Раждане в АГ"Света София"(бившата Тина Киркова) - 4 част

• 100 688
  • 1 786
  •   1
Отговори
# 510
Момичета, видяхте ли това

http://1agb.com/news/single/id/48

Много странно ми стана, направо не е за вярване  Thinking
Сега го видях,изчетох и изгледах рекламния клип,никъде не се говори и не пише за цени,а не ми се вярва да е безплатна тази нова услуга,която тепърва ще стартира.Като идея звучи добре,но аз лично не бих рискувала,някак си не ми се експериментира,предвид и без това неизвестното за мен протичане на раждането.Най-вероятно е една от ВИП услугите,която ще се опитат да въведат.

# 511
  • София
Вал, точно в клипа има цени  Wink

# 512
Вал, точно в клипа има цени  Wink
Има цени за вип услугите по принцип,то и в самия сайт ги има,но конкретно за тази новата  не видях newsm78

# 513
Аха,извинявам се,чела недочела Embarassed цената за самостоятелна родилна зала + цената на услуга та за избора на екип или другата евентуална избрана от родилката т.нар План за раждане.

# 514
...Новата услуга се осъществява в самостоятелна родилна зала и избор на екип...

самостоятелна родилна зала-150 лв., избор на екип- 350 лв.,т.е само за да имаш възможност да се възползваш от новата "услуга" си с 500 лв. вътре.
То е ясно, че няма как да е безплатно, все пак трябва да се избият отнякъде намалените пари за избор на екип, но на мен ми стана странно как изобщо са решили да въведат каквито и да било мерки в подкрепа на естественото раждане, приятно съм изненадана.
 Дано има повече мами, които се похвалят в бъдеще, че раждането им е протекло по начина, по който са искали   bouquet

п.п. сега видях- писали сме едновременно   bouquet

# 515
petience  Peace  bouquet

Мен силно ме развълнува въпросът дали там има лекари,които работят по официалните цени и кои са те,дано се включи някоя мама да сподели от опит нещо.. Thinking

Последна редакция: сб, 16 апр 2011, 22:33 от ♥ Val ♥

# 516
  • София
Аха,извинявам се,чела недочела Embarassed цената за самостоятелна родилна зала + цената на услуга та за избора на екип или другата евентуална избрана от родилката т.нар План за раждане.
Е да де.. именно.. всички екстри. Само ми е чудно наистина ако пожелая да родя с тази жена, както там се нарича си поръчвам вип зала и екип. И ако решим таткото да присъства с какво товарим болницата  newsm78 newsm78 newsm78 Изобщо според мен при условие, че избирам ВИП зала не виждам какво им пречи да присъстват ако ще още трима Grinning

# 517

Сега го видях,изчетох и изгледах рекламния клип,никъде не се говори и не пише за цени,а не ми се вярва да е безплатна тази нова услуга,която тепърва ще стартира.Като идея звучи добре,но аз лично не бих рискувала,някак си не ми се експериментира,предвид и без това неизвестното за мен протичане на раждането.Най-вероятно е една от ВИП услугите,която ще се опитат да въведат.

Вал, няма да експериментират с теб, най-много да ти спестят някоя и друга излишна процедура.  Laughing

# 518
Алексче  Joy Hug

# 519
Момичета, видяхте ли това

http://1agb.com/news/single/id/48

Много странно ми стана, направо не е за вярване  Thinking
На тая Олга съм била на лекция, малко мънка, но все пак изглежда свястна и вече набира доста скорост с идеите си за всичко естествено Peace PeaceПодкрепям я напълно.Но за упойката малко не бих отстъпила, че като знам как се молих за упойка Embarassed Embarassed

# 520
Ако доктора ти не работи в болницата,но има сключен договор с нея,е естествено да ти поиска още пари.Първо ще ти иска официалните 350 лв.за избор на екип,и другите ще бъдат това,което той трябва да плати на болницата/един вид като наем/,и неговия дял.Затова и ти е казал така.

Незнам точно какъв е статута на доктора в болницата,но май нещо такова се получава,защото той ми обясни,че има договор с болницата.
Вчера пак говорихме с мъжа ми по темата,че се чудя дали да плащам или не,но ной отсече: "Нали вече сме се разбрали по този въпрос,какво още го мислиш?". Проблема при мен е ,че имам ужасяващи спомени от първото ми раждане и невъзтановена шийка. Целта ми сега е, да не преживея всичко за втори път и най-важното накрая да бъда зашита както трябва,за да не се налага после отново да влизам в болница заради това. Много се надявам доктора да ме поеме,когато стане нужда, имам му доверие и съм готова да заплатя цената на спокойствието и сигурността ми по време и след раждането. Разбирам,че има и други кадърни лекари,на които не плащаш допълнително,но всеки поставя своите условия и сам преценява дали да се съгласи с чуждите. Аз съм съгласна.

Относно видеото,което сете пуснали....не звучи зле,но ако съм с моя доктор,тази услуга остава излишна за мен,защото той ще бъде запознат с всичките ми изисквания.

# 521
някой има ли идея каква е цената на епидуралната упойка  без избор на екип?

# 522
  • Sofia
На отворените врати казаха, че е безплатна.

# 523
На отворените врати казаха, че е безплатна.
малко се съмнявам, преди две години беше 100 лв.

# 524
Безплатна е спиналната, и то ако имаш платен избор на лекар, епидуралналната се заплаща, но не знам колко е.

Общи условия

Активация на акаунт