Аз още съм много неориентирана по отношение на болници и лекари - за първи път ми е и много се притеснявам
Лекарката, която ми води бременността от самото начало е д-р И.С.Мадолева. Тя е в един частен медицински център в Малдост 4, но иначе изражда на хонорар към Тина Киркова. Аз съм доволна от нея, имам и доверие и вероятно при нея ще раждам. Но можете ли да ми обясните какво означава, когато лекар работи на хонорар към някоя болница:
- ако избера него, той от същата болница ли си избира екип
- ще ми обърнат ли внимание като на другите родилки
- бебето ми ще получи ли същите грижи като на другите
- някакви други особености,ако има
И още нещо - аз съм с допълнително здравно осигуряване, което ми поема разходите. Това как се отразява при лекаря, който е на хонорар към болницата? Фонда на болницата ли плаща или на лекаря?
Много ми е важна тази информация, от нея зависи дали ще избера д-р Мадолева и Тина Киркова за разждането, затова ще съм ви страшно благодарна, ако отговорите на въпросите ми.

А, и ако някой има отзиви за д-р Мадолева, ще се радвам да сподели.

Предварително благодаря!

Твоята лекарка за първи път я чувам. Потърси мнения из форума за нея.
Да не говорим, че имам уговорка за раждане с нея....
А да си крещят лекари, акушери, санитари и т.н е недопустимо. Силно се надявам при мен да са спокойни. И все си повтарям, че аз и бебка сме най-важни - всичко друго трябва да се игнорира.
Само Григорова всяваше паника като гледаше лошо и ходила да подканя моя док да ме почва.И като казах моя док се сетих,че го видях ак в операционната.Такава ли е практиката?Да пийнат кафе,да се настроят и успокоят преди да вадят бебето
Стискайте ми палци!
Аз самата разбрах докато лежах за тонове и ми вливаха системите.А каксе вливат 5 банки за 30 минути да не ви разправям
Първата нощ ходих, че ми тръгнаха води, но ме върнаха, че се бях изкъпала и нямах следи - гледаха ме на видеозон; на следващия ден ме вкараха в болницата уж да ми назначават секцио, че бебето беше голямо и тогава ми се лиснаха водите на пода в патологията им и хайде към предродилна, доколкото помня пак ме гледаха и на ехографа...