на мен ми харесва още първия път като се видяхме и му се доверих и ми допада като енергия,но се усъмних и незнам защо слушам хората... наистина важното е на мен да ми харесва
.Аз съм се насочила на там.Въпреки ,че съм в началото на бременността.За мен е втора бременност,но от няколко години нямам здравни осигуровки.Сега се чудя, дали да си възстановявам правата или да си плащам направо в болницата?Може ли някоя мама раждала така/или просто е запозната с нещата/ да ми разясни цените горе долу.За нормално раждане,секцио ако се наложи.Първото раждане ми е нормално,но не съм застрахована от усложнения.
Някой вярва ли, че имат платени здр. осигуровки? Или пък си плащат раждането? Не вярвам нито на едното, нито на другото. Сега, като лежах в МД преди 2 седмици, имаше в сатята едно цигане, ама на 17 години. Айде примерно тях ги осигурява държавата до навършване на пълнолетие, ама другите?
Някой вярва ли, че имат платени здр. осигуровки? Или пък си плащат раждането? Не вярвам нито на едното, нито на другото. Сега, като лежах в МД преди 2 седмици, имаше в сатята едно цигане, ама на 17 години. Айде примерно тях ги осигурява държавата до навършване на пълнолетие, ама другите?

В статията не пише кой точно екип е бил на раждането, но и това ще се разбере, аз лично с тези последните събития се отказах категорично да раждам в Шейново, а след днешната и от Тина Киркова ..... май че всички случаи са станали когато пациента не е имал избор на екип 
Нямам идея как биха я накарали да заплати каквото и да било. Препоръчани теми