Родих на 2.01 в ТК с избор на екип и с външен лекар - д-р Джонгова. Нормално, с епизиотомия. Всички при раждането бяха страхотни - доки, акушерките (имаше една с коледна шапчица, която беше особено симпатична), лекарите, които бяха на смяна - Манчев и Ташков.
Аз не ползвах ВИП, защото разбрах, че там влизат роднини без ограничение. С тези малки бебета според мен е ок да няма външни хора в отделението. А и що за ВИП е ползването на обща баня с друга стая
. В нормалните стаи беше ок, не сме се блъскали за банята, момичетата бяха приятни, споделяхме си опит. Много приятно впечатление ми направи и д-р Константин Петров, който ни следеше след раждането и беше на визитациите. Веднага реагира на проблемите, без да съм го избирала или да съм му плащала. По същия начин беше и с други момичета в стаята, които имаха проблем. Чудесен специалист!

Това е второто ми раждане в ТК и излизам от тази болница отново с положителни впечатления и само хубави емоции.
За секциото не помня вече. Нормално родилите ни промиваха два пъти дневно (т.нар. тоалет) с кислородна вода, още нещо и един спрей, който попитах какъв е и си го взех за вкъщи за шевовете. Казва се Оксикорт. Давате ми идея за риванола. Това варене на смрадлика ми писна вече.
Бързо възстановяване и прибиране с малката при тати.А като дойде ще разкаже и пресни новости около секциото.Лично мен много ме интересуват.
Не знам някоя майка независимо от родразширението да са я подмивали до края всеки път
После ще споделя как е минало
За какво ги плащаме тези осигуровки, но просто в тази държава така стоят нещата