Тазът си е тесен (това е една най- предпоставките за секцио, к. не се променя при др. бременност), а бебето живот и здраве се чака пак над 3.500 кг...
Мене само ме е страх да не тръгне да излиза по-рано, че каката се роди 2 седмици преди термин 3.750 кг (абсолютно доносена; грешка в термина също нямам, че бях с лечение на стерилитет и си знам точната дата на забременяване
) и да не се повтори сценарият от миналия път с раждането буквално и по двата начина... Живот и здраве ще се виждам с доктора, при к. ще раждам, следващата седмица (моят отдавна вече не изражда). И аз си мисля, че все ще се засечем с тебе или някое др. от момичетата - било в реанимация, било по стаите...
Тазът си е тесен (това е една най- предпоставките за секцио, к. не се променя при др. бременност), а бебето живот и здраве се чака пак над 3.500 кг...

Единственият начин главата на бебето да мине през костите на малкия таз беше форцепс или секцио... При повторна бременност костите на таза не се разширяват повече, шанс има само, ако бебето е по-малко...
Което е меко казано безумие за мен. 
Препоръчани теми