Раждане в АГ"Света София"(бившата Тина Киркова) - 4 част

• 101 240
  • 1 786
  •   1
Отговори
# 15
Първото ми раждане беше в тази болница, без избор на екип и имам много лоши спомени.Сега второто, мисля пак да е там но с избор на лекр, пък ще видим.
Надявам се и от темата да успея да събера повече отзиви и за лекарите там

# 16
  • Русе
Аз лично съм доволна от лекарите и акушерките

# 17
tani, ти при кой доктор ражда?

# 18
  • Русе
При доктор Баев

# 19
  • София
Здравейте момичета -вчера ни изписаха от болницата ,но само с едното бебе -моите мъничета се родиха по 2.550кг и 2.400кг . проблемът е че на края са развили т-синдрома и едното ми бебче все още се бори с усложненията от това! иначе в болницата всичко беше ок -големи благодарности и на екипа -др Стаменов, др Григорова и др Игов ! като изключим присъствието на много жени от малцинството , дори и в единичния вип имаше такава и по цял ден до късно вечер се изреждаше цялата ромска фамилия ! Иначе аз бях в единичен вип и съм много доволна

# 20
  • София
Здравейте момичета!
Бременна съм в 36г.с и съм се ориентирала да раждам към Тина Киркова. Бременността ми я следи д-р Мая Василева в МЦ"Света Петка", доволна съм от нея като доктор, само че проблема е че е доста ангажирана и на няколко пъти и звънях, не си вдигаше телефона, 3 пъти си отменя часовете и доста време не се бяхме виждали и аз ходих при различни доктори когато имах проблем. Сега наближи времето за раждане, ще раждам секцио по медицински причини, изтъняване на ретината и дупка в нея. Мисля си да не плащам 900 лева за избор на екип, много ме дразнят с тези такси #2gunfire а да мина по каналния ред. Моята докторка ми каза че когато нямам избор на екип ще ми сложат някой специализант и може да не ми направи операцията като хората. Искам да попитам някоя имала ли е планово секцио без избор на екип и как стоят нещата???

# 21
  • Русе/София
Здравейте момичета!

Не се шашкай.Докторите са добри ,но всеки гледа да изкара и някои лев отгоре.Върви по каналния ред,и не се притеснявай.Запази си тези парички,за бебока.Успех.

# 22
  • sofia
В единичния ВИП как стои въпроса със свиждането, свободно ли е ?

# 23
Моля ако е възможно някой да постне актуален списък за прием в родилно отделение за майката и бебето, защото се върнах доста назад в предходната тема и не намерих:(
Благодаря предварително!

# 24
  • София
second, този списък може да ти го изпрати reason от декемврийския форум, пиши й на лични, тя го беше пуснала в нашата тема.

# 25
  • Временно
Ако някой намери актуализиран списък не е лошо да го копира тук или да ми го прати на ЛС ,да го добавя към първия пост на темата

# 26
Здравейте,
искам да питам едно две неща Simple Smile
1) дали бебчетата си стоят при майките през цялото време
2) колко време след раждането ти дават бебето

# 27
  • Русе
utopic зависи дали е нормално раждане или е секцио
Аз бях секцио и ми го дадоха на другия ден на обяд ,вечерта го взеха за сън а от следващатата вечер ме питаха дали искам да спинка при мен бебо или да го вземат пак

# 28
  • София
Myst аз раждах при нея на 15 Май. Не знам колко скоро ти се вижда това. Тя ми води консултацията и беше много коректна до края. Исках да родя нормално, но в хода на раждането се наложи секцио. Много съм доволна от нея и от анестезиоложката д-р Войнова, с която работят в екип. Питай ако те интересува нещо конкретно.

# 29
Списък за Тина Киркова

Общи условия

Активация на акаунт