Предварително благодаря

, може и на ЛС или линк къде пише нещо, че аз мисля при него да раждам... Миналия път пак така (моят доки ме насочи към него), ама той излезе отпуск и ме остави на Савова.
Мерси предварително!
, може и на ЛС или линк къде пише нещо, че аз мисля при него да раждам... Миналия път пак така (моят доки ме насочи към него), ама той излезе отпуск и ме остави на Савова.
Мерси предварително! 
), та това ме вълнува основно - дали докторът е добър хирург.
Аз също родих в Тина Киркова с планово секцио. Оперира ме Рени Ковачева, за която гласувам с две ръце! Уникална жена, тя следи цялата ми бременност и съм много доволна. Анестезиологът беше Недялков, изключително внимателен и търпелив човек.
). Сега формулярът за избор на екип даже е качен на сайта на болницата.
на касата само казах, че искам да заплатя избор на екип, попитаха ме кой доктор и до там
както се шегуваше Недялков в операционната '' май само, че си даряваш апартамента на болницата не си подписала?'' '' - '' не бих се подписала, дали не съм го подписала!
''

за тях.После бях във ВИП стая 2-на,за където нямам никакви забележки.Компанията ми беше много приятна.Като цяло спомените са ми приятни.
И пак ще раждам по същия начин и същия екип.Надявам се всичко да мине безпроблемно като предния път.Препоръчани теми