Раждане в АГ"Света София"(бившата Тина Киркова) - 4 част

• 101 322
  • 1 786
  •   1
Отговори
# 1 635
Реанимацията не си ли е само на 3 ет.?  Simple Smile
Аз не чувах раждания, чувах бебенца да плачат.  Heart Eyes

# 1 636
По принцип аз знам,че 3 етаж е с анестезеолозите newsm78 Качили са те горе може би защото не е имало места на втория в реанимацията.Знам ли.Аз съм раждала преди повече от 3г
Иначе има реанимация срещу операционната на 2 етаж.Даже като ме сложиха на леглото и мамата,която лежеше точно срещу вратата/а то се вижда от там и опериационната/ми каза как е видяла моето бебче като са го изнасяли още съвсем мокро и мръсно Heart Eyes

# 1 637
 Laughing Мерси! Научих нещо ново.
Иначе имаше до нашата стая, нещо като операционна, сега смътно си спомням, но докараха някаква определено пяна жена, какво се опитваха да й направят - не помня, ама голяма борба и търчане падна.  newsm78 Това просто ей така го казва, сега се сетих.  Crazy
А аз още като ходих да говоря с д-р Недялков за операцията, ми показа къде ще ме сложат след нея. Стори ми се доста ... спокойно и едно такова ... не родилно.  Crazy
Бяха доста любезни и грижовни сестрите там.

# 1 638
Ехаа ако и на пияни/това ли имаше предивд?/правят секцио....а ни се притесняваме да не яден и пием/вода де/преди операцията Joy

# 1 639
Не, не, не беше родилка!  Laughing

# 1 640
Е,какво прави в болница за родилки???Как изобщо са я пуснали.Егати.Това да не е токсикологията на Пирогов ooooh!

# 1 641
Ами там по принцип се правят и гинекологични операции, тъй че...  Rolling Eyes
Добре, може и да не е била пияна от алкохол, но при всички случаи се държеше, викаше и я усмиряваха като такава.  ooooh!

# 1 642
Те не се правят при родилките Peace Може упойката да не и е понесла.И аз при гинекологична операция бях точно като надрусана от упойката #Crazy

# 1 643
Да, правят се на третия етаж, където бях аз.  Wink

# 1 644
Здравейте!
Някой случайно да е решил да посети деня на отворените врати в ТК днес, като мен?  newsm12

# 1 645
Някой да знае дали Петра Семерджиева е на работа?

# 1 646
  • София
Хайде и аз тук, че и на мен ми предстои раждане в ТК след някой друг месец.
Първия път родих преди 1г.и 7 месеца първото си дете в ТК със секцио по спешност. Бях с избор на екип, започна си нормално раждане, но се наложи да ме оперират. Операцията беше на 2-рия етаж, а след това ме качиха в реанимация на 3-ти етаж. Лежах там две денонощия, защото раждането започна в Събота вечерта, т.е наложи се да остана Събота и Неделя, а чак в Понеделник ме качиха на 5 етаж в родилното отделение. Първата вечер имаше още две момичета т.е бяхме три в стаята, а на втория ден си бях сама. Беше тихо и спокойно, не съм чувала викове и плач на бебета.

Всъщност имам въпрос, може и да е писано някъде напред в темата, но честно казано от скоро започнах пак да ви чета и може да съм пропуснала. Въпроса е следния: искам отново да раждам с избор на екип (същия като първия път), но за сега с моята докторка коментираме вариант секцио заради първото такова. В такъв случай каква цена се плаща за раждане 900лв. или 1400лв. имайки предвид, че секциото не е по мое желание, а така се налага. Ресекциото води ли се по медицински причини?

# 1 647
  • Русе/София

Всъщност имам въпрос,.....

Точния отговор можеш да получиш единствено от твоята докторка.

# 1 648
Някоя от вас следи ли си бременността при П. Семерджиева? 450 лв ли е пакета за проследяването?

# 1 649
  • София
gundie радост да видя тази лентичка! Успех ти желая! Hug

Общи условия

Активация на акаунт