки, като ги чета, си купуват и конците, и марлите и всичко. Е това вече не го разбирам!

# 1 667
Misence /jenny/ , през цялото време докато раждаш ти следят тоновете- не се плаща нищо там.

# 1 668
Здравейте пак Simple Smile Аз с моите въпроси този тест за алергии задължително ли е да го има ?

# 1 669
  • Русе/София
Здравейте пак Simple Smile Аз с моите въпроси този тест за алергии задължително ли е да го има ?
Задължително.

# 1 670
  • Sofia
Задължително за секциото явно, не за всички. Wink

# 1 671
  • София
идвам да се похваля, че нашето Великденско чудо ни изненада като подарък за третия ден на Коледа Heart Eyes плановото ни секцио за 5.1 се случи по спешност на 27.12. важното е че под вещите ръце на др Ковачева и екипа и всичко мина добре Peace вече сме си в къщи / от 31.12/ и нямам дори грам болка от операцията, а само огромно щастие сгушено в прегръдките ми Heart Eyes благодаря на целия екип от все сърце Hug Hug Hug
Dilqnski при мен също се наложи ресекцио и цената си беше 900лв. все пак не е по - желание Peace
gundie поздравления и от мен Hug лека, безпроблемна и вълшебна до термин Praynig
Pipilota324 с мен в реанимация лежеше една мацка с избор на акушерка. акушерката беше супер внимателна и много я обгрижваше. тя е искала максимално естествено раждане и все пак се е стигнало до секцио ... и все пак каза друго си е да има някой до теб в този момент Peace
babyto87 за чехлите нямат претенции Peace и аз се чудех, но видях момичета и с джапанки и с пухки Peace да стават за в баня Peace теста за алергии го искат - да Peace когато го пусках с мен имаше едно момиче за нормално раждане все пак и тя може да поиска анестезия, а и да не дава Господ, но може и до секцио да се стигне, никога не се знае Rolling Eyes

# 1 672
atadar, Честито! Да сте живи и здрави с бебешо!

Може ли да споделите ангажимента на избрания екип към бебето и майката докога продължи - изчерпва се със самото раждане или продължава през целия престой в болницата?

Имам и още един въпрос: ако се наложи използването на някаква упойка тя доплаща ли се?

А в какви стаи бяхте ... че доколкото видях този VIP, няма нищо VIP в него ...

# 1 673
atadar, Честито и от мен- много здраве и много малко рев и никакви колики Wink И благодаря за пожеланията Hug

# 1 674
Адатарче честито  bouquet
Тест за алергия моя док ми искаше предния път.Сега не знам дали пак ще се наложи newsm78
ресекцио и аз ще съм така.При мен обаче ще са минали 3г и 6м от предното.Не знам дали се води медицинско newsm78
ангажимента на док ако ти е следил цялата бременност и е изродил бебето не виждам защо да не идва да те вижда и в следродилния престой.Проверява шевовете и сменя превръзките.Моя док дойде само в реанимацията понеже замина на следващия ден,но сега ми каза,че ще е плътно до мен Praynig
тонове в предродилна не се плащат.Или поне не би трябвало.Азникога не съм плащала за запис,но сега с тези нови цени-ще видим де

# 1 675
atadar, честита принцеса!  Flutter

Ще ми бъде интересно как стоят нещата с второто секцио. Сега Мира като спомена, не съм се и замисляла, дали като мине повече време след първото, второ може и да не е по мед. причини.  Confused

# 1 676
  • София
Дъгичка, едно секцио само по себе си не е причина за ресекцио. Зависи колко време е минало, защо е правено секцио.. от много неща зависи. Както например седалищно предлежание или многоплодна бременност не са показания за секцио. Нищо, че в 98% от случаите се прави Wink

imortisha, ти как си представяше ВИП-а? newsm78

Хора, как ще се плащат тонове в предродилна.. ooooh!
Постъпите ли в болницата нищо не плащате. В патология, в предродилна... че минавате и на УЗИ преди раждането. Има в родилна ултразвук. Представям си да ме бяха карали да плащам Crazy

Раждането и всичко около него, което не е вип услуга е безплатно. Вип услугите са обявени на сайта на болницата.

# 1 677
  • Sofia
Ваче, аз ще ти кажа за вип-а. Не съм виждала стаите в ТК, но докито ми каза, че е безпредметно, ако си в онези с по 2 легла, защото, така и така ползвате санитарен възел с още една стая и става 2+2 по колкото се пада и в нормалните стаи Mr. Green.
И ми каза, да забравя за перденцата, хладилника и др.глезотии напр. от вип-а в Шейново, ако не е така, казвай, ама самата тя ми съобщи най-доволно, че са гола-вода. Аз само, заради нея ще съм в ТК и като я разпитвам, поне малко нещо хубаво да ми каже за условията там, да ме убеди дет' се вика  Mr. Green, тя всеки пък е супер брутална - вика - амии, какви си ги представяш, глупости  Laughing

п.с. добре, че дойде тук, не ми остава време да се пласирам за отчетната Grinning

# 1 678
уф, Vache, и аз така си мислех, което е поредното безумие, защото пък всички знаем колко са малко лекарите, за които първо секцио не е индикация за второ и се навиват на естествено раждане, но пък когато трябва да се вземат повечко парици, системата го е измислила - изведнъж няма зависимост м/у първо и второ секцио.   ooooh!

# 1 679
Моя док ми каза още в началото,че пак ще съм секцио newsm78 Аз и не искам да раждам нормално-всеки има право на избор.
Сега ми е странно,че секциото с избор на лекар е 1400лв като в сумат ане влиза стаята-ако е ВИП така наречение ooooh! Предния път си беше 1100 и си влизаше и стаята.Водеше се пакет някакъв.Но колкото искат толкова ще плащаме.

Общи условия

Активация на акаунт