Раждане в АГ"Света София"(бившата Тина Киркова) - 4 част

• 101 282
  • 1 786
  •   1
Отговори
# 1 740
  • София
Може ли някой да ми даде актуален списък за необходимите неща за родилното в ТК?
Предварително благодаря   bouquet
Разрови няколко странции назад,Кафенце беше постнала снимки с необходимото.

# 1 741
  • Sofia
108 страница - постинга на Café con leche - последния - http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=536120.1605

# 1 742
  • София
д-р Иванов, който ми води секциото.
А аз препоръчвам да се спасявате от него. Каквото и да се каже за него ще е малко-не в добрия смисъл.Разни хора,разни идеали...

Я дай повече инфо  Praynig , може и на ЛС или линк къде пише нещо, че аз мисля при него да раждам... Миналия път пак така (моят доки ме насочи към него), ама той излезе отпуск и ме остави на Савова.  Peace Мерси предварително!  Hug

# 1 743
  • София
д-р Иванов, който ми води секциото.
А аз препоръчвам да се спасявате от него. Каквото и да се каже за него ще е малко-не в добрия смисъл.Разни хора,разни идеали...

Я дай повече инфо  Praynig , може и на ЛС или линк къде пише нещо, че аз мисля при него да раждам... Миналия път пак така (моят доки ме насочи към него), ама той излезе отпуск и ме остави на Савова.  Peace Мерси предварително!  Hug

Само ще кажа,че за мен/и не само/ той е преди всичко търговец. Има по-добри избори според мен в тази болница: Киров,Ташков-баща и син,Ослеков,самата шефка...в интерес на истината съм чувала за Иванов,че като Оператор е добър също.Но както написах-разни хора-разни идеали-аз лично не го понасям!

# 1 744
  • София
Да, Григорова е страхотна, другите не ги помня (може и с тях да съм се засекла, че с моето 3-дневно раждане по едно вр. всичките се изредиха, а накрая се и скупчиха цялата нощна смяна при мене), иначе Иванов не ми направи впечатление на търговец преди 6 гг., но може и да се е променил, знае ли човек?! Това пишат и за Савова по форумите, а преди и тя не беше такава... Мене така или иначе този път директно ще ме режат (предния път родих буквално и по двата начина - спестих си само изгонването на бебето, заради тесен таз), поне силно се надявам да не се повтори сценария от предишния път, че докато ми назначат секциото (родих 2 седмици преди термин, иначе и тогава бебето беше голямо, а аз съм среден калибър) - даже ме бяха вкарали в патологията, бях с 10 см (след едно денонощие  Crazy ), та това ме вълнува основно - дали докторът е добър хирург.  Peace

# 1 745
  • София
Спящата препоръчвам ти д-р Ослеков  Peace Аз бях и с Прееклампсия, справи се повече от чудесно! Той и д-р Игов -анестезиолог. Peace

# 1 746
  • София
Да, за Игов съм съгласна - той ми прави спиналната миналия път, мисля да го пиша във формуляра за избор на екип, ако е възможно.  Peace Ослеков не го познавам (възможно е и да не го помня), но все пак мерси за инфото!   Simple Smile

# 1 747
Аз формулял за избор не съм попълвала newsm78 Отидох на касата,казах за кой лекар искам и че е секцио по желание и това беше
Григорова я видях веднъж в родилното.Беше мн ядосана,че ме бавят и в 8 още не са започнали операцията ми newsm78

# 1 748
Много мили спомени ми навя тази тема Simple Smile Аз също родих в Тина Киркова с планово секцио. Оперира ме Рени Ковачева, за която гласувам с две ръце! Уникална жена, тя следи цялата ми бременност и съм много доволна. Анестезиологът беше Недялков, изключително внимателен и търпелив човек.
Успех и леко раждане на всички!

# 1 749
  • София
Преди 6 гг. за избор не екип не попълвах - то тогава не беше и съвсем легитимно: минаваше се през частен МЦ, не се плащаше директно на болницата (плащаше се на касата на болницата, но фактурата беше от др. ЮЛ и ти даваха картонче с името на доктора - май ми го дадоха преди да платя всъщност  newsm78 ). Сега формулярът за избор на екип даже е качен на сайта на болницата.  Peace

# 1 750
Спяща,преди 3г и 4 месеца нямаше такъв,но сега явно е променена процедурата Peace

# 1 751
  • София
Аз формуляр не попълвах,на касата казах кой е лекаря.

# 1 752
  • Sofia
Аз формуляр не попълвах,на касата казах кой е лекаря.
И аз така. Споменах на д-ра за формуляра, защото на касата нещо подметнаха, но той съвсем не беше наясно с бумагите.  Laughing

# 1 753
  • София
и аз не съм попълвала такъв формуляр newsm78 на касата само казах, че искам да  заплатя избор на екип, попитаха ме кой доктор и до там Rolling Eyes важното е че всичко мина както трябва а и толкова документ подписах в последствие #Crazy както се шегуваше Недялков в операционната '' май само, че си даряваш апартамента на болницата не си подписала?'' '' - '' не бих се подписала, дали не съм го подписала! Crazy'' Joy Joy Joy

# 1 754
Здравейте.И аз имам опит с Тина Киркова-не еднократен Simple Smile
Предишната бременност (5 месеца от нея)си я изкарах там,в патологията преди 6 години.Хубавото е че лошите моменти след време се забравят и накрая помниш успешния завършек Simple Smile
Раждането ми беше със секцио и избор на екип-д-р Ташков (баща и син) и д-р Игов (анестезиолог).С двете ръце съм  newsm10 за тях.После бях във ВИП стая 2-на,за където нямам никакви забележки.Компанията ми  беше много приятна.Като цяло спомените са ми приятни.
С тази бременност пак лежах в патологията-този път 'само' 3 месеца Simple Smile И пак ще раждам по същия начин и същия екип.Надявам се всичко да мине безпроблемно като предния път.
Пожелавам на всички успешна бременност и раждане.

Общи условия

Активация на акаунт